Forum Comments

Realistiske ønsker til vores 2022/23 trup (urealistisk antal transfers)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 26, 2022
Kamenovic er angiveligt brugbar nu? Så prøver jeg igen med at smide Hysaj og Akpro på porten: Endda også opstillet uden SMS og LA. Jeg er helt enig med @René Friis Aagaard omkring, at vi skal hente Murgia og Keita, men de er bare ikke blevet sat i forbindelse med os. Det er andre dog: Det er ikke selvskrevet, at SMS bliver solgt, men det virker til den oplagte sommer, så jeg tror på, at der kommer et bud på omkring 80 mio., som Lotito kan arbejde med. Carnesecchi*/Alia*/Moretti** Lazzari/Marusic/RFM** (Patric) Patric/Rugani/Armini** Romagnoli/Kamenovic*/Ruggeri** (Radu) Udogie*/Radu/De Santis** (Marusic/Kamenovic) Allan/Cataldi/(Adjaoudi*) (Mertens) Torreira/Marcos Antonio/Bertini** (Cataldi/Allan/Basic) Vecino/Basic/Ferro** (Zaccagni/Mertens) Pedro/Bernardeschi/LR* (FA, Mertens, Moro) Immobile/Mertens/Crespi** (Pedro, FA) Zaccagni/FA/Moro** (Bernardeschi, Mertens, LR) NY, trænet i Lazio, primavera, * = ej reg i Serie A men skal i reg i EL, ** ej reg i Serie A eller EL, () ikke udtaget til EL truppen Skal reg i EL (2 reg som trænet i Lazio = 23 pladser): 23 Skal reg i Serie A (1 reg som trænet i Lazio = 22 pladser): 20 De kommer til at skulle slås om det på midtbanen så. Jeg ved faktisk ikke, hvem som ville blive de 3 startere og hvor. Angrebet har dog kontinuitet, mens der er stor udskiftning i defensiven, men vi kan stadig stille fra start i første runde med kun Carnesecchi og Romagnoli som helt nye ansigter, hvor Udogie så vil blive spillet ind. Murgia og Keita kan gratis forstørre truppen, da vi med dem kun lige når 4 "trænet i Lazio" i EL. Jeg har dog ingen grund til at tro, at Sarri er interesseret. Det vil også være spændende, at vi fra 20/21-sæsonen til 22/23-sæsonen kun fastholder Lazzari, Marusic, Patric (som ikke var imponerende i 20/21-sæsonen), Cataldi og Immobile.
1
0
Realistiske ønsker til vores 2022/23 trup (urealistisk antal transfers)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 25, 2022
I forhold til nuværende og tidligere rygter, er det så sådan her, at vi bedst kan håbe på? Carnesecchi*/Alia*/Moretti** Lazzari/Marusic/RFM** Patric/Rugani/Armini** Romagnoli/Casale/Ruggeri** Udogie*/Radu/(Hysaj)/De Santis** Allan/Vecino/(Adjaoudi*) Marcos Antonio/Cataldi/Bertini** LA/Basic/(Akpro)/Ferro** Pedro/Bernardeschi/LR* Immobile/Mertens/Crespi** Zaccagni/FA/Moro** NY, trænet i Lazio, primavera, * = ej reg i Serie A men skal i reg i EL, ** ej reg i Serie A eller EL, () ikke udtaget til EL truppen Skal reg i EL (2 reg som trænet i Lazio = 23 pladser): 23 Skal reg i Serie A (1 reg som trænet i Lazio = 22 pladser): 21 Midtbanen og angrebet ser spændende ud, i forsvaret er der mange store spørgsmål, og det ser meget yngt og tyndt ud på mål. Dog håber jeg på, at Alia tager Reina til Auronzo. Dog har vi et problem, som netop også gør Alia relevant. Vi mangler spillere, som er "trænet i Lazio". Fx er Adjaoudi og LR ikke klar til EL per automatik, da de skal havde spillet i klubben i 2 år i træk for at komme på b-listen. Hysaj og Akpro er på listen, da de kan Serie A registreres, og der vist ikke har været bud på dem. Hvor der er mere interesse om andre spillere. Dog kommer Hysaj og Akpro ikke med i EL, hvor af de 4 nævnte, så får Luka Romero pladsen, så han kan blive ved med at vokse. Det kan også være, at vi slet ikke hente en wing, hvis vi henter Mertens, hvilket så giver en ekstra fri plads i truppen. Pengene kommer fra SMS, Muriqi, Acerbi, Escalante og Jony, som vist alle vil væk. Der skulle dog efter disse køb og salg stadig være en del penge tilbage i kassen.
1
1
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 20, 2022
Kan vi holde SMS, Cataldi og LA i kontinuitet, samt hente Vecino, Marcos Antonio og Allan, så har vi satme en midtbane. Fordelen ved at hente 3 hurtigt er også, at vi til Auronzo kan teste Escalante, hvis han ikke allerede er solgt og en af SMS eller LA bliver solgt. Rugani for Acerbi er perfekt for alle involveret. Og jeg ser, at vi skulle være klar til at nærme os Romagnolis lønkrav, så pludseligt har vi Romagnoli og Radu i venstre, samt Patric og Rugani i højre. Vi har 2 højre back, men vi mangler stadig 2 forsvarsspillere. En skal være venstre back, men den anden kan være venstre back, centerforsvar (Radu i venstre er optimalt) eller højre back (Marusic i venstre fra starten af sæsonen kunne give mening). Der er naturligvis Fares, Kamenovic og Hysaj i klubben allerede, som alle kan blive prøvet til Auronzo, før at vi henter den anden forsvarsspiller. Jeg håber på, at vi henter noget i stil med Parisi eller Cambiaso, da vi allerede har Marusic og Radu fra sæsonstart til venstre back, så vi har tid til at spille et stor italiensk talent ind via EL. Og så mangler vi bare en vice-Immobile, finde ud af keeper situationen og forhører os hos Bernardeschi. Jeg tvivler dog på, at vi henter en wing før efter Auronzo, hvis vi ikke får en superdeal (Bernardeschi gratis). Minamino kunne dog giver god mening i slutningen af august, hvis LR ikke har vokset nok fysisk, Moro ikke er blevet bedre, eller vi ikke har hentet Bernardeschi el. lign.
