top of page

Sarri ved roret: Et kig mod den nye sæson


Lazio skal igennem en overgangsfase, da man i starten af sommeren måtte vinke farvel til Simone Inzaghi. Ind er i stedet kommet Maurizio Sarri, der skal forsøge at videreudvikle på Inzaghis arbejde med truppen.

Lazio har altså vinket farvel til den succesfulde træner Simone Inzaghi, der i sommers tog over for Antonio Conte i Inter. Han efterlader et positivt indtryk på holdet, som han stod i spidsen for i 242 kampe på tværs af alle turneringer. Her vandt han imponerende 129 af dem, mens 43 endte uafgjort og 70 blev tabt. Han overtog for Stefano Pioli i 2016, og har altså haft ansvaret i fem sæsoner. Her vandt Lazio i alt tre pokaler, men endte sidste sæson på en skuffende sjetteplads.


Ny spændende træner på plads

Ind er kommet Maurizio Sarri, der skal prøve at holde dampen kørende i den italienske hovedstad. Det ligner en spændende løsning med Sarri, der om nogen elsker offensivt og sprudlende fodbold. Han blev aldrig en succes i Juventus, men man kan også argumentere for at hans spillestil aldrig rigtigt passede ind i den norditalienske klub. Omvendt kan det vise sig at være et godt mix med Sarri og Lazio, der sammen håber at kunne skabe noget stort. Målet må være Champions League, og hvis de kan få det til at fungere, er det slet ikke utænkeligt, at en top-4 plads er inden for rækkevidde. Mange fodboldeksperter har allerede udtalt sig positivt om Lazios chancer, og et af de mere interessante betting tips kunne derfor være at spille på Lazio til at ende i top 4. Kigger vi på oddsene her i august måned ser vi at det giver odds 3.25. Om Lazio og Sarri opnår de forventede resultater må tiden vise, men der kan ikke være tvivl om at det bliver interessant at følge.


Udskiftning i spillertruppen


Lazio-holdet til den nye sæson er så småt ved at tage form. Rygterne svirrer og vi får nok ikke et endegyldigt svar på hvordan spillertruppen ser ud før transfermarkedet lukker. Adskillige navne har i de seneste uger været sat i forbindelse med Biancoceleste, men mange er også blevet rygtet væk.

Lazio har allerede haft et godt transfervindue, hvor det er lykkedes dem at styrke sig på flere positioner. Højrebacken Elseid Hysaj er kommet til på fri transfer fra Napoli, og han kommer til at give øget konkurrence på den position. På den anden back er det serbiske talent Dimitrije Kamenovic blevet hentet fra Cukaricki. Den største nyhed er dog tilgangen af brasilianske Felipe Anderson fra West Ham, der vender hjem til klubben hvor han spillede i fem sæsoner. Han bliver specielt spændende at følge i Sarris projekt, og det er ikke utænkeligt at han kan gå hen og blive en af de bærende spiller i angrebet.

Ser vi på dem der har forladt klubben kan nævnes Musacchio, Lulic, Parolo og Minala. Den tidligere FC København-spiller, Denis Vavro, kan måske også begynde at se frem mod et skifte. Han er angiveligt på vej til Spanien, hvor han skulle have modtaget adskillige lånetilbud. Momo Fares er også rygtet væk fra klubben, og ifølge Corriere dello Sport vil flere italienske klubber have fingrene i ham. Derudover leder Lazio angiveligt også efter nye arbejdsgivere til Felipe Caicedo.

Der er derfor masser at se til for Sarri, der skal have indlemmet de nye spillere i truppen. Det bliver spændende at følge hvordan holdet spiller under ham, og mon ikke det bliver underholdende.


Comentarios


Recent Posts
Archive
bottom of page