top of page

Sikke en sæson - Hvordan bliver 2018/2019?


Hold nu ferie for en sæson. Som tilhænger af SS Lazio har det bestemt være den rene rutsjebanetur at følge med i Serie A i denne sæson. Langt hen af vejen har det set rigtig godt ud, men lige på målstregen tabte harren til den langsomme skildpadde.

Inter Milan kom ind fra baghjul og stjal de tre point på Stadio Olimpico, som betød, at det i stedet er milaneserne der skal en tur til det forjættede land, når Champions League sæsonen atter ruller fra næste sæson.

Det blev så tæt, som det overhovedet kunne blive, og hvis ikke man kørte med indbyrdes opgør i Italien, så havde opgøret i sidste spillerunde da også været fuldstændig ligegyldigt. Resultat blev nemlig, at Lazio og Inter endte af point, en klart bedre målscorer til Lazio, men da Inter indbyrdes var bedst efter sidste spillerunde, så var det altså dem, der kunne juble til sidst.

Det så ellers fantastisk ud efter blot 9 minutter, da Perisic sendte bolden i eget net. Selvom Ambrosio bragte spænding tilbage i opgøret efter 29 minutter, så sørgede Anderson for at Inter tilhængerne igen blev mutte.

Slutningen af kampen endte dog med at stikke helt af, og med et rødt kort til Lulic og to mål til Inter, så var det i stedet gæsterne, der kunne lade sig hylde til sidst.

Sæsonen 2017/2018 skal for alt i verden bare i glemmebogen hurtigst muligt, og derfor skal der kigges frem mod den kommende sæson i Serie A.

Hvordan vurderer bookmakerne Lazios chancer i Serie A?

Eftersom at det er blevet så populært med spil på fodbold, så er det ikke længere eksperterne man lytter til, når man skal se, hvad forventningerne er til ens hold. Det er i stedet bookmakerne, som plejer at ramme hovedet rigtig godt på sømmet, når de gælder chancevurderinger. Et godt eksempel er oddsene forud for Serie A sæsonen, hvor bet365 generelt er rigtig gode til at forudse, hvad der kommer til at ske.

Derfor har vi også taget et kig hos bet365 og deres odds på Serie A sæsonen 2018/2019, hvor vi håber på, at Lazio endelig kan nærme sig top 4 placeringen og dermed kvalificere sig til Champions League i 2019/2020.

Sandsynligheden for, at SS Lazio vinder det italienske mesterskab synes ikke særlig stor. Faktisk vurderer bookmakeren kun, at der er omkring 2 % chance for, at Lazio efter sæsonen kan lade sig hylde som italienske mestre. Det er ikke sket siden 2000 sæsonen, hvor Lazio endte med at vinde The Double.

Har man alligevel en fidus til, at året 2019 bliver året, hvor Lazio løfter pokalen, så giver det i skrivende stund odds 51.00 gange indsatsen igen. Det er dog ikke overraskende at det er de italienske mestre fra Juventus, der igen er favoritter til at vinde mesterskabet, hvor de nu giver odds 1.61 gange pengene igen.

Napoli der bød Juventus op til dans i løbet af hele sæsonen, står til odds 4.50, mens Roma står til odds 7.00. De onde milaneserer fra Inter Milan giver odds 13.00 igen, mens bysbørnene AC Milan står til 17.00 igen.

Der er altså et spring fra de fem hold og op til Lazio, og dermed vurderer bookmakeren altså heller ikke, at det i den kommende sæson bliver til en top 4. placering for Lazio.

Recent Posts
Archive
bottom of page