0
0
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 19, 2022
Jeg kan ikke forestille mig den logik. CZ er Canadier... Kinesisk-Canadier ja, men om noget, så er kinesere ikke ligefrem kendte for at elske japanere. Det er stadig generel kutyme at være ret så racistisk overfor andre asiatiske "racer" (der er genetisk ufattelig lille forskel på japanere og kinesere), at man altid foretrækker en "hvid", frem for en forkert farvet "gul". Dog kan jeg ikke se, at nationalitet og etnicitet skulle gøre den store forskel for en som CZ, med mindre det faktisk direkte var en kineser. Minamino er dog vist 6.-8.-valg til 3 pladser, hvor han reelt kun spiller i Cups. Harvey Elliott spiller mere i PL og nok en mere langsigtet løsning for Liverpool, mens Origi som er på vej ud spiller lige så meget som Minamino i PL. Det ligner bestemt, at Minamino er i overskud, selvom han har lavet lavet 10 mål over 1008 minutter i de kampe, at han har spillet. Samtidig så har Minamino 2 år tilbage på sin kontrakt, hvilket er det perfekte tidspunkt at sælge. Så jeg tror, at han kan købes, men han koster nok ca. 20 mio. euro (hvis ikke pund). Og der skal nok være en klub i England, som vil give det. Vi har allerede 3 senior wings, mens LR sagtens kan få en rotationsplads til næste sæson, hvis vi er alvorlige omkring at satse på ham (som Lotito og Sarri angiveligt har haft en samtale omkring), og så er der stadig Moro. Vi behøver ikke hente en wing bare for at hente en. Dybala, naturligvis ja tak! Sker det, nej... Bernardeschi, ja tak. Sker det, det afhænger af Bernardeschi. Sker det ikke, så behøver vi ikke smide alt for at hente en wing mere. Vi har større udfordringer andre steder. Vi mangler 1-2 keepere (potentielt 2 til at kæmpe en lige kamp om at starte), 1-4 centerforsvar (1-2 startere), 1-2 backs (hvor min 1 skal kunne være starter i venstre fra starten af januar 2023), 1-4 midtbanespillere (som udgangspunkt 1-2 til rotation, men vi ved ikke, hvad der sker med SMS og LA, så de 1-2 til rotation har prioritet på niveau med en starter) og så må 1 vice-Immobile være førsteprioritet. Vi snakker 5-13 spillere, som er vigtigere end en ny wing... Og da specielt en, som ikke virker som en øjeblikkelig forstærkning (som fx Bernardeschi ville være). Hvis Minamino var 22, så var han interessant, men han er 27... Zaccagni er 26, FA 29... Vi har ikke brug for flere i den aldersgruppe. Rettere mangler vi en, som er netop ca. 22 år, da vi så har LR 17, *ny* 20-24, Zaccagni 26, FA 29 og Pedro 34, som giver en god fordeling. Det er kun ved helt særlige forhold, at vi skal have en wing i slut-20'erne (Bernardeschi/Dybala). Jeg kan leve med LR, Akpro, Hysaj og Reina i bredden, hvis vi bare har et reelt alternativ til Immobile på toppen. Og Minamino er ikke et sådan alternativ. Vi har allerede FA og Pedro, som kan spille en middelmådig falsk-9'er og SMS, som burde blive sat på toppen før FA eller Pedro... Vi har ikke brug for flere falske løsninger!
1
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 18, 2022
Hvordan får vi ny præsident? Per det hjertetilfælde, at Lotito får, når Sarri ringer og kræver Dybala for at blive :D Det er heller ikke meget bedre på Trigoria, men vi har måske en mulighed for at få det til at ske, da Dybala var virkeligt god under Sarri. Dog kan jeg ikke se, hvordan nogen af klubberne skal kunne holde til hans løn. Juve tilbød 10 mio. euro om året, og så trak de tilbuddet tilbage. Derefter forsøgte de at forhandle det ned, men Dybala var naturligvis ikke tilfreds og krævede sine 10 mio. Skulle han dog gå efter et gensyn med Sarri, så ville det være en del med hjertet, men han ville stadig kræve 5 mio. euro, hvor vi har meget svært ved at tilbyde over 3 mio. til nogen (det er derfor, at der er totalt stilstand i forhandlingerne med Romagnoli). Giver vi Dybala 5 mio., så skal Immobile, SMS og Romagnoli nok også havde noget i den stil. Immobile ligger vist de facto allerede på det niveau (det er nok pga. en signifikant målbonus). Dog skal vi nok alligevel tilbyde SMS så meget for en 5-årig (med en frikøbsklausul på omkring 80-100 mio.). Det påvirker også fx at hente Matic, som så nok også vil kræve 5 mio. og alt i alt, så vil Dybala koste os omkring 20 mio. euro om året i stigende lønning generelt. Jeg er dog frisk på en 100 mio. euro samlet investering i at have Dybala i 5 år, hvis det overhovedet er teoretisk muligt. Dog i forbindelse med Matic... Hvor Sarri har teoretiske muligheder med Dybala, så har Mourinho føringspostionen overfor Matic. Så vil riomma have ham, så får de ham. I forhold til penge... Acerbi tjener med alle bonuser lige nu omkring 4-5 mio euro. Så hvordan får man 10 mio. euro for ham i hans nuværende alder? Sådan her: Sælges Bastoni, så er det oplagt for Inzaghi at hente Acerbi, da han så kan spille med Acerbi - Skriniar - De Vrij. De Vrij og Acerbi er helt naturlige i hver deres side, hvor vi altid har manglet en Skriniar i midten. Og kombinationen af et salg af Bastoni og køb af Acerbi giver igen mange penge i Inter-kassen, som kan investeres andre steder. Fx kan de købe endnu en centerforsvar, men som så er en del yngre. Vi mangler en midtbanespiller. Reelt er det en Akpro erstatning i bredden, men som Basic spiller, så har vi brug for at denne spiller kan presse SMS og LA for spilletid. Det her ligner et lån med option (hvis ellers Sarri ikke hellere vil have Vecino - eller måske kan vi hente begge, og så kan Basic få et Empoli-agtigt lån, så han kan vokse): GØR DET! Nu drømmer jeg højt igen: