Til Bunden

Nov 11, 2018

Serie A 18/19: Sassuolo-Lazio

14 comments

En ny landsholdspause lurer lige rundt om hjørnet, men inden da skal Lazio spille en svær udekamp mod, hvad Inzaghi kalder, sæsonens største overraskelse. Sassuolo er ubesejret i de seneste tre kampe i Serie A og har tidligere i denne sæson slået Inter, mens de gav Juventus kamp til stregen i Torino. Omvendt blev de på hjemmebane bøllebanket 1-4 af AC Milan og har ligeledes tabt 2-0 til Napoli. Opsummerende betyder det at holdet fra den lille norditalienske by ligger kun en enkelt placering og tre point under Lazio.

 

Sassuolo, der først opnået adgang til Serie A i 2013, og siden ikke er rykket ned, føres an af kaptajn Francesco Magnanelli på midtbanen, der har spillet i klubben siden 2005, og er derved den spiller med flest kampe i historien for Sassuolo, og Domenico Berardi i angrebet. En spiller der længe har været rygtet til større klubber, men aldrig har set sit snit til at skifte klub, og nu virker til at være lidt låst som et evighedstalent hos Sassuolo. Sassuolos store styrke er dog kollektivet, hvilket også afspejles i deres målscoringer: Deres 19 mål er sat ind af 10 forskellige spillere, hvor af Kevin-Prince Boateng, der er vendt tilbage til Serie A efter nogle års fravær, fører den interne topscorerliste med fire mål. Holdet bliver holdt sammen af Roberto De Zerbi, der senest af Pep Guardiola blev fremhævet som den kommende store træner fra Italien. Om De Zerbi reelt har fortjent den titel er en lidt større diskussion, for han har vel nok haft succes i de første 11 runder af denne sæsons Serie A, men det var De Zerbi der var træner i Benevento sidste år - og deres bedrifter behøver vel ingen yderligere forklaring - og før det var det Palermo. Hvor han blev fyret efter syv kampe, da han tabte alle syv. Det er heller ikke resultaterne De Zerbi bliver fremhævet for, men hans offensive og boldbesiddende tilgang til fodbold.

 

Denne kamp har særlig betydning for specielt én mand på banen: nemlig Francesco Acerbi. Forsvarsklippen er lynhurtigt gået ind og overtaget styringen i Lazios forsvar, men vi skal ikke mange måneder tilbage før han var fast mand i forsvaret hos Sassuolo gennem fem sæsoner.

 

Acerbi er da også at finde i forsvaret i aften, da hans imponerende udholdenhed ikke forventes at dykke her og nu. Faktisk spillede Acerbi de to foregående sæsoner i Serie A alle kampe for Sassuolo, hvilket er noget han ser ud til at fortsætte hos Lazio. Ved hans side starter Radu, efter han fik en pause mod Marseille, mens Luiz Felipe tager sig af højre side af forsvaret, eftersom Wallace udgik med en småskade mod Marseille. Brasilieneren er udtaget, mens forventes at være på bænken for ikke at risikere en forværring af skaden.

 

Apropos skader så er Lucas Leiva, Badelj og Lulic alle på rekordfart klar igen ovenpå deres respektive skader. Mest imponerende har det været med Leiva, som oprindeligt var sat til at være skadet resten af november. Samtidig med Durmisi er vendt tilbage og fik 90 minutter mod Marseille og Lukaku også har fået minutter i benene er det nu kun Caicedo, der er ude, efter han fik en skade under opvarmningen mod Marseille. En streg i regningen for Inzaghi, der indtil videre i denne sæson hele tiden har skulle manøvrere rundt om forskellige skadet spillere.

 

Med Leiva og Badelj tilbage er der lige pludselig åben kamp på midtbanen, om hvem der skal starte. For skal Cataldi - der i den grad har stemplet sig ind som en værdi spiller på dette Lazio hold - stadig holde Leiva på bænken? Svaret må være nej. Hvis Leiva rigtigt nok er 100 % tilbage skal han starte, da Cataldi risikere ikke at være helt oppe i omdrejninger efter tre kampe de sidste par uger. Med et Sassuolo hold, der forventes at dominere boldbesiddelsen er det vigtigt at have en spiller på den centrale midtbane, der er klar. Badelj derimod virker til at være sikret en bænkplads. Han kan håbe på at der er brug for ham i løbet af kampen. Ved siden af Leiva forventes Parolo og SMS, mens Lulic vender tilbage på venstre wingback. På den modsatte side ser det ud til at rotationen mellem Marusic og Patric fortsætter, da Patric på ny kan starte efter hans fine præstationer mod Parma og Spal.

 

 

I angrebet er det straks mere åbent. Ikke angående Immobile, da han selvfølgelig er selvskreven, men derimod kampen mellem Luis Alberto og Correa. Begge har haft to vidt forskellige sæsoner: Luis Alberto har haft flest chancer fra start, men ikke rigtig fundet formen ovenpå en kanon sidste sæson, mens Correa kun har fået chancen to gange fra start denne sæson, selvom han oftest har været den mest spændende spiller, der er kommet ind fra bænken. Begge spillere har lige store chancer for at starte, og i øjeblikket er det faktisk Luis Alberto, der forventes at starte, da Correa simpelthen er et vanvittigt stærkt kort at sætte ind over for et træt forsvar. Derudover må Luis Alberto efterhånden være sulten for at vise, hvor vigtig han er for dette hold, efter hans svage sæsonstart. Og så skal vi huske at det var mod Sassuolo at Luis Alberto sidste år virkelig kick-startede sin fremragende sæson med hans drømmemål på frispark.

