Forum Comments

Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
OPR
Apr 28, 2022
Jeg valgte at se ham i kampen mod Reims(der har været lidt rygter on and off om ham i længere tid). Det er virkelig svært at blive klog på ham. Men én ting er sikker. Hvis Sarri havde svært ved at spille LA og SMS sammen fordi de er for offensive, så bliver det endnu sværere hvis LA bliver. SMS er bedre defensivt, selvom Bourigeaud selfvølgelig ikke er håbløs uden bolden. Noget af det, der er fremtrædende er: - Han sparker godt til bolden. Både afslutninger og indlæg(inkl. hjørnespark) er rigtig gode. - Han vil kunne servicere Immobile. Både indlæg som SMS' assist mod Torino, og de lækre flade dybde afleveringer som Immobile også lever godt af. - God attitude. - Vil på en Sarri-midtbane kunne få mere offensiv frihed og dermed komme til flere afslutninger = Flere mål (hvis altså Sarri kan få lov til at arbejde med den konstellation som han plejede at gøre). En Sarri midbane består praktisk talt af 3 typer. (1) Hårdatarbejdende mezzala/tenderende til defensiv midtbane (2) Regista (3) Magiker/offensiv midtbanespiller (1) Allan - (2) Jorginho - (3) Hamsik (1) Kanté - (2) Jorginho - (3) Kovacic I defensive sekvenser tager Allan-typen ca. 45-50% af banens bredde, mens "Jorginho" og "Hamsik" deles om resten. At spille med SMS og LA er et taktisk kompromis for Sarri. Bourigeaud og LA sammen kan umuligt komme på tale :D Han er naturligvis velkommen, for han har en bedre attitude and LA. Sælger vi SMS, så lad os satse på en anden type, og bygge en midtbane op som Sarri har nemmere ved at arbejde med. 1. Allan - Vitinha - Luis Alberto 2. Vecino - Cataldi - Bourigeaud + Basic Allan - Billig, da han vil væk. Kontraktudløb i 2023. Et klasse-alternativ vil være Nicolas Dominguez fra Bologna. Han er langsomt ved at vende tilbage fra skade, men har ikke super nemt ved at få spilletid. Ikke desto mindre har han et kæmpe potentiale som arbejdshest på midtbanen! Vecino - Fri transfer. Vitinha - Evt. en anden. Dette vil være vores store transfer. Bourigeaud - Kontraktudløb i 2023. Pt. har jeg svært ved at acceptere at vi snart sælger SMS, men vi er nødt til at være realistiske - det kommer til at ske. Et salg af LA er ikke noget jeg vil fælde en tåre over.
1
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
OPR
Feb 03, 2022
Det er som sådan ikke et rygte, men jeg har i forlængelse af ovenstående indlæg lavet en liste over en del af Serie A klubbernes median transferværdi fra Transfermarkt. Median: 1. Atalanta - 16,5 mio. euro 2. Juventus - 15 mio. euro 3. Napoli - 13 mio. euro 4. riomma - 10 mio. euro 5. AC Milan - 10 mio. euro 6. Fiorentina - 9 mio. euro 7. Inter - 8,5 mio. euro 8. Lazio - 6 mio. euro 9. Sassuolo - 4 mio. euro Gennemsnitlig transferværdi pr. spiller er fordelt sådan: 1. Juventus - 23,6 mio. euro 2. Inter - 21,21 mio. euro 3. Napoli - 20,23 mio. euro 4. AC Milan - 17,28 mio. euro 5. Atalanta - 15,20 mio. euro 6. riomma - 13,48 mio. euro 7. Lazio - 10,29 mio. euro 8. Fiorentina - 9,30 mio. euro 9. Torino + Sassuolo 7,09 mio. euro Hvis gennemsnittet er meget højere end medianen betyder det at få spillere udgør en relativt stor del af truppens samlede transferværdi. Forskellen mellem median og gennemsnit: 1. Atalanta, 1,30 = Transferværdien er fordelt godt over hele truppen. 