Strakosha/Carnesecchi*/Moretti** Lazzari/Zappa/RFM** Patric/Casale/Armini** Romagnoli/Carboni*/Radu Marusic/Cambiaso*/De Santis** SMS/McKennie/Murgia Cataldi/Escalante/Bertini** LA/Vecino/Adjaoudi* Dybala/Pedro/FA Immobile/Belotti/Crespi** Zaccagni/Keita/Moro** (NY, trænet i Lazio, primavera, * = ej reg i Serie A men skal i reg i EL, ** ej reg i Serie A eller EL) Skal reg i EL (4 reg som trænet i Lazio = 25 pladser): 26 (Adjaoudi får så ikke en EL-plads) Skal reg i Serie A (4 reg som trænet i Lazio = 25 pladser): 22 Lejes ud (i Serie A med forventning om, at de kommer tilbage med mere erfaring): Basic og Luka Romero Køb (køb for ca. 30 mio. + 20 mio. i ekstra løn + 60 mio. til at indfri optioner næste sommer): Carnesecchi (lån+option til 10-15 mio.), Zappa (lån+option til 5-10 mio.), Casale (lån+option til 5-10 mio.), Romagnoli (free), Carboni (lån+option til 5-10 mio.), Cambiaso (lån+option til 5-10 mio.), McKennie (lån 5 mio. option 20 mio.), Murgia (køb 0-5 mio.), Vecino (free), Dybala (free), Belotti (free), Zaccagni-option (ca. 8-10 mio.) og så er der 20 mio. euro til forhøjet pres på lønninger (byttes Dybala med Bernardeschi, så kan disse 20 mio. fjernes igen) Salg (for reelle penge - ca. 40 mio.): Correa-gæld (ca. 30 mio.), Muriqi (ca. 10 mio.) Samlet: -10 mio. nu, potentielt i alt -70 mio., hvis alle optioner indfris. +10 mio. nu, samt i alt -50 mio. efter næste sommer (Bernardeschi for Dybala) kunne dog ske, men det er stadig ude i drømmeland, da en potentiel transferudgift på 50 mio. euro til næste sommer uden nogen nyindkøb, det er ret voldsomt at have flyvende. Alternative løsninger: Skulle SMS eller LA bliver solgt, så bliver det RLC med et lån for 5 mio. og en klausul på 20 mio yderligere. Derved bliver det: SMS 70 mio.: +55 mio. nu, potentielt -20 mio. med alle optioner. LA 40 mio.: +25 mio. nu, potentielt -50 mio. med alle optioner. Med andre ord: Dybala og alt det andet er muligt, hvis vi sælger SMS og henter RLC. Samtidig er det hele muligt med Bernardeschi i stedet for Dybala, og et salg af LA i stedet for SMS. Så er det nemt rettere +45 mio nu, og potentielt -30 mio. med alle optioner. Reelt, så tror jeg dog ikke på, at vi kan vise nok ambitioner overfor Dybala, hvis vi ikke holder på alle vores startere, samtidig med, at vi forstærker bredden, og derfor er dette nok 100% umuligt. For jeg kan ikke se, at vi skulle kunne finde de ca. 50 mio. euro, at vores udgifter nok ville reelt stige, som skal komme fra ikke-transfer indtægter. Alle er på free transfer eller lån med diverse optioner. Alternativer (mere realistiske): + Først vil jeg gerne knytte en note til, at der kan være spillere, som alligevel bliver, de vil så som [bliver] for [købes ikke] på denne list: LF for Casale; Acerbi for Carboni eller Acerbi for Romagnoli; Hysaj for Cambiaso eller Hysaj for Zappa; Akpro og/eller Basic for McKennie og/eller Murgia; LR for Keita. - Marusic i højre, Radu i venstre, Ruggeri som nummer 3 centralt, og ingen Zappa. Zappa handler jo også meget om, at jeg forventer Cagliari rykker ned, det samme glæder Carboni, hvor Viti (eller en anden ung italiensk venstrebenet centerforsvar) fra Empoli måske er bedre, hvis Cagliari bliver oppe. Problemet med Marusic i højre er, at så satser vi butikken på en ret gammel Radu, som ikke kan forventes at spille mere end 1x 90 minutter per uge, højest, samtidig så er alternativet et uprøvet talent. Jeg forventer ikke, at vi henter en øjeblikkelig starter på venstre back (det kan vel kun være Emerson, resten skal spilles ind), og derfor bliver resultatet bliver at Marusic spiller i venstre, og så bliver det pludseligt tyndt i højre, når der ikke er hentet en, som kan spille her. Eller Cambiaso hentes ikke, Radu i venstre-2 og Ruggeri centralt-3. Dette er mere realistisk, men Sarri har trods alt krævet en venstre back. Denne venstre back kan også stadig blive Parisi fra Empoli (dog tror jeg mere på Cambiaso er muligt). Der er også skrækscenariet, hvor vi beholder Hysaj... - I forhold til Cagliari er det også en mulighed for Cragno på kassen, hvis de rykker ned og Strakosha ikke forlænger. Jeg håber virkeligt, at vi henter Carnesecchi til fremtiden, men jeg ved ikke, hvad det ender med udover ham og primavera på mål. Det kan gå helt galt, og vi står til Auronzo med blot Alia, Moretti og Furlanetto... Så kan det pludseligt blive svært at finde 2 keepere på ingen tid. - Escalante ud, ny ind. Dog vil jeg gerne se Escalante til Auronzo. Jeg tror dog slet ikke på Matic, hvis han kan presse os og riomma til en auktion på hans løn. Allan har kun et år tilbage på sin kontrakt i Everton, og han virker på vej ud af startopstillingen lige for tiden, så det kunne måske være, at alle parter kunne bliver enige om en fair pris (ca. 10 mio. euro nok - Leiva var et år yngre og kostede det halve for 5 år siden, men Allan er vurderet højere og har spillet mere end Lucas i sin sidste sæson for Liverpool). Jeg tror dette bliver en samtale med Everton, hvis prisen er lav nok, og lønkravet fra Allan også er, så sker handlen, ellers så venter vi til efter Auronzo med en beslutning. - RLC virker mere realitisk end McKennie, men nu tog jeg McKennie, da jeg nævnte ham. Vi kan også bare hente Vecino i stedet, hvor han og Basic dækker for SMS og LA. Hvis vi sælger SMS eller LA, så kunne det være realistisk at hente begge på lån med en slags option, eller i hvert fald en og Vecino. Skulle vi sælge både SMS og LA, så er McKennie og RLC gode bud på vores startere til næste sæson, men jeg har så min frygt om, at vi holder fast i en bredde af Akpro, Basic og