 

Strakosha

Luiz Felipe-Acerbi-Radu

Patric-Parolo-Leiva-SMS-Lulic

Luis Alberto

Immobile

 

Det er uden tvivl en af de sværere kampe, men ligesom sidste uge mod Spal, så er dette en af de kampe, der skal vindes, hvis vi vil fortsætte jagten på en top 4 position.

 

FORZA LAZIO!

Nov 11, 2018

Apo, hvor mange spiller har vi som skal spille landsholds kamp her i pausen?

 

Eller har vi en anden tråd hvor jeg kan se oversigten? Det kan jeg nemlig ikke lige huske?

Nov 11, 2018

Vi har en anden tråd, men den er ikke opdateret med denne omgangs landsholdsudtagelser. Den kommer en af dagene. Men som jeg lige husker det er i hvert fald Immobile, Caceres og SMS udtaget. Og så er Strakosha, Marusic, Badelj, Bastos nok også på deres landshold. Og nogle flere jeg har glemt :-)

Nov 11, 2018

Inter tabte lige 4-1 til Atalanta! Vi skal have 3 point så vi kan komme op på 24 point, og være 1 point bagud Inter.

 

 

 

 

Nov 11, 2018

OFFICIELLE STARTOPSTILLINGER:

 

SASSUOLO (3-5-2): Consigli; Marlon, Magnani, Ferrari; Lirola, Duncan, Locatelli, Sensi, Adjapong; Berardi, Boateng. A disp.: Pegolo, Dell'Orco, Lemos, Rogerio, Peluso, Di Francesco, Djuricic, Magnanelli, Babacar, Trotta, Brignola, Matri. All. De Zerbi.

 

LAZIO (3-5-1-1): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Patric, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto; Immobile. A disp. Proto, Bastos, Wallace, Durmisi, Lukaku, Marusic, Cataldi, Murgia, Badelj, Berisha, Correa, Rossi.All. Inzaghi.

 

Spændende med Luis Alberto fra start. Som skrevet i optakten, så bliver Correa nok sat ind efter 60-70 minutter.

 

FORZA LAZIO!

Nov 11, 2018

Andrer der også har problmer med lorte Strive??

Nov 11, 2018

Jaaaa, det er så stramt

Nov 11, 2018

Lidt blandede følelser efter første halvleg. Egentligt fortjent at den er uafgjort, bare super ærgerligt vi ikke holder føringen. Sassuolo spiller godt, men synes vi bryder dem godt ned og kommer frem til nogle fornuftige kontraer.

 

Det er netop her Correa gerne må komme ind, da han vil kunne bidrage med hans hurtighed og hans evne til at sætte sin modstander i topfart.

 

Kampen kan ende med et hvilket som helst resultat, jeg tror derfor også sagtens stadig på sejren.

Nov 11, 2018

Må sige de spiller godt, Sassuolo. Man kan godt mærke at de har tur i den for tiden. De er gode til at danne overtal på midtbanen når de er i angreb med locatelli og sensi der laver løber meget. De har dog et par svagheder i forsvaret som godt kan udnyttes hvis vi får ramt hinanden rigtigt i et angreb. Luis Alberto begynder at irritere mig mere og mere. Hans attitude er mildest talt pisseirriterende - slår ud med armene til medspillere og brokker sig til højre og venstre. Det gule kort der han får er ren amatør - idioten kan sguda sige selv han får gult når han råber så eksplicit af dommeren. Prøv at kig på hvordan sådan en som Parolo eller Leiva brokker sig til dommerne.. man kan se de ved at det hjælper ikke at skabe sig på det måde.

 

Helt enig Apo, ind med Correa.

Nov 11, 2018

Måske også Berisha ind og ud med SMS.

 

Parolo er i øvrigt endnu engang et lyspunkt.

Nov 11, 2018

Hvor er det bare øv at Luis Alberto har røvtur denne sæson. Han er jo helt opgiven?!

Nov 11, 2018

woooooooow hvor spiller sms også dårligt! De er en skygge af sig selv de to!

Nov 11, 2018

Pis vi kun får 1 point med hjem. Synes vi spillede en skuffende anden halvleg...

 

Det så ud som om vi ville det mere i første halvleg, det er simpelthen ikke godt nok hvis vi skal ligge i top 4 det her.

 

Forza Lazio!

Nov 11, 2018

Er sgu skuffet over det ene point. Havde forventet tre. Som kampen blev spillet var det fortjent, Sassuolo spillede virkelig, virkelig godt, men vi har bare chancerne til at vinde kampen - både i første og anden halvleg. Sassuolo kommer ikke rigtig frem til noget i anden halvleg.

Nov 11, 2018

Hold kæft hvor er jeg skuffet!!!! Vi kommer simpelthen ikke i Champions League på det her.

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com