Til Bunden

Oct 26

Serie A 19/20: Fiorentina-Lazio

28 comments

Jeg når ikke optakt i denne omgang grundet familieweekend. Men håber at få tid til at opdatere på forventet opstilling og taktik kort inden kampen i morgen.

 

Jeg kan i hvert fald se at der er rygter om at Luis Alberto vender tilbage i rollen som offensiv midt bag Immobile, mens Cataldi eller Parolo får plads ved siden af Leiva og SMS. Men ved ikke hvor valid rygtet er endnu.

 

FORZA LAZIO!

Oct 27

Samme taktik, samme formation, ingen Luis Alberto bag Immobile:

 

LAZIO (3-5-2): Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile. A disp.: Guerrieri, Furlanetto, Luiz Felipe, Bastos, Vavro, Marusic, Lukaku, Jony, Cataldi, Parolo, Berisha, Adekanye, Caicedo. All.: Simone Inzaghi.

 

Må indrømme jeg er lidt overrasket over at vi ikke prøver noget nyt til denne kamp. Og så er Patric med fra start. Beklager, men jeg frygter et nederlag.

 

Badelj og Caceres er med fra start hos Fiorentina forresten.

Oct 27

Jeg er dog glad for at se Lazzari starte inde i dag.

 

Tror det bliver en svær kamp i aften.

 

Forza Lazio!

Oct 27

Hvis han kan holde niveauet fra mod Celtic, så er jeg enig - synes ellers han har skuffet de seneste uger. Men ok, Marusic er ikke bedre generelt.

Oct 27

Lazzari viser gode takter igen. Og det var et straffespark mod ham.

Oct 27

Jaaaaa!! så vigtig!

 

Fortjent vi er foran i og med vi er blevet snydt for et straffe!

Oct 27

CORREA!! Derfor det er så vigtigt at afslutte på mål i disse VAR tider. Smukt kontra og lækkert at det er Badelj der spiller bolden til Lazio og sætter kontraen igang. Giv ham gerne assisten 😉

Oct 27

Elsker, elsker, elsker Radu, men han er blevet for gammel og langsom til Serie A. Han må simpelthen ikke lade Chiesa stå så alene midt i feltet.

Oct 27

Ribery trækker 5 mand ud i sin side el. lign. Vi totalt overforskyder i situationen, og Radu er ret solgt. At han er den som står tilbage og prøver at gøre sit job, synes jeg ikke er fair at være efter ham for. Han kommer jo aldrig på den side af Chiesa. Det er der, hvor en CM, Lucas eller Acerbi skal være. Nok mest Acerbis fejl, da han som CCB skal styre hvor langt, at vi forskyder.

 

Det er (som det stort set altid er) ikke ham som er tættest på, men ham som slet ikke er tæt på spilleren, som begår fejlen.

Oct 27

Kan godt følge dig, og han skal selvfølgelig ikke dømmes på udelukkende på dette mål, men synes han ofte bliver fanget i nogle hurtige vendinger fra sin modstander denne sæson, som han ellers normalt er en mester til at læse og være på forkant med.

Oct 27

Og hvis nogen var i tvivl om, hvorfor vi ikke forlængede Caceres 😅

Oct 27

Synd han ikke fik lov at donere et straffe til os på vejen mod sin skade...

Oct 27

At spiller med Radu og Patric er interessant, da det betyder vi reelt spiller med en 4-back-kæde uden en makker til Acerbi inde centralt. Det er ikke specielt tungt, men det passer til, at vi spiller overfor Chiesa og Ribery. Og det giver os mere offensiv fleksibilitet på kanten.

 

Radu og Patric er begge også gode til at spille deres wingback god. Hvilket både Lulic og Lazzari har brug for for tiden.

 

LA, Correa og Immobile river dem fra hinanden, SMS giver ekstra fleksibilitet med sin offensiv tunghed.

 

Normalt med alt det offensive, så har Leiva det meget hårdt, men han spiller faktisk ret godt i dag, selvom at han ikke har meget hjælp. Dog tror jeg, at han får mere hjælp af Patric og Radu, end mere traditionelle centerforsvare.

 

Jeg kan godt lide Inzaghis plan for i dag.

Vi kunne med lidt held og et straffe havde været på 3 pinde lige nu.

Vi spiller både vores spil og op imod dem godt.

Oct 27

Helt sikkert, Patric bliver ofte brugt når vi går væk fra en klassisk tremandsforsvar. Han er guld værd taktisk, bare ærgerligt han er så røv dårligt en fodboldspiller. Men ok, så spillede han nok i Juve, hvis han var det.

Oct 27

Vi har været langt mere farlige end et Fiorentina hold, som efterhånden er tvunget ud i mere og mere voldeligt spil. Der kunne sagtens ligesågodt stå 3-0 nu, som der kunne stå 1-1... Marginalerne har vi været lidt uheldige med, vi fik næsten ikke engang vores mål.

 

Lulic ligner et rødt kort på vej... Jony kunne også skabe noget kaos i dag. Og Radu kan rydde op.

 

Jeg forstår heller ikke dommerens linje. Hvornår er der gult, hvornår er der intet?

 

Det lugter af en meget roddet kamp, som nemt kan ende mål mange mål og kort (også af den røde slags)... Og det er nok til Fiorentinas fordel.

 

Jeg håber at se Lulic ud og Jony ind. Endnu mere tempo, endnu mere offensivt, endnu mere pres. Vi skal køre på spiskompetencen fremfor at generalisere nu.

Oct 27

Frygter lidt den kollektive træthed i anden halvleg, vi skulle have udnyttet det i første halvleg. Er stadig tilfreds med det ene point, men forventer vi går efter de tre (det er trods alt Inzaghi, der sidder på bænken).

Oct 27

Sidder med samme bange fornemmelse...Det her kan godt være en kamp som vi smider væk i de sidste minutter.

Oct 27

Kæft en elendig dommerindsats... Tydeligt frispark til Fiorentina i den ene ende, tydeligt frispark til os efterfølgende... Intet dømt til nogen... Samme med straffet... Og så kommer der et vindpust, og så er der gult... wtf

Oct 27

Smart udskiftning. SMS er bare ikke i humør i dag, og spiller han 90 min, så er han nok heller ikke i humør næste gang.

 

Lulic har virkeligt genfundet roen. Flere afgørende indgreb her i starten af 2.h.

Vi mangler dog et mål eller 3... Og det kan blive et problem med vores træthed.

Oct 27

Det skrev du inden han overfusede dommeren ik? 😅

Oct 27

WTF Lukuaku kommer ind?????

Oct 27

Lukaku. Og Patric på banen. Ok, NU sælger jeg til uafgjort 😫

Oct 27

Ved 1-0 målet. Hvis Correa spillede efter straffe og lod sig fælde af Dragowski, havde han så fået rødt og Lazio fået straffe? Eller er den regel blevet ændret?

Oct 27

Cirooo!! Hvor er det vigtig! Lad os nu holde denne sejre i hus!

Oct 27

Vanvittigt at Lukaku laver assist!

Oct 27

Puha!! Det havde jeg ikke troet, at vi vil komme hjem med en sejre!

 

Forza Lazio!

Oct 27

Sindssygt imponerende tre point. Mega selvtillidsboost. Og selvfølgelig redder Immobile os - igen. Han har nu enten scoret eller lavet assist til Lazio seneste ni mål i Serie A. Vi er alt for afhængig af ham.

 

Torino på onsdag, vi skal hive tre nye point hjem der.

FORZA LAZIO!

Oct 27

IIIIIIIIIIIIIIIIII-MO-BI-LE!!!!!!!!!!!!!!!

 

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com