Til Bunden

Dec 12, 2017

Tidligere Lazio spillere

8 comments

Tråden hvor alle tidligere Laziali, der lige pludselig dukker op, kan mindes!

 

Og den første bliver: Emanuele Berrettoni! Jeg så nemlig lige opstillingen mellem Inter og Pordenone i aftenens Coppa Italia kamp, og så dukkede han sgu op. Ved ikke hvor mange af jer kan huske ham, men jeg husker ham fra Fifa 99 eller 00!

 

Han fik debut for Lazio i 2001 som 20-årig, men blev solgt efterfølgende til Perugia og har siden 2003 ikke spillet i Serie A, men slået sit navn fast i flere klubber i de mindre ligaer, typisk i Serie C og Lega Pro.

 

May 16, 2018

Nesta er ny træner i Perugia!

Sep 23, 2018

Gode gamle Lionel Scaloni skal nævnes. Han er midlertidig landstræner for Argentina.

Sep 24, 2018

Han var også omlædningsrummets leder de sidste sæsoner han var i Lazio. Ærgerligt vi ikke kaprede ham som en form for træner i klubben, han har stor potentiale.

Sep 27, 2018

Haha Blood! Jeg læste den også og begyndte at grine!! Genial kommentar fra en mester.

Nov 6, 2018

Det gør mig lidt trist at se Antonio Rozzi helt uden klub! Stort Lazio talent, der fik debut som 17/18-årig(samme kamp som Candreva fik debut), og har spillet og scoret på Italiens ungdomslandshold U-16 til og med U-21.

https://www.transfermarkt.com/antonio-rozzi/profil/spieler/162957

Når man kigger på Rozzis statistik, så er det desværre heller ikke særlig imponerende. 1 mål i hele hans seniorkarriere, og han er 24 år nu. Men hvor var han giftig som ungdomsspiller. Han har været kontraktfri siden sommer.

 

 

Målmanden Alessandro Berardi på 27 år, er også uden klub. Var reserve i Bari, men har været uden kontrakt siden sommer.

 

 

Endnu værre er det gået Sani Emmanuel. Stjernespilleren fra U17 VM i 2009, der var med til at sikre sølvmedaljer. 5 kampe og 5 mål ved slutrunden. Året efter slutrunden kom han til Lazio. Han har været kontraktfri siden sommer 2015. Stort set alle de store Premier League klubber ville have ham i tiden efter slutrunden. Helt utroligt, hvor galt det er gået. Han kunne spille Serie C, og det havde vært fair nok, for man kan jo aldrig vide hvor god en 16-17 årig spiller reelt vil blive...men at han er helt uden klub er jo næsten ikke til at forstå.

Nov 7, 2018

Spændende OPR! Og selvfølgelig trist.

 

Det siger jo noget om, hvor stor forskel, der er på Primavera stadiet til professionel - og ikke bare Serie A, men helt ned til Lega Pro niveau.

 

Det er nok også en lektie for os, der går og drømmer om at se vores unge spillere slå igennem på førsteholdet - det er faktisk ret sjældent det sker. Vi har eksempelvis ikke set det siden Murgia for et par sæsoner siden - Palombi floppede sidste sæson, Lombardi er frosset ude, mens Rossi ikke har fået et minut endnu denne sæson.

New Posts
  • Position: Offensiv midt Alder: 19, født 23.09.99 Vendt tilbage fra leje fra: Salernitana (Serie B) Transfersum: Vendt tilbage fra leje Kontrakt til: 2023 Forventninger inden sæsonstart: Sommerens helt store joker. André Anderson håber at lave en Strakosha eller Luiz Felipe. Altså at komme til Lazio efter en sæson hos Salernitana og banke sig ind på holdkortet hos Lazio. Brasilieneren har overrasket så positivt denne sommer at Inzaghi har valgt at beholde ham på holdet. Der er stadig nogle dage tilbage af transfervinduet så endnu et lejeophold kan være på trapperne. Vi skal nok ikke have de store forventninger til den unge midtbanespiller, for han er bag SMS, Luis Alberto, Parolo og Cataldi i hierarket på holdet til netop den position han gerne vil spiller. Dog kan det være at han er så fleksibel at han kan konkurrere om en plads i angrebet - det kender vi ham bare ikke godt nok til at vurdere.
  • Position: Højre wing, venstre wing, offensiv midt Alder: 20, født 14.02.99 Købt fra: Liverpool (Premier League) Transfersum: Fri transfer (Transfermarkt) Kontrakt til: 2022 Forventninger inden sæsonstart: Lidt ligesom med Vavro og Jony er Adekanye hentet til klubben uden at Lazio egentligt bruger den type spiller. Lazio har ikke brugt en decideret wing i to sæsoner, og ser ikke ud til at benytte det heller i den kommende sæson, og faktisk er Inzaghi ved at gå lidt væk fra den offensive midt position, som vi så da Luis Alberto spillede bag Immobile for to sæsoner siden. Derfor bør Adekanye for det meste ses som enten 1) en vice-Correa, der faktisk har mange af de samme kvaliteter eller 2) en offensiv spiller, der kan bruges i flere positioner, og som Inzaghi kan 'forme' mens han spiller for Lazio. Det er stadig uvist om Adekanye bliver lejet ud denne sæson, for hvis vi skal være helt ærlig, så er det ikke altid en god position at stå i som vice-Immobile. Specielt ikke efter Caicedo og Correa for alvor sidste sæson viste at de sagtens selv kan score mål. Spørg bare Palombi og Rossi...
  • Position: Venstremidt, venstre wingback, venstre wing Alder: 28, født 09.07.91 Købt fra: Malaga (netop rykket ned til La Liga2) Transfersum: 2 mio. euro (Transfermarkt) - men kan ende med et højere beløb, da klubpræsidenten mener at Lazio ikke har handlet ordentligt Kontrakt til: 2023 Forventninger inden sæsonstart: Jony er hentet til at konkurrere med Lulic om pladsen på venstre wingback. Dog er det ikke Jonys primære position, og skal igennem en omskoling fra en mere offensiv indstillet spiller til at have mere defensive kvaliteter. Det kan også ses som et tegn på at Inzaghi hellere vil gå tilbage til den mere offensive indstillet side af Lazio, da Jony var en af de spillere i La Liga sidste sæson med flest assists. Det indikerer at det ikke nødvendigvis er det defensive Inzaghi har efterspurgt i en ny spiller på venstre wingback. Jony bør kunne konkurrere med Lulic om en startplads, da kaptajnen ikke altid har været brilliant på den position de seneste sæsoner. Med Lukaku og Durmisi stadig i truppen kunne det endda måske tænkes at Lulic er tænkt en plads mere centralt på midtbanen, og hvis det er situationen er Jony hentet til en plads i startopstillingen.
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com