Vecino. - Det bliver nok ikke ligefrem Dybala på en wing... Bernardeschi virker som et kup i sig selv, og jeg tvivler på, at vi hente en wing udover Keita og en angriber. - Keita og Murgia har jeg svært ved at tro på, men jeg håber deres klubber lader dem gå, og vi kan teste dem til Auronzo. Det at de er trænet i Lazio gør en forskel, når vi skal spille så mange kampe. Det samme er grunden til, at Armini (skal dog ikke registreres i EL eller Serie A) er en del af truppen. Realistisk bliver LR ikke lejet ud, og der er absolut ingen plads til Keita. - Belotti virker på vej til Milan, og vi får nok Caputo. Dog mener jeg, at med Giroud og Ibrahimovic i Milan, og Belottis gode venskab med Immobile, og det at de kender hinanden godt, og derfor forstår at bytte ud for hinanden optimalt, det vil måske kunne trække Belotti til Lazio. Caputo er dog klar mest realistisk. Worst case (uden salg af SMS og/eller LA): Carnesecchi*/Alia*/Moretti** Lazzari/Hysaj/RFM** Patric/Casale/Armini** Acerbi/Radu/Ruggeri** Marusic/Cambiaso*/De Santis** SMS/Vecino/Akpro Cataldi/Escalante/Bertini** LA/Basic/Adjaoudi* Pedro/LR*/Kiko Felix* Immobile/Caputo/Crespi** Zaccagni/FA/Moro** (NY, trænet i Lazio, primavera, * = ej reg i Serie A men skal i reg i EL, ** ej reg i Serie A eller EL) Skal reg i EL (2 reg som trænet i Lazio = 23 pladser): 24 (Kiko Felix og Adjaoudi kæmper om en EL-plads, hvor der er alternativer på primavera til Kiko Felix og derfor får Adjaoudi pladsen) Skal reg i Serie A (1 reg som trænet i Lazio = 22 pladser): 19 Køb (ca. 20 mio. + 30 mio. til at indfri optioner til næste sommer): Carnesecchi (lån+option til 10-15 mio.), Casale (lån+option til 5-10 mio.), Cambiaso (lån+option til 5-10 mio.), Vecino (free), Caputo (køb 0-5 mio.), Kiko Felix (ca. 0 mio.), Zaccagni-option (ca. 8-10 mio.) Salg (for reelle penge - ca. 40 mio.): Correa-gæld (ca. 30 mio.), Muriqi (ca. 10 mio.) Kiko Felix (korrekt, det er ikke imponerende):
0
0
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 17, 2022
@René Friis Aagaard shit, god pointe, ved ikke helt, hvorfor, at jeg troede, at han var venstrebenet. Man kunne forestille sig, at hvis SMS bliver, at han gerne vil spille sammen med en landsmand på midtbanen... Så er Matic oplagt, og den logik kan vel også virke på Matic. I forhold til tidligere rygter, så er han nu 33. Han kan spille 2-3 gode sæsoner for os, hvis han vil, men han er nok "over the hill" i forhold til en klub, som er fast i CL. Der kommer bestemt til at være nok minutter til både Belotti og Immobile. Og de kommer aldrig til at spille sammen. Vores træner er Sarri. Hellere dobbelt nedrykning til Serie C, end at spille med 2 angribere... Mancini har også ret tydeligt vist, hvordan alt det her fungere for Italien, ved at de aldrig spiller sammen. Immobile spiller for meget for tiden, hvilket er grunden til, at han får flere af disse små skader. Manden er ikke 25 længere, og han kan ikke konsekvent spille hver kamp. Immobile skal til at spille mere som Quagliarella og Di Natale i sin tid, hvor han ofte kommer ind i anden halvleg og er 100% frisk. Belotti får også en del skader... Går det lidt bedre til næste sæson, så spiller vi 50 kampe. Vi har minimum 45 kampe i 3 turneringer, men videre i Coppa og EL, så bliver det hurtigt til 50+ (vi kan vist ende på 60 kampe). Det 25 startere til hver, og så nok ca. 15 indskiftninger og 15 udskiftninger. Det vil sige omkring 2250 minutter til hver. Immobile har spillet 3356 minutter denne sæson, 2716 i Serie A. Belotti vil skulle spilles ind, hvilket vil ske ved indskiftninger, EL og Coppa. Så Immobile kan spille 70-80 minutter i Serie A i snit i stedet for altid blive kørt træt over 90 minutter, mens han nok kommer ind her og der i EL, hvis relevant. Så i efteråret (hvis der er ingen store skader osv.), så får Immobile nok ca. 1400 minutter, mens Belotti tager ca. resten, hvilket giver 850 (25x90 -1400 = 2250 - 1400). Men så kommer Januar, hvor alt går amok. I efteråret bliver det nok også rettere Immobile 1300, Belotti 800 og andre 150 (udskiftninger, når den anden af Ciro/Belotti ikke er tilgængelige). Når vi snakker om spilleminutter, så tænk over disse: Hvis vi bare kunne få (gå på rov hos nedrykkere, specielt, hvis Cagliari rykker ned): Cragno, Nandez, Zappa og Carboni fra Cagliari per en lille nedrykning, samt Cambiaso fra Genoa (det virker til Inter er interesseret i Parisi, men hvis vi er heldige, så kan vi lave et lån med optioner/tvunget køb under bestemte forhold). Det lugter lidt af 40 mio. euro, men de burde alle være lån med option, som bliver til tvunget køb, hvis deres ejere ikke rykker op. Jeg ved heller ikke, hvad Keita Baldes kontraktforhold er hos Cagliari, men hvis han vil være 7.-valg i angrebet, og LR skal lejes ud, så er han også interessant. Cagliari kan dog prøve at holde på Zappa og Carboni, da de nok vil være Serie B stjerner, og det kan måske ende med, at vi kan købe dem, hvis Cagliari kan beholde dem en sæson i Serie B. Hvilket for Zappa passer os fint, da vi allerede har Marusic og Lazzari i højre, mens Acerbi måske ender med at tage en sæson mere, og så kan vi også vente en sæson med Carboni. Nandez og Cragno tror jeg dog ikke på, at de kan holde på. Og jeg kan ikke se, at de skulle have interesse i at holde på Keita, da han ikke har leveret noget som helst for dem foreløbigt i 2022. Vi har dog stærke Serie-B-spillere som Maistro og Casasola, samt måske de kan bruge Jony, Kamenovic, Adamonis, Dziczek (hvis han nogensinde spiller fodbold igen?) og Akpro til noget? Kiyine har fået en del spilletid