top of page

Eriksen til Lazio? Inter planlægger at sælge danskeren

Christian Eriksen skiftede i januars transfervindue til Inter, hvor han stadig ikke har spillet sig til en fast mand i startopstillingen. Det har sat gang i rygtemaskinen, der blandt andet kobler danskeren sammen med Lazio.

Hvorfor vil Inter sælge Eriksen?

Inter-træneren Antonio Conte er angiveligt ikke overbevist om at danskeren passer ind på holdet, og er derfor lun på ideen om at sælge ham allerede til januar. Det skriver flere medier, der dog mener at vide at hans fremtid stadig er i Italien.

Eriksen har ikke formået at spille sig ind i startopstillingen hos milaneserne, hvor han på ingen måde har fået samme opbakning som det var tilfældet i Tottenham. Her var han sammen med Harry Kane klubbens største profil, og dominerede det offensive spil for de hvidblusede. Af en eller anden årsag har det dog ikke klikket for Eriksen i Inter, hvor han også selv er frustreret over situationen. Således var danskeren for nyligt selv ude og give sin mening til kende. Her gjorde han det klart at han ikke havde i sinde at sidde på bænken resten af sæsonen, og at journalisterne skulle ringe til Conte, hvis de ville have svar på hvorfor han ikke spillede.

Hvad kan han tilbyde Lazio?

Hvis Eriksen virkelig skulle skifte til Lazio, ville det være et scoop af en anden verden. Danskeren er en topklasse-spiller, som vil kunne træde direkte ind i startopstillingen på flere af Europas sværvægtere. Bare ikke hos Inter. Han vil således kunne tilføje en ny dimension til Lazios offensiv, hvor hans fodboldhjerne vil være værdsat. Her vil han uden tvivl kunne forbedre det offensive spil med chanceskabende bolde samt mål. Romernes chancer for at vinde scudettoen vil derfor også blive større, og en top-fire placering vil være inden for rækkevidde. Kigger vi ind hos bet365 der tilbyder online spil, finder vi at Lazio lige nu giver odds 34.00 på at vinde det italienske mesterskab. Skifter den danske playmaker til Rom, må det dog forvente at oddset falder, da han vil være en betydelig forstærkning for holdet.

Er det realistisk?

Fremtiden for den tidligere Tottenham-profil er stadig uklar, men ifølge det spanske medie Don Balon, er Eriksens fremtid stadig i Italien. Her ligner Juventus den mest oplagte kandidat grundet finanserne i Torino-klubben. Dog forlyder det at Inter-bossen Zhang Jindong, vil være villig til at sælge Eriksen for et overkommeligt beløb. Omkring 300 millioner danske kroner skulle han angiveligt forlange, og hvis det er sandt, vil det være et rent røverkøb. Det åbner derfor også dørene for klubber som AC Milan, Roma og ikke mindst Lazio, der alle håber at kunne skrive under med danskeren. Der er dog ingen forlydender om hvad Eriksen selv vil, men det er nok et længere langskud at tro på at han kommer til Lazio. Seneste meldinger går således på, at også de stenrige franskmænd fra Paris Saint-Germain ønsker at tilknytte danskeren. Holder den historie skik, ligner det på forhånd en umulig opgave at få den danske 10’er til Rom.

Uanset hvad der kommer til at ske, bliver det spændende at følge vores danske ven, og kun tiden vil vise hvor han ender.

Recent Posts
Archive
bottom of page