top of page

Forum Posts

Nivek
Jul 27, 2023
In Andet
Tænkte at lave en post hvor vi kan skrive når vi skal ned og se kampene og evt. dele billeder og arrangere meet ups. Skal selv ned og se kampen mod Genoa i Rom d 27/8.
1
0
16
Nivek
May 05, 2023
In Andet
Nu har jeg tidligere lavet en tråd, hvor man kunne melde ind til noget social hygge/meet up her indenfor vores landegrænse (DK). Tænker vi mangler en tråd til meet up i forbindelse med rejser til kampene (ikke begrænset til Italien kun), hvor man skal ned for at se vores klub. Ideen er folk kan slå på tråden hvis de er i Italien i en pågældende weekend for at se kampen for at enten mødes før/efter eller aftale nærmere omkring sidde/stå sammen på stadion. Håber det giver mening :D Kan selv starte. Jeg er i Udine i weekenden 20/5-21/5 for at se holdet mod Udinese. Så hvis nogle er friske på at mødes eller se kampen, så meld jer gerne på :D
0
0
7
Nivek
Jan 24, 2023
In Andet
Vil lige bringe en service meddelelse her i vores forum. Mediano som er en fodboldpodcast med bl.a. Karsten Krogh har idag udgivet et afsnit om Michael Laudrups tid i Italien og Lazio:
Podcast  content media
0
0
8
Nivek
Feb 20, 2022
In Andet
Hej. Er ny i gruppen og prøvet set om jeg kunne finde nogle kommende begivenheder på events for gruppen, dog uden held. Men jeg tænkte det kunne være sjovt at mødes på en bar med andre Lazio fans og se holdet sammen. Er der stemning for det eller har vi sådan noget?
1
58
465

Nivek

More actions
bottom of page