En lille overraskelse til Romas fans på en smuk sommerdag

July 19, 2010

I går (18-07-2010) skete der noget specielt på Roms strande, nærmere bestemt Ostia strand. Ved middagstid, da alle strande var fyldt op til kanten i disse varme sommerdage, flyver der et fly, med et banner efter sig. Det sker såvidt tit i Italien, og i det meste i Europa, at supermarkeder, Tv-stationer, restauranter osv. får reklame ved at hive et banner efter et fly. Men i går var det noget helt specielt -  der stod nemlig: "Non é succeso. Oh Noo. As Roma Zero Tituli", hvilket betyder: "Det er ikke sket. Ååååh Nej. As Roma nul titler!!"

 

Se videoen hernede, der endnu engang viser, hvor stor rivalisering, der er mellem de to klubber!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Næste modstander

Serie A

Cagliari-Lazio

27. september

Kl. 15:00

Stadio Sant'Elia

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com