top of page

Odds på vinderen af Serie A

Lazio er godt i gang med en af deres bedste sæsoner siden 2014/2015, hvor det lykkedes at ende på 3. pladsen bag Juventus og AS Roma. I denne sæson er der igen stor sandsynlighed for, at Lazio vinder bronzemedaljer, da Lazio efter 21 runder er placeret på netop 3. pladsen med tre point ned til Inter og otte point op til Napoli på førstepladsen.

Tager vi et kig hos bookmakeren bet365, så har de ikke streget Lazio af som vinder af Serie A, men oddsene afspejler dog også, at sandsynligheden for et mesterskab til Lazio er forholdsvis lille. I skrivende stund kan der hentes flotte odds 67.00 gange pengene igen, hvis Lazio henter de otte point de har op til Napoli på 1. pladsen.

Det er faktisk et meget højt odds, da der stadig resterer 17 kampe, og der er dermed stadig 51 point at spille om. Bet365 virker dog forholdsvis sikre på, at det bliver Juventus eller Napoli, der ender med mesterskabet i år, og de kan begge to spilles lige nu til odds 1.90 gange pengene igen.

Kigger vi på nogle af de mere urealistiske hold, så giver AS Roma odds 151.00 gange pengene igen, mens Inter Milan på 4. pladsen ligeledes giver 151.00 gange igen. Derefter er der dog et stort spring til Sampdora, som giver hele 2501.00 gange pengene igen, hvis de skulle præstere en kæmpe overraskelse.

Hvis du ikke tror, at Lazio vinder mesterskabet, men gerne bare vil spille på deres kampe, så kan du benytte dig af bet365 live betting, når kampene er i gang.

Seneste Lazio mesterskab

Som de fleste nok allerede er bekendte med, så er det kun lykkedes SS Lazio at vinde det italienske mesterskab to gange. Dette skete i hhv. sæsonen 73/74 og senest i sæsonen 99/00. Det er dermed 18 år siden, at det sidst lykkedes Lazio at løfte Serie A trofæet. Den gang skete det med sølle 1 point ned til Juventus på 2. pladsen, mens der var et hul på 10 point ned til AC Milan på 3. pladsen.

Sæsonen 99/00 var på mange punkter en rigtig god sæson for SS Lazio, der kunne notere sig "The Double" da de både vandt den hjemlige liga og efterfølgende også vandt pokalturneringen.

Sæsonen efter var Lazio igen tæt på at genvinde mesterskabet, men Roma og Juventus kunne de ikke slå på den lange bane, og det betød, at de i stedet måtte tage sig til takke med en 3. plads, som de altså meget vel, også kan ende på i år.

Det er dog ikke længe siden, at Lazio havde succes, det lykkedes dem nemlig at vinde den italienske Super Cup i 2017. Supercuppen er typisk en kamp mellem pokalvinderen og vinderen af ligaen, men da Juventus vandt begge dele, var det i stedet taberen af finalen, der skulle deltage i kampen, og det var altså Lazio.

Lazio vandt kampen med 3-2, efter at de længe havde ført med 2-0. Det lignede derfor en sikker sejr, men to sene Juventus mål gav nyt spænding i opgøret, inden indskiftede Murgia kunne sende pokalen til Lazio med sin scoring til 3-2.

Recent Posts
Archive
bottom of page