Til Bunden

Jan 15, 2018

Serie A 17/18: Lazio-Chievo

25 comments

Vinterpausen er ovre, i dag var første træning frem mod søndagens kamp mod Chievo.

 

Træningen blev primært brugt på at få folk tilbage i kampform, men samtidigt også Caceres' første træning med holdet. Pga. Radus karantæne kunne det faktisk også betyde at han får debut allerede på søndag. Om han rykker over i venstre, eller hvordan er dog ikke besluttet endnu, det bliver først senere på ugen.

 

Det er ikke nogen hemmelighed at vi starter en sindssyg stime af kampe, så derfor tænker jeg ikke at vi nødvendigvis ser de stærkeste 11 spille sammen andet end de absolutte vigtigste kampe (som for mig stadig er Serie A), så derfor tror jeg også at vi vil kunne se nogle rotationer allerede fra denne kamp. I og med at Radu har karantæne, så kan det også være at det er den eneste rotation vi ser, men jeg forventer mere i fremtidige kampe.

 

Derfor er et forsigtigt bud:

 

Strakosha

Caceres-de Vrij-Bastos/Wallace

Basta-Parolo-Leiva-SMS-Lulic

Luis Alberto

Immobile

 

Jeg tror i sidste ende at det er vigtigt for Inzaghi at de vigtigste spillere får minutter på banen fra starten, og derfor tænker jeg denne opstilling. Så kan vi spille med Radu, Marusic, Felipe Anderson og Lukaku mod Udinese eksempelvis.

 

Chievo er jo vores onde ånd på Olimpico, så jeg forventer ingen walkover. Tværtimod kan det være en svær kamp, netop fordi vi starter op efter en pause. Men jeg stoler på Inzaghi, vi skal hente 3 point!

Jan 16, 2018Edited: Jan 17, 2018

Ja, har også altid en mærkelig fornemmelse inden Chievo! Der skal fuld koncentration på.

Jan 19, 2018

Marusic har trænet med de seneste par dage, og han er derfor i spil til en trøje fra første minut. Han kæmper selvfølgelig mod Basta om en startplads på højre wingback. Det er ret sandsynligt at den af de to der ikke spiller mod Chievo starter inde mod Udinese.

 

Dagens træning viste også at Caceres ikke nødvendigvis går direkte ind i startopstillingen, da Bastos-de Vrij-Wallace blev testet i dag. Derudover ser det ud til at alle andre af de forventede starter inde, som jeg skrev i det første indlæg.

Jan 21, 2018

Immobile skal fanme bare ikke være skadet nu!

Jan 21, 2018

Endeligt noget som gik i kassen. At den så skulle ramme et æsel på vejen siger vel bare alt om deres forsvar. De ved, hvordan at man pakker sig.

Jan 21, 2018

Ligesom jeg skulle til at skrive, udligner de fucking til 1-1...Kom nu Lazio!

Jan 21, 2018

Øh.. Hvad fuck... Ikke offside?

Jan 21, 2018

Godt med viaplay at man kan lave sin egen gengivelse... Fanme millimeter at han er onside...

Jan 21, 2018

SMS!!! Sikke en kasse han smækker ind!! Lad os nu få de 3 point!!

Jan 21, 2018

Hold kæft hvor er det rævefrækt sparket ind det der!!! KLASSE SMS!

 

Tillykke drenge hermed Serie A's mest scorende hold YES!

Jan 21, 2018

Det da første gang vi har oplevet at VAR, var på vores side.

Jan 21, 2018

Jeg synes sku Marusic har spillet en god første halvleg, han har også været tæt på at score.

Jan 21, 2018

Er Immobile skadet siden han er blevet udskiftet??

Jan 21, 2018

Godt han tjekkede VAR og indrømmede fejlen. Fint dommerarbejde (udover han måske skulle have givet det flyvende æsel et gult kort for at lave svanens død). Tilgengæld katastrofalt amatørringe boldbehandling af Bastos der forsager at de overhovedet kommer i angreb udfra en ellers komplet ufarlig situation. Vi skal se Caceres i aktion i anden halvleg....

Jan 21, 2018

Lazialita: Ja, Immobile fik en forstrækning, så han er ude. Det positive er at han løb rundt med skaden i 20 minutter inden han blev skiftet ud, så forhåbentligt er det ikke alvorligt. Felipe Anderson er kommet ind på hans plads, og han ser super farlig ud.

 

Forsvaret ser desværre ret shaky ud, så er enig med Bang i at det kunne være fint at se Caceres i spil og hvad han kan tilbyde.

Jan 21, 2018

Og enig med dig, Byri, Marusic har spillet utroligt godt i dag, dejligt, synes ellers det er længe vi har set noget godt fra ham.

Jan 21, 2018

WOW! Wallaces... wow. Er helt målløs over sådan noget kan lade sig gøre. Altså... ja.. jamen..!?

Jan 21, 2018

Igen af SMS, flot sat ind og også flot opspil!

Jan 21, 2018

Så er æslerne vist ved at være styrtet ned :p

Jan 21, 2018

Hold kæft hvor er det lækkert at se på det her! Og hvis så Inter og riomma merda så lige spiller x, så er denne søndag jo helt fuldendt! Forza Lazio!

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com