top of page

'Chi non salta é della Roma, eh, eh!'

I månederne (slut) januar - marts 2011 rejser Apo rundt i Italien for at følge Lazio. For hver kamp, der bliver spillet, vil der komme et referat fra tribunen eksklusivt til sslazio.dk! Syvende kamp: Lazio-Bari. Disse 'live-referater' er samtidig en opfording til andre at gøre det samme når de har været til en Lazio kamp!

Dato: 20/02/11 kl. 15:00 Sted: Stadio Olimpico Kamp: Lazio-Bari Til denne kamp havde jeg fornøjelsen af at vise Stadio Olimpico frem for min mor og søster samt en familie ven, der faktik gjorde at jeg blev Lazio fan for snart 14 år siden. Han tager ikke længere på stadion pga. Lotito, hvilket mange romere ikke gør. Det her var en kamp, der sjældent vil blive glemt, ikke kun fordi Lazio spillede en rigtig flot kamp, men også fordi Roma formåede at smide en 0-3 føring væk, til kæmpe jubel på Stadio Olimpico. Vi ankom lidt senere end normalt, da jeg ikke ville kede min familie med opvarmningen. Så jeg fik ikke set Musleras skade, men jeg har læst mig frem til at han fik skadet sin ankel efter en forkert landing. Jeg er dog tryg ved at lade Berni stå - i min optik burde han være førstemålmand, hvis Muslera ikke forlænger og vi er nødt til at sælge ham. Olimpia havde en rigtig god tur rundt på banen denne gang, og min mor sagde efterfølgende: "Det der irriterede mig mest var, at jeg faktisk blev rørt af at se Ørnen flyve rundt," da hun i forvejen synes det er for meget med en ørn flyvende rundt på stadion.

Kampen var knap nok begyndt da Hernanes bragte Lazio foran. Fra vores vinkel - stadig Distinti Nord Ovest - var det svært at se, da Hernanes bare kom bulrende ind fra ingenting. Mål var der og stadion var i hopla med det samme. Ikke nok med at holdet spillede en god kamp i søndags, så var Curva Nord ligeledes i rigtig godt humør. På intet tidspunkt kunne vi høre Baris ca. 200 fremmødte fans, der sad nede på Curva Sud. Det eneste der var irriterende var at Roma tilsyneladende var i gang med en rigtig god kamp i Genova. Alt spillet foregik nede i den modsatte ende i første halvleg, så da holdene kom ud til anden halvleg, var det lidt sjovere at sidde på stadion. Under halvlegen var Zàrate i gang med at varme op med de andre reserver. Mens det stod på råbte Curva Nord efter ham: "Mauro Zàrate, Mauro Zàrate, Mauro Zàrate", men ingen respons fra argentineren. Dette fortsatte mange gange i anden halvleg men stadig ingen vink ud til fansene eller noget som helst. Når man tænker på at Kozak begynder at hæve armene og klappe ud til publikum når de synger hans navn midt i kampen er det underligt at Maurito ikke kan takke fansene. På stadion er der mange der lytter til radio under kampene, og det var selvfølgelig ingen

undtagelse i søndags. Mange havde dog lagt radioen væk da Roma kom foran 0-3 i starten af anden halvleg. Hurtigt efter var stillingen 2-3 og radioen blev sat i øret med det samme. Det skal siges at radioerne er noget hurtigere end skærmene på stadion, så alle gange der blev scoret i den anden kamp vidste man det inden det kom frem på storskærm. Så da stillingen blev 3-3 udbrød stadion i vild jubel. Med tanke på Romas held de seneste mange år ville det ikke undre mig at de ville gå hen og vinde, så jeg håbede inderligt at stillingen ville holde. Men da stadion eksploderede i vild ekstase ved 4-3 var det ikke til tro - for første gang havde Roma i deres historie smidt en 3-0 føring væk og var ved at tabe. Stadion var på maksimum og der blev hoppet og danset til 'Chi non salta é della Roma, eh, eh!' (Dem som ikke hopper holder med Roma) Et magisk øjeblik. Regel nummer et ved at være Lazio fan: Had Riomma merda, hvilket jeg er glad for min familie fik oplevet! Lazios kamp kunne sagtens have endt med en klar større sejremargin, men med holdets evne til at holde nullet ser det ud til at vi klare den lige i øjeblikket. Den her kamp vil dog blive husket for Romas nederlag i Genoa. Det er helt sikkert. På søndag står den på udebaneopgør på Sardinien - min sidste udebanekamp af slagsen, da den næste er Derby della Capitale, som næ

rmer sig med hastige skridt! FORZA LAZIO!!!

Recent Posts
Archive
bottom of page