top of page

Forum Posts

bang
Mar 20, 2020
In Andet
Hej kære Lazio-venner, Det er jo mildest talt en fuldstændig surrealistisk situaiton vi står i. I hele verden og i Rom. Alle sammen. Jeg gider ikke bruge en masse ord på at ridse proportionerne af surrealismen op da vi alle kender dem; denne ene sæson ud af meget få vi spiller med om Scudettoen i 120 års historie kommer der en verdensomspændende pandemi og afbryder scenariet. Det gør ondt og en tåre klemmer sig ærlig talt på når jeg scroller ned af Insta og ser diverse mål og highlights fra sæsonen. Men menneskeliv er vigtigere end fodbold. Ingen kampe i sigte endnu, til gengæld er her halvanden times dansksproget Lazio-podcast som man kan fornøje sig med nu når der ikke er kampe: https://www.mediano.nu/oversigt/2020/3/14/mediano-serie-a-corona-kaos-og-stort-lazio-tema Super fedt at de danske podcasts i stigende grad vender blikket mod Italien og ikke alt skal handle om England. Tak for det Mediano og Karsten Krogh (som er Laziofan)! Brug denne tråd til at dele flere underholdende Lazio tips som man kan fornøje sig med indendøre.
2
16
207
bang
Dec 04, 2018
In Klubben
Min kæreste var så godt at købe to billetter til Derby til marts i fødselsdagsgave, men vi er lidt i tvivl om det er et safe sted de er købt.. blev lidt bekymret da jeg så siden. Her er linket: https://www.footballticketnet.com/italian-serie-a/ss-lazio-vs-as-roma Billetterne er ikke kommet på mail endnu og det lyder mærkeligt at der står dette under terms: "...The tickets are dispatched to you as soon as possible, usually 3-7 days prior to the match, and in most cases the tickets arrive to our customers 1-2 days before the match or sometimes even by the day of the match..." og "...Our delivery methods are (depends on the match): registered post, hotel reception or concierge drop off, Pick up points (a place scheduled in advance for meeting one of our suppliers or private sellers) or an E-ticket (sent by email)." Det er jo noget værre lort hvis de sender dem med posten efter vi er rejst fra Danmark og også lidt bekymrende hvis vi modtager dem på mail men først på dagen hvor de spiller. Noget der har erfaring med denne side eller på nogen med kan hjælpe? Måske må vi æde i det sure æble og købe back-up billetter oven i hvis dette ikke virker eller hvad tænker I? På forhånd stor tak hvis nogen kan hjælpe! Det SKAL lykkes!
0
1
33
bang
Jun 18, 2018
In Andet
Da jeg så det her den anden morgen flere steder på Enghavevej! Der er tilsyneladet en ligesindet gut i mit kvarter! ;-D Vildt nok! (og vist også en knap så ligesindet som man kan se på nederste billede, haha). Nogen der har set andet Lazio graffiti/tags i København for nylig?
Var lige ved at vælte på cyklen! content media
2
2
29

bang

More actions
bottom of page