top of page

Er der grund til optimisme? Sådan forventer vi 2020/21-sæsonen vil se ud


De sidste tre sæsoner har været op og ned for Lazio. Derfor kan det være svært at regne ud, præcis hvad vi kan forvente af holdet i sæsonen 2020/21. Der er nogle ting, vi tager for givet –fx at Immobile fortsætter med at score mål – men der er også ting, vi er lidt mere usikre på. Kan klubben sikre topfire-placering, i sikker stil, igen? Her tager vi et kig på næste sæson, og hvad der kan forventes.

Stabil fremgang – næsten

De sidste tre sæsoner har budt på både op og nedture. En ellers stærk 2017/18-sæson endte i en enorm nedtur, da Inter stjal billetten til Champions League med en 3-2 sejr på Stadio Olimpico. Lazio havde det stærkeste angreb i ligaen, men forsvaret kunne ikke få tingene til at hænge sammen, hvilket i sidste ende blev afgørende. Helt galt gik det i 2019, da klubben blev henvist til 8. pladsen. Flere fans var nervøse for, om 2018 var rent held.

Tvivlen blev dog gjort til skamme med en stærk 2019/20-sæson, hvor tingene gik op i en højere enhed. Holdet endte trods alt kun fem point efter Juventus, som tog førstepladsen. Dette blev hjulpet på vej af Immobiles 36 mål og 9 assists, sammen med Albertos evne til at splitte forsvar, hvilket gav 15 assists. Bruger man en side som BonusFinder DK, der giver overblik over online spillemuligheder og spilbonusser, når man leder efter en bookmaker, vil man vide, at odds på Lazio i topfire stadig er relativt lave. Så selvom et mesterskab nok er meget at bede om, lader det ikke til, at vi er de eneste, der tror på Lazios chancer i den kommende sæson.

Hvad vi forventer

Meget afhænger af transfervinduet, hvor det dog gik galt med David Silva. Vi forventer dog, at Lazio holder fast i fjerdepladsen. Topkampen i Italien er tættere, den længe har været – helt op til syv klubber går ind i sæsonen med en ambition om at slutte i topfire. Meget afhænger derfor af, hvordan transfervinduet ser ud. Vi kan ikke gætte, hvem der kommer ind, og hvem der sælges, men det er nogle spændende navne, som klubben efter sigende har i kikkerten. De store Premier League-klubber ser ud til at skille sig af med et par reserver, så både Xherdan Shaqiri fra Liverpool og Olivier Giroud fra Chelsea er sat i forbindelse med klubben.

Kan man tilføje navne som disse og holde fast på Milinkovic-Savic, Alberto og Immobile, så kan det blive tungen på vægtskålen, når det handler om at trænge højere op i tabellen. I og med projektet ser ud til at virke, er der også grund til optimisme, når det handler om at holde sammen på truppen. Vi forventer derfor, som minimum, at holdet slutter i topfire igen. Så tæt som tingene har været, er det heller ikke urealistisk at drømme om at overhale Atalanta og Inter.

Recent Posts
Archive
bottom of page