top of page

Hoedt siger farvel til Lazio

22. august 2017 blev det offentliggjort, at Lazio's tidligere forsvarsspiller, Wesley Hoedt, har skrevet under på en fem-årig kontrakt med Premier League klubben Southampton.

Hollandske Hoedt, der er fra årgang '94, kom til Lazio i 2015 og nåede således at spille for klubben i et par år. I løbet af disse år transformerede Hoedt sig fra dreng til mand - sådan udtrykker den 23-årige det selv på sin Instagram profil:


"Efter to år slutter min tid med dette storhold snart, her ankom jeg som dreng, og jeg tager herfra som en mand. Jeg vil gerne takke alle i Lazio for at have fået mig til at føle mig hjemme, I har altid støttet op om mig! Et specielt ord går til direktør (Igli) Tare, som altid har troet på mig og af hvem jeg har lært meget. Herefter vil jeg gerne takke træner (Simone) Inzaghi, alle mine holdkammerater, hele bestyrelsen og alle andre som jeg har arbejdet sammen med i disse to år. Jeg vil altid være "Laziali"."
​Salget af forsvarsspilleren til Southampton har kostet omtrent €17 mio., hvilket svarer til ca. 126,5 mio. kr. Pengesummen kan Lazio vælge at bruge til at investere i nye spillere til klubben, inden sommer-transfervinduet lukker den 31. august. Nye forstærkninger til biancocelesti truppen kan måske styrke klubbens odds for at de vinder Serie A mesterskabet 2017/18. Lige nu er oddsene for at Lazio vinder det italienske mesterskab 81.00.


Hvis man tager et kig på fodboldens transfernyheder i disse dage, kan man læse at der går rygter om, at Lazio skulle have en ny hollandsk forsvarsspiller i kiggerten, efter Hoedts afgang. Der er tale om den 22-årige Jordy de Wijs fra PSV Eindhoven.


Problemer med at sælge Keita

Mens Lazio klubben arbejder på at få nye spillere til klubben, arbejdes der også på at få spillere ud. Heriblandt den senegalesiske angriber, Balde Keita, som har været i kontravers med Lazio bestyrelsen den seneste tid. Gennem sommeren har Lazio prøvet at få den 22-årige angriber solgt, men det har ikke været nemt.


Adskillige klubber har budt omkring 250 mio. kr. på senegaleseren, heriblandt engelske West Ham, Liverpool og Napoli - alle budene blev dog afvist, da Keita kun vil til Juventus.


For få dage siden kom Juventus så med et bud på Keita. Budet var på 110 mio. kr., altså under halvdelen af hvad andre klubber har tilbudt for spilleren. Klubpræsident Claudio Lotito føler sig afpresset i sagen.


"Milan har budt 260 millioner kroner, West Ham har budt 240 millioner kroner, og Napoli har budt 225 millioner kroner. Keita og hans agent har meddelt, at de ikke er interesserede i de tre klubber. De vil til Juventus. Det bekræftede spilleren over for mig i opstarten," lyder det fra Lotito ifølge Gazzetta dello Sport.


"Juventus mener, 110 millioner kroner er et passende tilbud, men jeg kan ikke sælge en spiller for under halvdelen af det laveste bud, jeg har modtaget," tilføjer Laziopræsidenten.

Angriberen nægter i øjeblikket at træne sammen med resten af holdet, efter han ikke var en del af den trup, der vandt den italienske Super Cup med 3-2 over Juventus.


Keitas kontrakt med Lazio udløber i slutningen af 2017/18 sæsonen, og hvis man spørger Claudio Lotito, så er det Lazios træner, Simone Inzaghi, som må tage den endelige beslutning omkring Keita.


"Inzaghi beslutter, om han har tænkt sig at bruge Keita i denne sæson eller ej," lyder det fra Lotito ifølge Gazzetta dello Sport. ​

Recent Posts
Archive
bottom of page