Til Bunden

Apr 28

Sampdoria - Lazio

3 comments

Der er vel ikke så meget at sige til denne kamp.

 

Vi kan vel efterhånden ikke nå CL, og vi satser vel nok mere på EL igennem Cup finalen.

 

Det samme gælder vel også for Doria, de har heller ikke rigtig noget at spille for.

 

Tror den bliver x, men håber på 3 point!

 

Forza Lazio!

Apr 28

Jaaaaa!! Lækker start!

Apr 28

2 mål af Cacido! Og 2 gode mål af ham endda! Dejligt at se!

 

Forza Lazio!

Apr 28

Bekymrende at vi ikke kan formå at lukke kampen med en mand mere end dem. Tre point er tre point og hvis Milan mister point i aften har vi stadig en masse at spille for i ligaen.

 

Dejligt at Caicedo er brandvarm i øjeblikket - måske han skal starte inde næste uge igen?

New Posts
  • Officielle handler so far: IND: Adekanye, angriber (Liverpool) Vavro, forsvar (FCK) Lazzari, højre back (Spal) Jony, venstre wingback (Malaga) André Anderson, offensiv midt (Salernitana, leje) Sofian Kiyine, central midtbane (Chievo, er med det samme sendt til Salernitana) Andreas Karo, midterforsvar (Apollon Limassol, er med det samme sendt til Salernitana) Fabio Maistro, central midtbane (Rieti, er med det samme sendt til Salernitana) Patrick Dziczek, central midtbane (Piast Gliwice, er med det samme sendt til Salernitana) Cedric Gondo, angriber (Rieti, er med det samme sendt til Salernitana) UD: Dusan Basta, højre back (kontraktudløb) Martin Caceres, forsvar (kontraktudløb) Romulo, højre back (endt lejeophold) Germoni, forsvar (Juve Stabia) Spizzichino, forsvar (Pro Patria) Filippini, forsvar (Gubbio) Sprocati, midtbane (Parma) Murgia, midtbane (Spal) Pedro Neto, wing (Wolverhampton) Bruno Jordan, midtbane (Wolverhampton) Tounkara, angriber (Viterbese) Leje: Abukar Mohamed, midtbane (FK Karpaty) Simone Palombi, angriber (Cremonese) Milan Badelj, midtbane (Fiorentina) Adamonis, målmand (Catanzaro) Cristiano Lombardi, højre wing (Salernitana) Alessandro Rossi, angriber (Juve Stabia) Wallace, forsvar (Braga) Udover de handler forventes Jony og Lazzari at blive præsenteret i morgen. Jony er i hvert fald landet i Rom her til aften og har allerede givet interview.
  • Efter Roma i går fik grønt lyst til at bygge sit stadion i går fik det mig til at tænke på om vi en dag også kommer til at få vores eget stadion. Om Roma får bygget deres stadion er slet ikke sikkert. Det var de vidst snakket om i 7 år nu. Et eller andet sted ville det passe mig fint, så kunne vi få Stadio Olimpico for os selv & gøre det til "vores" stadion, selvom vi aldrig kommer til at eje det. Men jeg kom til at tænke på hvor klubben er om 5 år. Har vi et projekt i gang til at bygge et nyt stadion? Har vi brandet os mere som klub på verdensplan & hvordan ser vores tranfers ud? Det er ingen hemmelighed at siden Zarate handlen har Lotito ikke har lyst til at bruge de store penge på transfers. Selvfølgelig skal vi overholde visse Uefa Financial Fair Play regler. Men vores økonomi har vidst været ret så godt i forhold til de andre klubber i Italien. Meget kommer selvfølgelig også an på om vi bliver ved med at spille Europa League eller hvornår vi igen skal spille med i det fineste selskab i Champions League. På den anden side, hvis man kigger på klubber som både Roma & Tottenham så har de spillet i Champions League regelmæssigt de sidste mange år og har også opnået ganske fine resultater. Derimod har de intet kunne fremvise af sølvtøj eller pokaler. Dertil har vi i det mindste været i et par Pokalfinaler & Super Cup finaler. Spørgsmålet er så hvad man helst mener er succes: At spille med om trofæer eller at spille med om top 4.
  • Min kæreste var så godt at købe to billetter til Derby til marts i fødselsdagsgave, men vi er lidt i tvivl om det er et safe sted de er købt.. blev lidt bekymret da jeg så siden. Her er linket: https://www.footballticketnet.com/italian-serie-a/ss-lazio-vs-as-roma Billetterne er ikke kommet på mail endnu og det lyder mærkeligt at der står dette under terms: "...The tickets are dispatched to you as soon as possible, usually 3-7 days prior to the match, and in most cases the tickets arrive to our customers 1-2 days before the match or sometimes even by the day of the match..." og "...Our delivery methods are (depends on the match): registered post, hotel reception or concierge drop off, Pick up points (a place scheduled in advance for meeting one of our suppliers or private sellers) or an E-ticket (sent by email)." Det er jo noget værre lort hvis de sender dem med posten efter vi er rejst fra Danmark og også lidt bekymrende hvis vi modtager dem på mail men først på dagen hvor de spiller. Noget der har erfaring med denne side eller på nogen med kan hjælpe? Måske må vi æde i det sure æble og købe back-up billetter oven i hvis dette ikke virker eller hvad tænker I? På forhånd stor tak hvis nogen kan hjælpe! Det SKAL lykkes!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com