Til Bunden

Oct 14, 2017

Rygter (den uendelige tråd)

338 comments

Denne klassiker mangler vi også. Har i læst eller hørt noget om indkøb til vinter eller spillere, at vi bare følger? Hvad med evt. salg?

 

Jeg lægger ud med en flok klubber inkl. Manchester City, som lyder til at køre auktion på SMS. Det kan blive for godt til at sige nej, og det kan være noget, som fuldstændig ødelægger vores sæson. SMS er simpelthen blevet en verdensklassespiller, som vi bare ikke kan undvære. Efter Immobile, så er han nok vores sværeste at erstatte. Jeg håber satme, at vi kan sige nej her til vinter. Og hvis nogen så vil byde 100+ mio. euro til sommer, så må vi nok sige ja...

 

http://www.football-italia.net/111285/tare-high-milinkovic-savic-offers

 

 

Oct 16, 2017

Hvis vi holder formen frem til vinter kan jeg simpelthen ikke se Lotito sælge nogle af vore allervigtigste spillere - så skal der være en direkte erstatning, og ikke en ny Hoedt affære. Vi har jo trods alt penge til over fra i sommers, så kunne godt forestille mig ledelsen sige nej til 'too-good-to-be-true' bud denne vinter.

 

Hvis vi så får et mega bud til sommer på SMS så skal vi sælge og investere i noget brugbart. SMS er et af de største talenter i Europa, og med mindre vi kommer i CL og spiller med om top 3 i Serie A hver sæson, så holder vi ham ikke længe.

 

Men ellers nej, jeg har ikke læst de store rygter på det seneste.

Liverpool klar til at gå efter De Vrij til januar og er måske klar med hele 31 m euro.

 

Virker som et vanvittig for en spiller hvis kontrakt udløber 6 måneder senere. Men det er premiere league og juve lurer på en gratis handel til sommer.

 

Jeg ved godt han er god og måske vores bedste (sammen med ciro) men hvis et bud på 30 m euro kommer og han ikke vil forlænge, så mener jeg sq ikke at vi kan sige nej.

Oct 24, 2017

Hvis vi kan hive 30 mio euro hjem og han ikke vil blive, så er det for godt til at være sandt. Kan dog slet ikke se os tjene så meget på ham til januar, men hvis Lotito spiller kortene rigtige (som han i den grad har gjort med Biglia og Keita salgene) så kan vi i hvert fald få over 20 mio. euro.

 

Så skal vi bare ud at hente to kompetente midterforsvarer tidligt i januar - det er straks værre!

Kan ikke forstille mig andet end Rodrigo Caio, han har været rygtet til os så mange gange og virker som erstatning for De vrij (håber stadig på forlængelse) og så Caceres ind også.

 

Man kunne vel også skubbe Wallace ind i midten, med Bastos og Radu til siderne, så skal der "kun" back ups/rotations spillere?

Oct 25, 2017

Wallace spiller allerede helt centralt, da han er bedre i den rolle, og De Vrij er gud på alle pladser. Caio vil være oplagt i forhold til vores tilgang til indkøb osv., men det kræver også, at vi kan få ham til en rimelig pris. Hvis De Vrij smutter, så forventer jeg bestemt, at Caio er erstatningen, men jeg forventer heller ikke, at han bare sådan springer ind i et Serie A forsvar, så det vil blive Bastos-Wallace-Radu, indtil at Caio er spillet ind. Caceres vil nok også stå foran i køen.

 

I den situation vil vi dog stadig mangle en venstrebenet centerforsvar som rotation med Radu. Caceres og Caio er begge højrebenet. Det kunne faktisk være en fordel at kun hente Caceres lige-meget-hvad og så en venstrebenet erstatning for De Vrij.

 

De Vrij, Wallace, LF or Radu kan spille absolute centrum, Caceres og Bastos kan kun spille i højre, og hver kan Basta og Patric også spille. Kun Radu kan nogenlunde naturligt spille i venstre (LF spillede pladsen imod Vitesse, hvor vi lukkede 2 mål ind - det var ikke nødvendigvis LFs skyld, men det handler om, hvor vigtig Radu er for vores defensiv organisation).

 

Vi mangler virkeligt en Hoedt lige nu...

