Til Bunden

Dec 21, 2017

Serie A 17/18: Lazio-Crotone

22 comments

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om forventningerne til denne kamp: 3 point og kampen må gerne være lukket allerede i første halvleg. Vi har en vigtig kvartfinale i Coppa Italia 2. juledag + Inter ude 30. januar. Tre mega vigtige kampe på en uge.

 

Det ser faktisk ud til at Inzaghi endelig ender med at spare flere af de faste i startopstillingen - specielt Leiva bliver nævnt, da han er et enkelt gult kort fra at få karantæne. Hvis han får det er han ude mod Inter, og der er han bare for vigtig til at risikere. Murgia forventes derfor at overtager hans plads.

 

Det er en kendt hemmelighed at Bastos ikke er i startopstillingen i øjeblikket, så vi vil se Wallace fra start igen. Derudover er der indikationer på at Radu bliver sparet frem mod Fiorentina og Inter, hvilket giver plads til Patric eller Luiz Felipe i midterforsvaret også. Derudover rygtes det at Lulic starter på bænken, hvilket giver en sjælden startplads til Lukaku.

 

Immobile er tilbage på toppen med SMS og Immobile bag sig. FA kommer ind i løbet af kampen. Derudover er Nani fit for fight igen og starter på bænken.

 

Det er kun Di Gennaro, der er skadet og som ikke bliver udtaget.

Alt i alt ser det ud til at Inzaghi endelig blander kortene lidt - om det bliver så meget som skrevet ovenover bliver det nok ikke.

 

FORZA LAZIO!!

 

 

Dec 23, 2017

Crotone kommer ind til kampen med god selvtilid da de vandt sidste kamp mod Chievo. Vi skal have vores selvtidlid tilbage og på vinder sporet igen! Jeg ville se Ciro med en kasse eller to, og så som du selv nævner Apo en hurtig scoring i første halvleg.

 

Forza Lazio!

Dec 23, 2017

3 point og videre. Helst så nemt som muligt.

Dec 23, 2017

En der kan forklare mig hvad Carica betyder. Høre mange gange Lazio fans synger forza Lazio carica. Google oversæt, oversætter det som kontor, hvilket jeg ikke tror på passer.

Dec 23, 2017

Er der gratis adgang i dag? Ser ud til at der mange tilskuere .

Dec 23, 2017

Forza Lazio carica kan vel nærmest oversættes til. Lazio for fuld kraft eller lign.

Dec 23, 2017

Eneste lyspunkt. Det kan kun blive bedre i 2. halvleg.

Dec 23, 2017

Jeg er træt af at se på Patric! Han er simpelthen så ringe.

 

Banen er ikke dårlig god. Alt for mange huller til flot fodbold...men stadig ingen valid undskyldning for at vi ikke spiller bedre end Crotone.

 

Vi skal ud til 2. halvleg med en hel anden energi.

 

Marusic har haft enkelte gode aktioner, mens Parolo og Murgia arbejder hårdt. Resten er maksimalt middelmådige.

Dec 23, 2017

Jaaaaaa fucking tak! En mere så vi kan lukke kampen.

Dec 23, 2017

Jaaaa... godt lavet af Immobile. F

Dec 23, 2017

Frygter det værste hvis vi ikke for scoret til 2-0 🙈

Dec 23, 2017

Immobile !! Så er den kamp lukket

Dec 23, 2017

Han er tilbage!!!

Dec 23, 2017

Lækker assist af FA.

Dec 23, 2017

Wow.. 4-0...

Dec 23, 2017

Hvorfor startede vi ikke bare ud med at lave 4 mål i første halvleg!? :P

Dec 23, 2017

Nok fordi Crotone først opgav ved 2-0 :) Og forkert taktisk opstilling i 1. første halvleg. 3-5-2 fungerede langt bedre.

Dec 23, 2017

@Celesti: billetterne kostede kun 5€ pga julen, så derfor der var så mange + alle har fri. Fedt med mange på stadion.

 

Jeg så kun anden halvleg, og kan læse fra jer at det var et helt andet hold mellem de to halvlege.

 

Synes faktisk Patric gør det fint og jeg vil langt hellere se ham end Bastos i øjeblikket. Vigtigt at vi har fået Felipe Anderson tilbage, håber snart han er klar fra første minut!

 

FA, LA og en fit Nani bag Immobile 😃👌 det kan være angrebet til foråret!

 

Anyway, vigtigt med tre point, og så må Juve gerne fuldende julegaven i aften med en sejr!!

Dec 23, 2017

Patric spillede en rigtig god kamp. Bedre end Wallace (han lavede nogle store fejl her og der, men han skal også lige i form).

 

Lukaku og Marusic virkede svingende og ikke specielt imponerende. De løber mere end Lulic og Basta, men de mangler erfaringen til at kunne tænke sig ud af nogle situationerne. SMS sejlede totalt og var helt tabt mentalt.

 

Generelt så spillede Crotone skide godt defensivt. Det var ikke os, som var dårlige, men dem som var gode.

 

Murgia synes jeg spillede sin rolle rigtigt godt, han var bestemt ikke et niveau under alle andre, det var dog en ret middelmådig forestilling hele vejen rundt, hvilket vil sige at vi fik sparet en del kræfter. Dog positivt for den mentale situation med mange mål, specielt med kasse og assist til Immobile.

 

Denne kamp er ikke så sigende, da Crotone kun spillede til 0. Inter blive en helt anden udfordring. Jeg på stadion i Milano til den...

Dec 23, 2017

Inter synes gået i stå på det helt rigtige tidspunkt 😌

Dec 23, 2017

Synes Wallace og Patric var nogle af banens svageste i første halvleg. Især Patric tog nogle meget dårlige valg når han skulle føre bolden frem. Haha vildt vi ser så forskelligt på det :-)

Men anyways synes begge to tog sig gevældigt bedre ud i anden halvleg sammen med resten af holdet. Vi havde nogle helt vanvittigt lækre angreb i anden halvleg da Crotone var kørt lidt trætte. Super kombinationsspil. Virkelig godt løb Lukaku tager ved hans scoring. Super indhop af både Lulic og Felipe!

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com