Forum Posts

Byri
Apr 24, 2022
In Kampe
Jeg tænker at strte tåden i dag. Curva Nord skulle ifølge rygterne stå tomme til kampen. Da Ultra Lazio protestere imod de høje priser på billeter. Dette kan naturligvis have indflydelse på kampen, da Milian fans kommer til at udgå 50% af stadion. Milan fans to take over the Olimpico against Lazio - Football Italia (football-italia.net) Lazio stiller med denne formation: Lazio (4-3-3): Strakosha; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto; F Anderson, Immobile, Zaccagni. Vi ved jo hvordan Laziio har spillet denne sæson, det er jo som vind og vejre...Møder vi op i aften og gider vi at spille bold, så kan vi sagtens gå hen og vinde i aften. Gør vi det modsatte, ja så taber vi. Forza Lazio!
3
23
99
Byri
Oct 26, 2021
In Andet
Hej alle sammen. I har nu mulighed for at angive en stemme til Lazio nye design af sponsor trøje. I kan gøre det via linket her: Binance Fan Token
0
3
22
Byri
May 26, 2019
In Kampe
Sæsonens sidste kamp spilles her om snart, og vi har ikke så meget at spille for. Europahar vi sikkeret os. Porto og Cataldi starter inde, og håber vi ser nogle fra primavera få spille tid! Forza Lazio!
0
3
33
Byri
Apr 28, 2019
In Klubben
Der er vel ikke så meget at sige til denne kamp. Vi kan vel efterhånden ikke nå CL, og vi satser vel nok mere på EL igennem Cup finalen. Det samme gælder vel også for Doria, de har heller ikke rigtig noget at spille for. Tror den bliver x, men håber på 3 point! Forza Lazio!
0
3
29
Byri
Apr 13, 2019
In Kampe
Så det kampen om CL, en kamp vi bare ikke må tabe! Milan står uden Lucas Paqueta, Gianluigi Donnarumma og Jack Bonaventura. Franck Kessie kommer til at tage Bigla plads på midtbanen. Vi har Milan Badelj suspenderet, og Stefan Radu, Adam Marusic, Valon Berisha og Jordan Lukaku skadet. Milan er godt kørende og et hold vi har svært ved at vinde over på udebane. Jeg håber vi kan holde et godt pres hele vejen igenne, og scorer på de chancer vi nu får. Forza Lazio!
1
19
77
Byri
Jan 27, 2019
In Kampe
Personligt tror jeg ikke på det stor for vores side, vi skal virkelig være glade hvis vi får 3 point! Acerbi er ude med karantæne, så vores forsvar ser ikke for godt ud, og Ronaldo er varm i serie a for tiden.... Jeg frygter det væreste men håber på det bedste. Forza Lazio!
0
4
52
Byri
Aug 08, 2018
In Fodbold
Jeg kan forstå at i år viser Viaplay ikke Serie A, hvilket er noget pis for at sige det lige ud. Derfor ville jeg høre, om der nogen der ved noget om hvem der har fået rettighederne til at vise Serie A i år.
0
4
30
Byri
Mar 03, 2018
In Kampe
Så er det om en times tid kampen går i gang! Dette bliver ikke nogen nem kamp for os, især efter kampen mod Milan for 3 dage siden. Glæder mig til at se hvordan vi stiller op. Forza Lazio!
1
16
134
Byri
Nov 28, 2017
In Andet
Jeg sad lige og så højdepunkter fra kampen mellem Bari og Foggia. Der lage jeg mærke til, at Bari fans, havde et banner hvor der stod Lazio på. Nogen der ved hvordan det kan være???
0
4
26
Byri
Nov 15, 2017
In Fodbold
I år bliver der igen holdt Gran Gala del Calcio, som udvælger Serie A top 11 spillere samt trænere som bliver nomineret. I år er der ikke nogen fra Lazio som er blevet nomineret, hvilket jeg slet ikke forstår!? Hvad siger i til det? Link til dem som er blevet nomineret: http://www.football-italia.net/112816/gran-gala-del-calcio-nominees-announced
0
1
22
Næste modstander
lazio logo.jpg
Hellas Verona.png

Serie A

Lazio-Hellas

Lørdag 21.05.22

Kl. 20:45

Stadio Olimpico

Byri
More actions