Til Bunden

Apr 18, 2018

Serie A 17/18: Lazio-Sampdoria

12 comments

Luis Alberto og Murgia har karantæne. Ikke alle er 100%, Lulic har fået en pause. De Vrij så skadet ud, og han har spillet bedre denne sæson end de sidste par kampe, så han skal ikke skyndes tilbage i 50% tilstand. Radu ved jeg sgu heller ikke med... Jeg synes LF gør det godt, jeg synes også Caceres spillede virkeligt godt imod Fiorentina, og så vil jeg sgu næsten hellere have Bastos med. Radu eller De Vrij (eller, ikke og) spiller nok i stedet for Bastos, men jeg vil have friske spillere. Og så har vi Parolo, som måske også er skadet... Hvad med Strakosha? Lignede at han filmede, men jeg ved ikke...

 

Vi kunne godt ende med noget i denne stil (eller værre):

Guerrieri

Bastos - LF - Caceres

Marusic - SMS - Lucas - Lulic - Lukaku

FA - Immobile

 

Det er nok (forhåbentligt):

Strakosha

LF - De Vrij - Radu

Marusic - Parolo - Lucas - SMS - Lulic

FA - Immobile

 

Jeg ville dog ikke klage, hvis Caceres fik genvalg.

Apr 20, 2018

Parolo trænede med i dag og forventes derfor at være med, men det er ikke 100 % endnu. Strakosha bør også være klar på trods af at han har nogle problemer med højre lårmuskel (det var ikke udelukkende at trække tiden i onsdags). Derudover er Radu tilbage efter sin karantæne.

 

Derimod er Murgia og Luis Alberto ude pga karantæne. Og så starter Caceres ikke, da han ikke er i form til at spille 2 x 90 minutter efter at han ikke har spillet siden starten af februar.

 

Derfor forventer Lalaziosiamonoi at Inzaghi stiller op med følgende opstilling:

 

Strakosha

Luiz Felipe-de Vrij-Radu

Marusic-SMS-Leiva-Parolo-Lulic

Felipe Anderson

Immobile

Apr 22, 2018

Kom så Lazio! dejlig søndag at spille bold i!

Apr 22, 2018

Daje Lazio!! De er så usikker Doria, det skal vi blive ved med at udnytte! Lad os blive ved med at holde presset, 1-0 er ikke nok vi skal op på 3-0 for at være 100% sikker på en sejer!

Apr 22, 2018

Jaaa!!! vigtig vi er foran 2-0 til anden halvleg, Doria er total uskarp både defensivt og offensiv. Vi skal bare blive ved med at presse på i anden halvleg, vi skal ikke invitere dem indenfor og lade som om vi har vundet kampen.

Apr 22, 2018

Nogen der ser kampen og kan give et referat af første halvleg? 😀

Apr 22, 2018

Fremragende halvleg i min optik. Hele vejen rundt. Lukker dem ned tidligt på banen og vores genpres har været verdensklasse - de har stort set ikke haft et etableret angreb endnu. SMS har spillet fænomenalt, de kan simpelthen ikke røre ham og han har haft vigtige aktioner både defensivt og offensivt.

 

Eneste kritikpunkt er at Leiva skal stoppe med at brokke sig til dommeren når han allerede har et gult og vi er foran 2-0. Parolo måtte desværre lade sig udskifte efter et kvarters tid på grund af noget skade - Lulic er rykket ind i midten og Lukaku på kanten.

 

Prikken over i'et havde selvfølgelig været et mål mere men det tror jeg kommer i anden halvleg ret hurtigt hvis vi fortsætter på denne måde. Håber Ciro kommer på tavlen.

Apr 22, 2018

Fedt. Tak Bang

Apr 22, 2018

Ja tak! Fedt at se Ciro på mål tavlen!

Apr 22, 2018

Fik set kampen forskudt, da jeg har været afsted med arbejdet denne weekend.

 

Totalt dominerende kamp fra Lazios side, havde været ærgerlig hvis kampen endte 2-0, da 4-0 virkelig viser klasseforskellen.

 

SMS virker til at have fundet formen igen efter nogle kampe under niveau for nogle uger siden. Synes også Lulic var meget imponerende. Spillerne har virkelig vist et flot comeback efter Salzburg kampen.

 

Jeg er stadig ærgerlig over at de Vrij skifter, det havde virkelig klædt det her hold at beholde ham, da han er SÅ sikker og er begyndt at være totalt farlig ved hjørnespark. Det er hans sjette mål på sjette hovedstødsforsøg på hjørnespark denne sæson!

 

Immobile er nu den spiller, der har scoret flest mål i en sæson for et Serie A hold. Han scorede i dag sit mål nummer 41, mens den tidligere rekord var Dzeko med 39 mål.

 

Derudover er vi nu som minimum sikre på EL næste sæson. Så nu er alle sejl mod top 4!

Apr 22, 2018

Vild nok den der De Vrij statistik! - og ja det er så gudsjammerligt ærgerligt at han smutter.. og det gør blot endnu mere ondt at det nok med stor sandsynlighed bliver til milano (mener Lotito havde hentydet meget stærkt at det var inter, læst på football italia).

 

Immobile er en helt! Det er pisse stort! Mest scorende for et serie a hold i en sæson i historien. Hold kæft hvor er det fantatisk at være med til at opleve! - og så er han ikke engang færdig med at score basser endnu :D

 

 

 

Apr 23, 2018

Vi har de 11 til hver weekend, vi kender alle de rigtige reserver og løsninger, hvis der kommer en skade/karantæne, og der er kun weekendkampe tilbage. Vi smadrer et top10 hold, som var de ingenting... Vi er det mest scorende hold i ligaen... Vi er nummer 4... Det går sgu meget fornuftigt.

 

Vores eneste problem er, at vi er efter riomma indbyrdes, og vi møder Inter i sidste runde, som er en kamp ikke kun om 3p, men også hvad der sker ved pointlighed.

 

Det vil sige, at hvis vi er 3p foran Inter inden sidste runde, så er det røv og nøgler værd, da inter går over os med en sejr lige meget alt andet. Derfor er det så vigtigt, at vi spiller med så stor overskud. Det skal vi fastholde. Vores bedste chance lige nu er 3 sejre i træk og håbe på Juve slår Inter, så er vi sikker på, at vi er 4p foran dem inden sidste runde. Riomma kan også dumme sig mod Juve og spiller også CL, hvilket kan bringe Chievo (h) og Cagliari (u) i spil...

 

Hvis vi kan fortsætte sådan her imod Torino (u), Atalanta (h) og Crotone (u), så har vi sgu en helt fornuftig chance for at spille CL næste sæson. Dog så er de næste 2 kampe ikke ligefrem nemme, og Crotone kan nemt blive fejlvurderet også.

 

Det ville dog glæde mig så meget, hvis vi stillede med rent reserver (Guerrieri, Wallace, LF, Bastos, Basta, Murgia, De Gennaro, Miceli, Patric, Nani, Caicedo) imod Inter i sidste runde, hvis det betyder, at vi bliver 3 og de 4 med en Inter-sejr... Ikke at tabe med vilje på nogen måde, men vi kan lige så godt spare starterne for skadesrisiko, og give resten en fair chance...

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com