Vores gode sæson er ikke gået ubemærket hen og nu er der interesse for vores offensive duo.

 

Athletico Madrid har kig på Luis Alberto, der er på vej til at blive indkalt til det spanske landshold for første gang, der nævnes ikke nogen pris eller om et aktuelt bud.

 

Immobile er kommet i både Chelseas og kinesiske shanghai sipgs søgelys. Chelsea skulle menes at være klar med 60 m euro og shanghai med 70 m euro og de skulle være villige til at mere end fordoble hans løn.

 

Kunne godt tyde på at Lotito og Tare kommer på overarbejde i januar, både med at få dækket de huller vi har og med at holde styr på truppen.

Og så ser der ud til at være kamp om Sergej Milinkovic-Savic, hvor begge Manchester klubben, psg og juve er interesseret..

 

105 m euro, der bliver det altså svært at sige nej?

Dec 22, 2017

Paloombi rygtes til Carpi på lån resten af sæsonen, mens Crecco rygtes til Benevento. Begge handler er noget, der giver sindssyg god mening synes jeg! Så skal de begge slå til.

Jan 4, 2018

Hvis Lichtsteiner ender i den klub, så skal vores kantspillere fodres med råt kød op til derby. To gange Judas på deres backs...Det havde jeg aldrig troet.

 

 

Næsten sikkert at Palombi tager til Salernitana på lån.

 

Vores mål for transfervinduet må være en vice-Lucas, reserveangriber, vice-Strakosha og Caceres(eller lignende).

Jan 4, 2018

Spændende med Palombi til Salernitana. Håber han får spilletid. Måske ikke det smarteste træk at sende både Rossi og Palombi til Salernitana, når de har andre angribere, der kandiderer til startopstillingen?

 

Og gad vide om det betyder at vi skal hente en ny angriber eller om vi er tilfredse med Immobile + Caicedo med Nani og FA som mulige erstatningen på en kortere periode.

Jan 4, 2018

OPR:

Jeg er næsten helt enig. Vi skal have en CM mere, men Murgia har nu slået sig fast, som vores vice-Lucas.

 

Apo:

Måske ikke det bedste valg, men på den anden side, så kunne det måske give mening at prøve Rossi og Palombi overfor hinanden. De kæmper vel som sådan om at måske kunne være 3.-angriber til næste sæson eller sæsonen efter, så hvorfor ikke lade dem kæmpe om den plads i Salernitana?

 

Jeg så gerne, at vi fandt en god angriber, og så lavede et lån med option. Måske et dyrt lån, men stadig. Balotelli tænker jeg mest på... Han er også en oplagt personlighedtil at giver 6 måneder i klubben, før at vi faktisk køber.

Jan 6, 2018

TMW har os listet med noget der kunne ligne en bytter mellem Milan Badejl og Cataldi. Cataldi kunne måske have rigtigt godt af at komme tilbage under Pioli i Fiorentina, så det kunne måske være en god handel for alle parter... Det ville også lukke vores hul på midtbanen noget så effektivt, mens Pioli får en spiller, at han ved, at han kan få noget ekstra ud af. Naturligvis vil vi skulle spytte noget ekstra i kassen udover Cataldi, men det her virker som en rigtigt fornuftig handel lige nu.

 

Cataldi tror jeg ikke sådan lige spiller sig på holdet hos os over det næste par sæsoner, så han må skulle helt ud, og så måske komme tilbage om nogle år (måske efter Inzaghis tid er ovre - så det kan være Cataldi skal vente MEGET længe...).

Jan 14, 2018

Hvis han bliver valgt betyder det ikke andet end at vi får en ny præsident - men at Lotito højst sandsynligt stadig ejer klubben. Så derfor vil det være en præsident, som leder holdet med Lotito i baggrunden. Derfor tror jeg ikke det store vil ske. Men det er spændende at se, hvad der kommer til at ske.

Jan 15, 2018

Lotito nåede ikke at indsende sit kandidatur, så det bliver ikke aktuelt i denne omgang :-)

 

 

---------------------------------------------------------------------------

 

Af andre rygter, så forlyder det at Mauricio er på vej til Benevento. Der er ikke plads til ham længere efter Caceres er ankommet (det var der vel reelt heller ikke før), så det vil være fint at få ham sendt afsted.