i Venezia, hans største bedrift var vist at smadre en riommaspiller reproduktionsevne og få rødt kort i sidste runde. Han skal nok blive populær hos nogen for at sikre, at der ikke bliver lavet flere Pellegrini'ere, men det er ikke ligefrem måde at vise, at man er moden til at spille i Lazio. Dog som Basic svinger, så kan Kiyine måske true hans plads i truppen til Auronzo. Men han kunne også blive sendt til Sardinien. Udlån vi kan sælge: Escalante må kunne sælges efter 5 mål i 18 kampe, hvis vi måske endda rettere kan bruge ham end Matic? Alavés er dog allerede rykket ned, så de kan nok ikke betale. Men der må være nogen i Spanien, som kan. Lidt samme situation med Mallorca og Muriqi. De er kun over stregen, da de er bedre internt end Cadiz, som har samme antal point (36), mens Granada (37) også er i fare, og måske endda også Getafe og Elche (begge 39). Mallorca kan dog ikke hentes nedefra af andre, så der er gode chance for at forblive i La Liga, hvilket jeg mener betyder, at de skal betale ca. 10 mio. for Muriqi? Hvis FCK ikke aktiverer deres option for Vavro, så tror jeg, at han betaler af egen lomme. Den burde også gå igennem. Så hvis der er 15-20 mio. i dem, 20 mio. i Correa efter Zaccagni er betalt og et par stabile Serie B løsninger, så kan vi sagtens betale, hvad der skal betales nu, og måske endda få nogle af spillerne på lån med option, hvor vi så kan beholde nogle af pengene. Ind på free: Så er der Romagnoli (falder det fra hinanden, så er der Ferrari fra Sassuolo, som længe har været spændende, men Romagnoli ville være virkeligt stort), Matic (hvis han ikke er til at forhandle med, så kan Escalante slå til under Auronzo), Bernardeschi og Belotti (jeg håber, men der snakkes meget om Caputo, som nok er endnu en god løsning, men han er bare en meget kortsigtet en, hvor Belotti langsomt vil tage mere og mere spilletid fra Immobile) på free transfer... Og fylder vi ud med Murgia (han kan umuligt koste mere end et Serie-B-niveau-lån i bytte) og alt muligt andet godt fra egne rækker. Murgia kommer ikke til at koste alverden, og hvis vi ikke allerede har afsat diverse spillere på lån, så det her en oplagt mulighed. Der har også været en del snak om Vecino, som skulle være Sarris primære ønske på en free, så måske er det en del mere realistisk end Nandez. Forlæng og luk hullerne i defensiven: Så skal Radu og Patric lige forlænge, tak... Samt at vi finder en god reserve for Patric. Der er en del muligheder, som kan være spændende. Dog skal det være en spiller, som ikke koster over 5-10 mio. højest, og gerne en som vi kan få på lån med option. Carnesecchi (lån med option/tvunget køb) på kassen i EL og Coppa, og vi burde kunne få ham, en højrebenet centerforsvar og alt det fra nedrykkerne for de midler, at vi har og får tilgængeligt, så længe at nogle af handlerne bliver lån med diverse optioner/tvunget køb. Jeg har noteret en mulig forlængelse med Strakosha i stedet for Cragno på mål, men jeg tror lige nu ikke på, at Strakosha vil forlænge. Tilbage er så bare: - Reina: Kontrakt auto-forlænges i en sæson pga. EL-kval, men der må være nogen, som kan tilbyde en kontrakt til ham, så vi alle kan komme videre i tilværelsen. - Fares og Hysaj (og til dels Kamenovic og Jony): De kan prøves af Sarri til Auronzo, da vi står lidt tyndt på venstre back, selv hvis vi henter en der, så er der muligheder. Der er også mulighed for lån (Empoli kommer også til at mangle en erstatning for Parisi), men jeg tvivl på salg. For Fares, så afhænger meget af, hvordan han kommer sig ovenpå sin skade. Jeg tvivler på, at Fares og Hysaj vil til Serie B, men måske er Genoa/Cagliari er store klubber nok til, at de vil give det chancen (jeg tror dog ikke, at Genoa vil have Fares igen, men han spillede trods alt godt, når han ikke var skadet). - Hvis Genoa eller Cagliari ikke vil bytte med Maistro, Casasola, Kamenovic, Adamonis, Akpro, Kiyine og/eller Jony, så finder vi lån til dem, hvor det er relevant. Forhåbentligt også salg. Der er nogen af dem, som har leveret for Salernitana før, og det kan være, at Salernitana gerne vil have dem tilbage? Jeg tror dog Hysaj/Casasola for Zappa, Kamenovic/Fares/Hysaj/Jony for Cambiaso og Maistro/Akpro/Kiyine for Murgia/Nandez kan gøre de handler mere spiselige, da klubberne trods alt modtager en kvantitativ erstatning øjeblikkeligt på lån uden de store udgifter. - Dog er jeg ret sikker på, at vi kan sælge Muriqi, Escalante og Vavro. Cragno/Strakosha, Carnesecchi, Moretti Lazzari, Zappa/Marusic, RFM Patric, Casale/Bonifazi/Vicari, Armini Romagnoli/Ferrari, Carboni, Radu/Ruggeri Marusic/Radu, Cambiaso/Parisi, De Santis SMS, Nandez, Adjaoudi* Cataldi, Matic/Escalante, Bertini LA, Murgia, Basic/Kiyine Bernardeschi, Pedro, LR*/Keita Immobile, Belotti/?