top of page

Forum Posts

OPR
Dec 08, 2020
In Klubben
Vi havde en tråd om Stadio delle Aquile, Lazios 'kommende' stadion, som nok aldrig bliver bygget. Mange laziali drømmer om at bygge stadion hvor Stadio Flaminio ligger, men den er Lotito ikke med på. Det har vi vidst i mange år.....hvad der dog sker pt kan jeg ikke leve med. riomma overvejer at bygge deres nye stadion der. Gåafstand fra Lazios fødested Piazza della Libertà. Det er jo en hån! Jeg vil ikke kunne leve med at de bygger et stadion der, hvis vi selv ender langt udenfor byen når/hvis vi en skønne dag får bygget vores eget.
1
1
18
OPR
Oct 13, 2020
In Spillere / Rygter
Artikel fra maj 2014. Selvfølgelig en gammel artikel, men spændende at se. I artiklen er der blandt andet fokus på hvor mange pladser han har spillet for Toulouse. Højre back, venstre back, midterforsvarer, højre wingback i 3-5-2, venstre wingback i 3-5-2, defensiv midtbane. Kunne I se ham få spilletid på en wingback? Pt er Marusic, Lazzari(han er sendt hjem fra Italiens lejr) og Lulic ude. Det efterlader os med Djavan Anderson og Fares. Personligt vil jeg hellere se Akpa Akpro på en wingback end jeg vil se Djavan Anderson.
0
2
24
OPR
Apr 07, 2019
In Kampe
LAZIO (3-5-2): Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Marusic, Parolo, Badelj, Luis Alberto, Lulic; Caicedo, Immobile. A disp.: Proto, Guerrieri, Luiz Felipe, Wallace, Bastos, Romulo, Leiva, Milinkovic, Cataldi, Durmisi, Correa, Neto. All.: Inzaghi. SASSUOLO (4-3-3): Consigli; Demiral, Magnani, Peluso; Lirola, Locatelli, Sensi, Duncan, Rogerio; Boga, Matri. A disp. Pegolo, Lemos, Babacar, Ferrari, Sernicola, Magnanelli, Bourabia, Djuricic, Odgaard, Di Francesco, Berardi, Brignola. All. De Zerbi. Ligemeget hvem vi stiller op med, skal vi kunne vinde aftenens kamp! Spændende at se Parolo-Badelj-Luis Alberto på midten. Går ud fra at det er fordi, de har fungeret godt sammen til træning. Jeg forventer en spændende kamp, hvor begge wingbacks kommer til at arbejde hårdt i begge ender. Der skal helt sikkert bidrages med indlæg, nu hvor både Caicedo og Immobile starter inde.
0
9
49
OPR
Feb 25, 2019
In Kampe
Der har været tale om at spille kampen om eftermiddagen i stedet for om aftenen. Er der nogle, der ved om der er truffet en beslutning, som man kan være 100% sikker på? http://lnx.lazialita.com/2019/02/22/lazio-roma-a-rischio-di-sabato-sera-il-derby-potrebbe-cambiare-orario-ecco-come/
0
28
239

OPR

More actions
bottom of page