2. Fiorentina, -0,30 3. Sassuolo, -3,09 4. riomma, -3,48 5. Lazio, -4,29 6.Napoli, -7,23 7. AC Milan, -7,28 8. Juventus, -8,6 9. Inter, -12,71 = Enkelte spillere trækker gennemsnittet meget op. og WTF? Juve, Inter og Milan i ubalance? Nej, nok ikke. De 3 spillere med lavest transferværdi for Juve er Rugani(3,5 mio. euro) som er en super reserve. Chiellini (1,5 mio. euro) en leder, og målmanden Pinsoglio(400t. euro) som trods adskillige lejeaftaler i karrieren, har været tilknyttet Juve siden ungdomsårene = vigtig i omklædningsrummet. De 4 spillere med lavest værdi for Inter er Ranocchia og Kolarov(begge 1 mio. euro) som bidrager med vindermentalitet og rutine. En ung målmand Brazão(600t. euro) fra brasilien og målmanden Alex Cordaz(400t. euro). Milans 3 spillere med lavest transferværdi er et ungt nyindkøb fra Røde Stjerne, Lazetic(1,5 mio. euro) og de to rutinerede målmænd Tatarusanu(600 t. euro) og Mirante(500t. euro). = Fælles for alle 3 af de nævnte klubber er, at de spillere med lav værdi er spillere som kan bidrage med rutine og/eller er kulturbærer + enkelte talenter. Vores "bund 3" er Reina, Dziczek og Adamonis. Noget som stikker ud, er at Atalanta og Fiorentina er to meget homogene hold, hvis man kun kigger på transferværdien på spillerne. Hvis Fiorentina fortsætter den generiske vækst ved f.eks. at sælge dyrt og købe 2-3 erstatninger, så kan de snildt ende som Atalanta. Begge hold har god talentudvikling.
1
1
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
OPR
Feb 01, 2022
Havde vi haft en kompetent sportsdirektør ville jeg ikke være bange for at fyre Luis Alberto og Milinkovic-Savic af til højest bydende for at bygge en yngre og talentfuld trup for de 100+ mio. euro der kunne genereres. MEN jeg har absolut ingen tiltro til Igli Tare - så ville være ked af hvis vi skilte os af med dem! SMS har kontraktudløb i 2024, så denne sommer er sidste chance for at "have bukserne på" i en forhandling med en købende klub. Er 100% sikker på at han ikke forlænger igen. Luis Alberto er 29, så den kommende sommer er sidste chance før hun runder de forbandede 30 år... Ja han er en teknisk begavelse, og kan sikkert spille 7 år endnu, men som salgsobjekt er den kommende sommer det mest optimale. Det er ikke bare vores kontraktudløb som er en hovedpine, men også det faktum at vi praktisk talt ikke har nogle spillere at sælge - medmindre vi kigger på netop LA og SMS + Lazzari. Lotito finansierer intet. Så hvordan skal vi forbedre os? Og bare lige som en afsluttende bemærkning - hvornår får vi fingeren ud, og satser på talentudvikling? Det kan ikke være rigtigt at Portanova og især Frattesi og Scamacca har valgt rigtigt, nemlig at forlade Lazio længe før de overhovedet kom i gang. Der er jo ingen ord, der kan beskrive hvor ynkeligt det er, at vores primavera er et elevatorhold mellem Serie A og B. Vores U17 hold ligger pt nummer 1 i den regionale række, hvor de eneste Serie A-klubber er riomma, Napoli og Salernitana. U-18 med Rocchi i spidsen ligger nummer 12 ud af 16. Ved ikke om de kører et licens-system som i DK, hvor man ikke kan rykke ned derfra, for som jeg ser det, er der ikke nogen nedrykningspladser.(Fun Fact, Juventus har ikke et U18 hold) Når nu vi har et kæmpe opland af spillere, som riomma alt andet lige kan støvsuge uden at vi kan konkurrere med dem, så bør vi overveje om de vi gør er fornuftigt.