/Caputo, Crespi Zaccagni, FA, Moro (NY, trænet i Lazio, primavera, * = ej reg i Serie A men skal i reg i EL) Marusic er sikker på, at han enten er starter i venstre eller rotation for Lazzari i højre. Det afhænger af, om vi henter en højre back, fx Zappa. mens Radu er sikker på at være en del af forsvaret centralt eller i venstre, det afhænger dog også af situationen med Marusic, hvor han regnes som en del af truppen. Det er mellem Ruggeri og Zappa at være på listen. Serie A reg: 20-21 (2-3 trænet i Lazio = op til 23-24 seniorspillere - LR/Keita er variablen, det gør dog ingen forskel i Serie A) EL reg: 25-26 (2-4 trænet i Lazio = op til 23-25 seniorspillere - LR/Keita er variablen, samt at der er en plads mere, hvis Strakosha overraskende skulle forlænge), hvilket vil sige 2-3 ikke udtages: Adjaoudi og Luka Romero er skal fokusere på primavera, og så kan de gå på b-listen i 23-24-sæsonen. Armini er lige præcis ung nok til stadig at være på b-listen, hvis han ellers må (reglen om 2 år i træk i klubben og udlån, og om det skal være de sidste 2 år, ved jeg ikke), hvis ikke så er han heller ikke i EL-truppen. - Hvis Zappa (eller en anden højre back) hentes, så tager det pladsen i EL truppen fra Radu. Radu vil dog stadig være relevant i rotation i Serie A, hvor han, Lazzari og Marusic vil bytte om de 2 pladser, indtil andre backs når på niveau til at være relevante. Det er heller ikke umuligt, at Radu tager nogle minutter i centerforsvaret, når vores sædvanlige skadeskrise i centerforsvaret rammer over et par uger (er det ikke typisk i November?). Dog så jeg hellere Armini i den rolle, men det afhænger måske også af Auronzo og en million andre ting. Hvis Radu så ikke er tilfreds med sin rolle til januar, så er det altid muligt, at han bare får en free til at tage til Dinamo Bukarest til den tid. - Adjaoudi er reelt 10.-valg til 3 pladser, han fokusere bare på primavera, men kan måske få chancen i Serie A eller Coppa, hvis han fortsætter med at lave en mio. assists. - LR er 7.-valg i angrebet, 5. valg på wings, hvilket kan blive relevant, da med 1-2 skader/karantæner, og ofte 2 udskiftninger på wings, så kan 6 af dem bliver relevant. En alternativ løsning er, at vi bytter Keita Balde for LR i 1-2 sæsoner. Det giver hår på pikken at spille Serie B (ligaen er voldsomt fysisk), men LR er ret hårdfør og muligheden vil tvinge ham til at vokse i sit spil, og med en oprykning til Serie A at vokse videre. Samtidig så er der "trænet i Lazio" pladser fri, så Keita kan tage en uden at andre skal fjernes fra truppen. Som sådan kunne LR tage 2 sæsoner i Cagliari, da jeg mener, at til de 2 år i træk til UEFA b-listen, så tælles udlån ikke med, det gøre det dog til "trænet i en klub", hvor han så efter 2 år i Cagliari (og Keita 2 år i Lazio) vil være "trænet i Lazio". Så kan vi altid se på, hvad vi gør med Keita til den tid. Dog afhænger det hele lidt af, om LR helst vil spille lidt i Serie A og mest for primavera, eller han hellere vil spille Serie B i en sæson og evt. Serie A i sæsonen efter på udlån. Skulle Strakosha overraskende forlænge, så bliver LR en del af EL-truppen. Hvis han vil lejes ud, og vi henter både Keita og Zappa, så bliver Radu en del af EL-truppen. Henter vi ikke en højre back, så bliver Adjaoudi en del af EL-truppen. Serie A opstilling (kontinuitet og fokus i efteråret): Cragno/Strakosha Lazzari - Patric - Romagnoli/Ferrari - Marusic/Radu SMS - Cataldi - LA Bernardeschi - Immobile - Zaccagni EL opstilling (indspilning af en million nye ansigter til fremtiden, så vi har 2 gode på alle pladser til januar): Carnesecchi Zappa/Marusic - Casale/Bonifazi/Vicari - Carboni/Acerbi - Cambiaso/Parisi Nandez/Vecino - Matic/Escalante - Murgia Pedro - Belotti/?/Caputo - FA 3. kæde (jeg mener, at denne er vigtig at regne med, når vi spiller 3 turneringer - der skal i hvert fald være muligheder her, også selvom der kun er 2-4 seniorspillere): Moretti RFM - Armini - Radu/Ruggeri - De Santis Adjaoudi* - Bertini - Basic/Kiyine LR*/Keita - Crespi - Moro Analyse/konklusion: Kernen af min logik her er dog, at vi bestemt ikke behøver at sælge SMS og LA, hvis de vil blive, og de vil forlænge deres kontrakt el. lign. Der er en del spændende muligheder i de spillere, at vi allerede ejer, og det faktum, at der er penge på vej for Correa. Vi har efterhånden en god kerne, som vi sagtens kunne overveje at holde på til at være Serie A startere, mens vi så kan hente næsten en hel startopstilling til EL. Og skulle de smutte, så vil jeg hellere erstatte med fx Busio eller et andet talent, da vi alligevel skal ud og finde alternativer til startopstillingen, så vi har en ordentlig bredde. Og skulle vi stå med Murgia, Cataldi, Basic, Escalante, Nandez, Vecino og Busio til næste sæson, så ser det måske ikke kønt ud på papiret i startopstillingen, men det er godt nok i forhold til, hvor vi er lige nu. Der er også et stort spørgsmål omkring indkøb til wings, eller sats på Luka Romero og Moro. Til 3.-kæden så har vi flere wings, som har spillet gode kampe for primavera, mens der snakkes om yderligere indkøb (til primavera). Så spørgsmålet er, om vi kigger på Keita og Bernardeschi eller på teenagere til primavera. Når det kommer til wings. Der er også andre spørgsmål om, hvis de nye rotationsspillere skal være erfarende (Sarri ønsker fx Vecino), eller vi holder på klubbens vision om at spille unge spillere ind, eller vi faktisk for en gang skyld går efter noget italiensk og Lazio-trænede spillere (mit ønske med Cragno/Strakosha, Carnesecchi, Casale/Bonifazi/Vicari, Carboni, Romagnoli/Ferrari, Cambiaso/Parisi, Murgia, Bernardeschi, Keita og Belotti). Det eneste, som er påkrævet i startopstillingen, er, at vi får erstattet Strakosha, når han nok smutter, samt at vi finder en bedre makker til Patric i centerforsvaret. Selvom LF og Acerbi skulle blive, så er de ikke bedre en rotation/reserver. Der er en mulighed for Bernardeschi i startopstillingen, men tænker vi FA som starter, så kan vi tage den under reserver. For det er netop i andenkæde, at kunne bruge nærmest 11 nye spillere. Jeg håber virkeligt, at vi ser en sådan revolution i bredden over sommeren. Så vil EL nemlig ikke svækkes Serie A, selvom vi stadig stiller med en opstilling i EL, som burde gå videre uden problemer. Og så til januar, når helvedet bryder løs, så har vi 2-3 gode til alle 11 pladser.
