top of page

Er Immobile den mest undervurderede spiller i Europa?

Hvorfor får den italienske angriber Ciro Immobile ikke mere international opmærksomhed? Det er et spørgsmål, kommentatorer har vendt og drejet på det seneste.

Immobile har sammen med Lazio haft en fantastisk sæson, hvor man længe gav Juventus kamp til stregen og var tæt på at sætte en stopper for norditalienernes dominans. Sådan skulle det dog ikke gå, men i det mindste kan alle Lazio-tilhængere og Immobile selv glæde sig over hans topscorertitel i Serie A. Med 36 sæsonmål udlignede han desuden Gonzalo Higuains rekord for flest Serie A mål på en enkelt sæson, ligesom han også vandt den gyldne støvle foran prominente spillernavne som Lewandowski, Ronaldo, Mbappé og Messi, hvad man også kunne læse om på https://www.bt.dk. Og det er ikke kun i denne sæson, Immobile har præsteret. Ser vi tilbage på de sidste to-tre sæsoner, har han banket mål ind på stribe og delte topscorertitlen med Mauro Icardi i 2017/2018-sæsonen med 29 mål, ligesom han også har øje for sine holdkammerater med masser af oplæg.

På det italienske landshold er man udmærket klar over hans kvaliteter. De azurblå har været nede i en bølgedal de sidste mange år, men de har vundet de seneste 11 kampe under Mancini, og her har Immobile været en fast bestanddel af truppen. Støvlelandet er atter blevet et spændende odds forslag hos bookmakere som fx https://extra.bet365.dk/news/da/, især da Italien ved næste års EM er i gruppe med letvægtere som Schweiz, Tyrkiet og Wales. Håbet fra italiensk side er her, at Immobile med sit alsidige offensive spil kan hjælpe holdet med at sikre en triumf.

Klarer de sig som ventet videre, kan der vente Ciro Immobile og co. en spændende rolle som dark horsei turneringen, og så ved man aldrig, hvad der kan ske. Det kan også vise sig at blive et udstillingsvindue for Immobile, der på det tidspunkt, og i en aldre af 31, kun vil have to år tilbage af sin kontrakt med Lazio. Han vil derfor være fuldt opsat på at levere en god indsats og forhåbentlig bringe pokalen hjem til støvlelandet.

Foruden sin rolle på det italienske landshold var han, som man bl.a. kunne læse på https://indkast.dk, en bærende figur for Lazio i sidste sæson, hvor romerne som bekendt sluttede på fjerdepladsen. Det bringer således Champions League-hymnen til Rom i næste sæson, og der venter derfor en spændende tid for Lazio og Immobile, som også her får mulighed for at vise sig frem på den absolut største scene, når Champions League kommer til byen. Her bliver det først og fremmest spændende at finde ud af, hvem Lazio havner i gruppe med, når der den 1. oktober trækkes lod ved en UEFA-ceremoni i Athen. Dernæst sparkes den første runde i gang den 20/21. oktober, hvor Ciro Immobile og Lazio skal vise, hvad de kan.

Ét er vist: Fodboldverdenen skal nok få øjnene op for den talentfulde angriber før eller siden.

Recent Posts
Archive
bottom of page