 

Tror generelt ikke at vi henter nogen ind før vi kommer af med alle dem vi ikke bruger på vores lønningsliste (Marchetti, Mauricio, Oikinomodis, Crecco, Perea, Djordjevic)

Jan 15, 2018

Det bliver ikke sjovt, når vi skal spille imod Mauricio, og hans psykopattaklinger...

 

Jeg synes lidt rygter måske peger imod en midtbanespiller, men det virker som om, at energien bliver brugt på De Vrij, da der måske er en forlængelse på vej.

New Posts
  • Position: Offensiv midt Alder: 19, født 23.09.99 Vendt tilbage fra leje fra: Salernitana (Serie B) Transfersum: Vendt tilbage fra leje Kontrakt til: 2023 Forventninger inden sæsonstart: Sommerens helt store joker. André Anderson håber at lave en Strakosha eller Luiz Felipe. Altså at komme til Lazio efter en sæson hos Salernitana og banke sig ind på holdkortet hos Lazio. Brasilieneren har overrasket så positivt denne sommer at Inzaghi har valgt at beholde ham på holdet. Der er stadig nogle dage tilbage af transfervinduet så endnu et lejeophold kan være på trapperne. Vi skal nok ikke have de store forventninger til den unge midtbanespiller, for han er bag SMS, Luis Alberto, Parolo og Cataldi i hierarket på holdet til netop den position han gerne vil spiller. Dog kan det være at han er så fleksibel at han kan konkurrere om en plads i angrebet - det kender vi ham bare ikke godt nok til at vurdere.
  • Position: Højre wing, venstre wing, offensiv midt Alder: 20, født 14.02.99 Købt fra: Liverpool (Premier League) Transfersum: Fri transfer (Transfermarkt) Kontrakt til: 2022 Forventninger inden sæsonstart: Lidt ligesom med Vavro og Jony er Adekanye hentet til klubben uden at Lazio egentligt bruger den type spiller. Lazio har ikke brugt en decideret wing i to sæsoner, og ser ikke ud til at benytte det heller i den kommende sæson, og faktisk er Inzaghi ved at gå lidt væk fra den offensive midt position, som vi så da Luis Alberto spillede bag Immobile for to sæsoner siden. Derfor bør Adekanye for det meste ses som enten 1) en vice-Correa, der faktisk har mange af de samme kvaliteter eller 2) en offensiv spiller, der kan bruges i flere positioner, og som Inzaghi kan 'forme' mens han spiller for Lazio. Det er stadig uvist om Adekanye bliver lejet ud denne sæson, for hvis vi skal være helt ærlig, så er det ikke altid en god position at stå i som vice-Immobile. Specielt ikke efter Caicedo og Correa for alvor sidste sæson viste at de sagtens selv kan score mål. Spørg bare Palombi og Rossi...
  • Position: Venstremidt, venstre wingback, venstre wing Alder: 28, født 09.07.91 Købt fra: Malaga (netop rykket ned til La Liga2) Transfersum: 2 mio. euro (Transfermarkt) - men kan ende med et højere beløb, da klubpræsidenten mener at Lazio ikke har handlet ordentligt Kontrakt til: 2023 Forventninger inden sæsonstart: Jony er hentet til at konkurrere med Lulic om pladsen på venstre wingback. Dog er det ikke Jonys primære position, og skal igennem en omskoling fra en mere offensiv indstillet spiller til at have mere defensive kvaliteter. Det kan også ses som et tegn på at Inzaghi hellere vil gå tilbage til den mere offensive indstillet side af Lazio, da Jony var en af de spillere i La Liga sidste sæson med flest assists. Det indikerer at det ikke nødvendigvis er det defensive Inzaghi har efterspurgt i en ny spiller på venstre wingback. Jony bør kunne konkurrere med Lulic om en startplads, da kaptajnen ikke altid har været brilliant på den position de seneste sæsoner. Med Lukaku og Durmisi stadig i truppen kunne det endda måske tænkes at Lulic er tænkt en plads mere centralt på midtbanen, og hvis det er situationen er Jony hentet til en plads i startopstillingen.
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com