Content media
1
Serie A 21/22: Juventus-Lazio
In Kampe
Pinzi til Lazio
May 16, 2022
EUROPA LEAGUE. SLUT. TOP 6 er sikkert! Patric er afgørende ved begge mål, giv den mand en kontrakt! Netop da det går op for ham, at de er de sidste minutter af hans sæson, så tager han et løb, som de største playmakere ville være stolte af. Og når vi er igang, så spiller Bernardeschi, som om dette var en VM-finale for ham. Enten vil han bevise noget overfor Juve, ellers så måske overfor Sarri og os. Så nu vi er igang, giv også ham en kontrakt! Cataldi viser godt nok også niveau, hvilket han netop plejer i de store kampe. Og så er det netop i det gyldne øjeblik, at Basic får selvtillid, at vi endeligt får et skud ind på Perin, som han ikke kan holde. Og så frem for at spille fandango på midtbanen, så tager SMS endeligt et løn, og så sker dette! Det er det øjeblik, at Patric, Basic og SMS giver den 100%, at vi får vores resultat! Jovane var egentligt en spændende spiller, men han fik aldrig lov til at spille en position, hvor vi kunne se det. Han kan ikke spille den Sarri-angriber, forhåbentligt finder vi endeligt en løsning over sommeren til vice-Immobile. FA, Pedro og Zaccagni viser alle, at de har noget at tilbyde. Og også Bernardeschi. LA virker som om, at han var småskadet hele kampen. Ellers så havde han været mere involveret i de dødbolde, også selvom Cataldi imo er vokset fra LA på den front. Vi kan og skal være stolte af vores point i dag, og vi har bestemt noget at arbejde videre med. Jeg ved godt, at jeg ikke normalt er glad for EL, men jeg har tiltro til, at Sarri kan tvinge Lotito til at fylde truppen ud med kvalitet, så EL ikke bliver et problem igen til næste sæson, men i stedet så gør det, at vi måske kan holde på enten SMS eller LA, eller begge... Man kan håbe. Og siden Patric er ude imod Verona med gult-kort-karantæne, så kan vi sige farvel til LF og Acerbi. Og hvis Radu stopper, så også ham. Jeg håber det ikke, men skal det være, så skal det være. Reina er nu auto-forlænget til næste sæson, vi prøver måske at komme ud af det, men jeg tvivler på, at det er muligt. Han kunne meget muligt spille imod Verona. Det samme gælder Akpro. Faktisk, så kunne man næste håber på disse 11 næste gang fra start: Reina Hysaj - LF - Acerbi - Radu Akpro - Bertini - Basic LR - Immobile - Moro
1
3
Serie A 21/22: Juventus-Lazio
In Kampe
Pinzi til Lazio
May 16, 2022
Tabellen lige nu giver os disse mulige resultater efter 38 runder: Lazio 62-68 riomma 60-63 (bedre målscore internt end os) Fiorentina 59-65p (internt bedre, vi vandt begge kampe) Atalanta 59-62p (vi er helt lige, men for at ende på samme antal point, så bliver deres målscore bedre) riomma-Fiorentina er helt lige Fiorentina vandt begge over Atalanta riomma vandt begge over Atalanta Alle 4 hold internt (EL er sikker): r-12p, L-11p, F-9p, A-2p 3-split (betyder EL er sikker): R9-L5-A2 (kan ikke ske, da riomma kan ramme 63 med os, og Atalanta 62) L9-R6-F3 L8-F6-A2 Med en sejr ser det sådan ud med en runde tilbage: L-65p, r-60p, F-59-62p, A-59p Kun Fiorentina kan så nå på niveau med os, men vi er bedre internt. Vinder vi ikke i Torino over Juve, så er det det samme, hvis vi vinder hjemme over Verona. Sikker 5.-plads. Uafgjort betyder: L-63p, r-60p, F-59-62p, A-59p Atalanta kan stadig ikke hente os, så bare med point er vi sikre på Europa. Vinder Fiorentina ikke deres kamp, så er vi sikre på EL, pga. vi stadig er bedre internt. Problemet er dog, at riomma er bedre internt end os (hvis Fiorentina ikke er med), så vi skal helst vinde en kamp eller få X i begge (hvis vi da ikke kan gøre det endnu bedre). Vi er sikre på ConL. Og også EL, hvis Fiorentina ikke vinder over Sampdoria. Taber vi: L-62p, r-60p, F-59-62p, A-59p Så skal vi stadig "bare" slå Verona for 5. pladsen er sikker EL. X imod Verona afhænger af Sampdoria-Fiorentina kl. 18:30 i dag. Så længe Fiorentina ikke vinde, så skal vi bare have et point i de sidste 2 kampe. Taber Fiorentina til Sampdoria og vi taber begge vores kampe, og alle de 3 andre vinder deres sidst kamp, så vinder vi over Fiorentina og Atalanta i 3-splittet. Hvilket betyder 6. plads og EL til os. Kernen er lidt at få Fiorentina på 62p efter 38 runder, for så er EL hjemme. Det eneste scenarie for intet Europa er, at vi taber vores 2 kampe, og de andre vinder alle deres, for så hedder det: F-65, r-63, A-62, L-62 Atalanta indhenter vores målscore i dette scenarie og bliver nummer 7 på netop den. Netop 62-62 imod Atalanta, så slutter vi under dem, hvis kun de 2 hold slutter på 62. Vores målscore er lige nu +1 i forholde til dem, men 2 nederlag til os og en sejr til dem er automatisk minimum +3 til dem. Slutter Fiorentina på præcis 62p, så er vi sikre på EL. Faktisk lige meget hvad, så giver det EL at slutte på samme antal point som Fiorentina. ConL kan ske på disse måder: r-63, A-62, L-62, F-59-61 F-63-65, A-62, L-62, r-60-61 F-63-65, r-63, L-62, A-59-60 F-65, r-63, L-63, A-59-62 Konklusion: Vi skal have minumum 1p og Fiorentina skal ikke vinde i dag, så er EL sikret. Hvis vi kun tænker på os selv. L-63-65, r-60, F-59-60, A-59 Vil vi også af med riomma, så skal vi have Fiorentina med. Derfor skal begge hold meget gerne vinde. L-65, F-62, r-60, A-59 Med lidt held kan riomma endda ikke vinde i sidste runde, men Atalanta gør, og så kommer de slet ikke i Europa.
