top of page

Odds: Lazio i Champions League?


Det begynder at spidse til i den Italienske Serie A, hvor der i skrivende stund resterer 10 kampe.

I toppen af ligaen har Juventus, udover at ryge videre i Champions League, formået at overhale Napoli, der er begyndt at falde lidt af på den. Exit i Europa League og svingende resultater i Serie A har skubbet Napoli fra en komfortabel førsteplads og ned på 2. pladsen, hvor det dog ikke tyder på, at de skal hentes af Roma eller Lazio.

De første to pladser i Serie A ser derfor ud til allerede at være afgjort, men der er til gengæld fuld spænding over de resterende pladser der giver adgang til Champions League og Europa League.

Stillingen i Serie A

Herunder kan du se stillingen fra 3. til 6. pladsen, som er de placeringer, der giver adgang til europæisk fodbold.

3. Roma: 59

4. Inter 55

5. Lazio: 54 6. AC Milan: 50

Som det kan ses, er det fire hold, der har alt at spille for. Der er kun ni point fra Roma på 3. pladsen og ned til AC Milan på 6. pladsen, men den mest interessante plads er 4. pladsen.

Champions League formatet har nemlig ændret sig, og det betyder, at de fire største ligaer alle får fire hold med i Champions League uden kvalifikation. I øjeblikket er Inter placeret på denne 4. plads, men det er på et hængende hår.

Lige bag ved Inter kommer nemlig en åndende Lazio, mens AC Milan heller ikke er langt bagefter. Der kommer derfor til at være masser af spænding i de resterende 10 kampe i sæsonen om, hvem der kommer til at snuppe de eftertragtede Champions League billetter, der samtidig betyder flere penge i klubkassen.

Odds på Top 4:

Vi har naturligvis taget et kig på oddsene for, hvilke hold der ender i top 4 i år, og dermed kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson.

Oddsene er meget tætte, da der er mange hold om budet, men bookmakeren bet365 vurderer alligevel, at Lazio er den største kandidat til at nappe 4. pladsen.

I skrivende stund giver SS Lazio nemlig 1.44 gange indsatsen igen, hvis det lykkes dem at ende i Top 4. De behøver derfor ikke ende på 4. pladsen, men pengene udbetales også, hvis de ender på 3. pladsen.

Roma der er placeret på 3. pladsen er naturligvis de største favoritter til at tage en plads i top 4, hvor de lige nu giver indsatsen 1.20 gange igen.

Kigger vi på de to Milano klubber, så er oddsene lidt højere på dem. Inter Milan står i skrivende stund til odds 2.25, hvis de overløber Lazo eller Roma i kampen om Champions League pladserne, mens AC Milan giver hele odds 9.00 igen.

AC Milan er ude af Europa League, og de kan dermed sætte fuld fokus på ligaen. Det er måske ikke noget dumt bet, at forsøge sig med en lille indsats på AC Milan.

Vi har dog en ide om, at Top 4 i Serie A bliver følgende:

Juventus Napoli Roma Lazio.

Recent Posts
Archive
bottom of page