2
2
Transferønsker (vinter 2021-22)
In Spillere / Rygter
OPR
Dec 04, 2021
Nu skrev jeg godt nok i rygtetråden at jeg foretrækker Jonathan Burkardt fremfor Erik Botheim, men når jeg ser en video som denne, så er det nu alligevel meget tiltalende med Botheim! Burkardt er 100% umulig at hente midt i sæsonen, og vi er nødt til at gøre noget nu. Spil på tredjemanden(simple kombinationer) og bare generelt mange gode beslutninger. Fabrizio Angileri fra River Plate nævnes som en mulig ny venstre back. 12 kampe og 3 assists lyder fint. Hvis han også kan forsvare, så er det jo en bonus. Kender ham ikke så godt, men kunne godt tvivle på hans defensive kvaliteter. For hvad laver en 27 årig spiller stadig i Argentina, hvis han også kan forsvare? Jeg vil derfor hellere satse på Marusic, Lazzari, Hysaj og Radu til vores backs for den resterende del af sæsonen. Til sommer vil jeg så hente Destiny Udogie som er på leje i Udinese fra Hellas Verona(Leje med købspligt). Lad os se om ikke Rugani kunne være interesseret i at spille fodbold igen. Han er en langt dygtigere spiller end han får kredit for. Vi har behov for en, der ikke træffer dumme beslutninger eller taber hovedet, derfor passer Rugani rigtig fint + han kan ikke koste alverden. = 2 nye: Botheim og Rugani. Strakosha, Reina, Furlanetto Marusic, Lazzari Luiz Felipe, Rugani Acerbi, Patric Hysaj, Radu Milinkovic-Savic, Basic Lucas Leiva, Cataldi Luis Alberto, Akpa Akpro F. Anderson, Raul Moro Immobile, Botheim Pedro, Zaccagni - Til sommer går revolutionen for alvor i gang. Jeg vurderer ikke at nogle af de 5 nedenstående er mulige til vinter - medmindre Feyenoord gerne vil score 3 mio. euro eller lignende, da Marcos Senesi har kontraktudløb: - Destiny Udogie fra Udinese/Hellas Verona. Kæmpetalent. - Marcos Senesi, venstrebenet midterforsvarer. Fri transfer efter kotraktudløb i Feyenoord. Argentiner med italiensk pas. - Edson Alvarez fra Ajax Amsterdam. Fantastisk arbejdsmand som har en fremragende teknik. Han kender pladsen på 3-mands midtbanen + hans vertikale afleveringer sidder i skabet. Der er noget at arbejde med for Sarri. Eneste minus er, at han af og til taber hovedet. - Nicolas Dominguez fra Bologna. Den aggressive mezzala som Sarri gerne vil have..mens alle slås om at få Nahitan Nandez, kan vi ligeså godt satse på Dominguez! - Julian Alvarez fra River Plate. Er primært angriber, men kan også spille på kanten i en 4-3-3. Alvarez ville være vores helt store transfer. Han må være ekstremt ubehagelig at spille overfor. Trup til sommer: Strakosha/NY, Reina/NY, Furlanetto Marusic, Lazzari Luiz Felipe, Rugani Senesi, Acerbi Hysaj, Udogie Milinkovic-Savic, Basic Edson Alvarez, Cataldi Luis Alberto/NY*, Nicolas Dominguez Pedro, F. Anderson, Raul Moro Immobile, Botheim Julian Alvarez, Zaccagni *Eventuel Remo Freuler på en fri transfer = penge til andre forstærkninger. Lige for en god ordensskyld: Immobile er eneste mand, der i min bog ikke må sælges. Resten kan sælges, hvis vi får tilstrækkeligt høje bud.
Content media
0
1
EL 21/22: Lokomotiv Moskva-Lazio
In Kampe
Næste modstander
lazio logo.jpg
Hellas Verona.png

Serie A

Lazio-Hellas

Lørdag 21.05.22

Kl. 20:45

Stadio Olimpico

OPR
More actions