1
1
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 16, 2022
Lucas ud, ny Lucas ind. Jeg ved godt, at jeg er lidt tosset, men jeg tror stadig på Cataldi ender som starter, så 2+1 år til Matic, samt Cataldi i rotation og Bertini kørt i stilling til at være rotation for Cataldi, når Matic bliver for gammel... Det lyder faktisk som en langsigtet plan. Hvis vi så samtidig henter fx Casper Nielsen for Akpro, så er midtbanen faktisk på plads, uden at vi behøver sælge SMS eller LA. Nu er jeg gået lidt i "nerd mode", og derfor kigger jeg på free transfers, hvis vi faktisk kan lukke alle huller (hvis vi ikke tager højde for, at vi skal sælge, da solgte spillere giver penge til en erstatning): Mål: Ospina, Handanovic Forsvar: Lazzari, Marusic, De Sciglio, Patric, Romagnoli, Acerbi, Juan Jesus, Radu Midt: SMS, Vecino, Matic, Cataldi, LA, Basic Angreb: Bernardeschi, Pedro, Immobile, Belotti, Zaccagni, FA Midtbanen og angrebet virker som noget, der kan lade sig gøre (jeg har lidt min tvivl omkring Belotti ikke skal til Milan el. lign., men man kan håbe, at Immobile kan hive den handel hjem, de er vist overraskende gode venner for konkurrenter om en plads for Italien). Og det er virkeligt stærkt. Det virker urealistisk, at vi kan hente begge målmænd, og der er bare ikke en god venstre back tilgængeligt, så jeg fandt på 2 alternativer, hvor jeg hellere ville hente Casale og Parisi for Correa-penge, end Juan Jesus og De Sciglio. Dog ville jeg endnu hellere henter en højrebenet centerforsvar (eller give Armini en fair chance), hvor Casale/Juan Jesus rettere er erstatning for Acerbi. Men Andreas Christensen tror jeg ikke rigtigt på, og ellers så er der mange navne på listen, at jeg ikke rigtigt kender. Jeg vil påstå, at vi faktisk kan komme igennem denne sommer med signifikante forstærkninger, uden at vi skal sælge, men på den anden side, så tror jeg ikke rigtigt på det. Flere wings til primavera... Jeg kan ikke se, at han skulle være relevant for førsteholdet først om 1-2 år.
1
2
Rygter (den uendelige tråd)
In Spillere / Rygter
Pinzi til Lazio
May 14, 2022
@René Friis Aagaard jeg læste mig til, at det næsten var sikkert, at Mertens forlængede. Jeg ville være overrasket, hvis det faktisk lader Osimhen gå, men lad os se. Jeg ville i hvert fald gerne smide et bud på Petagna, og så må det være op til Napoli... Keylor Navas er 35 år og virker færdig i PSG. Her ville jeg også gerne smide et bud ind. Jeg ved ikke, om han er interesseret i at tage et skridt ned for at være sikker på spilletid. Og siden vi næste er sikker på, at vi spiller EL til næste sæson, så er Reina ved at være autoforlænget til næste sæson, så Navas ind på en 2+1 års kontrakt som førstevalg, og så kan vi bruge hele næste sæson på at finde noget ungt til at være hans reserve i 23/24-sæsonen. Pointen er, at Bernardeschi, Petagna og Navas alle er et forsøg værd. Ligesom Romagnoli. Kunne vi få de 3 for stort set ingen penge (Petagna ville nok være lån med option), så har vi et fornuftigt udgangspunkt, som vi kan bruge på at tiltrække andre spillere. Interessant, men svært at sige, om det er den bedste løsning. Som Peruzzi brokkede sig over, så er det et job uden en klar rolle. Du er der bare. Og så koordinerer du (som for nogen ikke virker som et job), altså Tare og Lotito går gennem dig, når de vil sende en besked til spillerne, som ikke nødvendigvis er passende sendes gennem Sarri. Den her er også svær at blive klog på. Acerbi er en "character", og en som ultras er trætte af, men samtidig så er han også en rigtig god fodboldspiller, som det ville være synd bare at smide ud efter en dårlig sæson. Det er en kompleks situation.
0
Næste modstander
lazio logo.jpg
Hellas Verona.png

Serie A

Lazio-Hellas

Lørdag 21.05.22

Kl. 20:45

Stadio Olimpico

Pinzi til Lazio
More actions