Til Bunden

Dec 29, 2018

Serie A 18/19: Lazio-Torino

10 comments

Edited: Dec 29, 2018

Så er første omgang af denne sæsons Serie A ved at være ved vejs ende, og efter et par fornuftige præstationer - og ikke mindst meget lunefulde sejre - gælder det en modstander, der har lidt mere at byde på.

 

Godt nok ligger Torino på en ottendeplads plads, men det er kun seks point efter dagens hjemhold Lazio. Yderligere har Torino ikke tabt på udebane i 11 opgør i træk - hvilket kun er Juventus (22) og PSG (16) der kan prale af en bedre stime end dem.

 

 

Og så skal vi heller ikke glemme at Torino i den grad fik ram på os sidste år med deres 1-3 sejr på Olimpico. Lazio blev selvfølgelig også amputeret ved Immobiles røde kort i slutningen af første halvleg grundet en kontroversiel VAR dom, men mentalt kom Lazio aldrig rigtig tilbage i kampen og tabte pusten i anden halvleg.

 

I dag skal Lazio vise at de for alvor er ovenpå igen efter en resultatmæssig krise, hvor det ene uafgjort resultat i Serie A blev efterfulgt af den anden. Det hele kulminerede i nederlaget i Bergamo til Atalanta. Derfor er det en vigtig periode Lazio får sine sejre, da vinterpausen ligger lige rundt om hjørnet. Med en sejr i dag vil Lazio have vundet tre sejre på stribe. Og med tanke på at Napoli og Juventus venter i de kommende to runder, er det bare med at få skrabet point i banken.

 

Mazzari på Torino bænken har en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra - Sirigu er ovenpå sin skade igen - hvor Bellotti er holdets store stjerne på trods af halvanden sæson, der ikke lever op til hans bedste præstationer.

 

Inzaghi har ikke samme luksus, da Berisha og Durmisi er skadet, mens Caceres ikke er udtaget af 'tekniske årsager' - hans afgang til januar synes definitivt.

 

Parolo og Immobile fik en times pause mod Bologna, men forventes begge at starte inde i dag, hvilket vil sende Correa og Caicedo på bænken. Hvis Inzaghi fastholder sin 3-4-2-1 opstilling som mod Cagliari og Bologna vil det betyde at SMS rykker op bag Immobile sammen med Luis Alberto.

 

Apropos Luis Alberto, så bliver det spændende om spanieren kan fortsætte de gode takte fra de to foregående kampe. Hvis han kan finde formen igen fra sidste sæson, så er der ikke langt til at drømmen om top 4 kan blive realiseret.

 

Strakosha

Luiz Felipe-Acerbi-Radu

Marusic-Parolo-Leiva-Lulic

SMS-Luis Alberto

Immobile

 

FORZA LAZIO!

Dec 29, 2018

Leiva bliver sparet, Correa ind. Ret offendiv opstilling:

 

Strakosha

Luiz Felipe-Acerbi-Radu

Marusic-SMS-Parolo-Lulic

Luis Alberto-Correa

Immobile

 

Forhåbentligt kommer vi hurtigt foran, for vi er sårbare på kontraangreb!

 

 

Dec 29, 2018

Nogen der ved hvorfor der er så tomt nede for enden af Curva Nord?

Dec 29, 2018

En form for solidaritetshilsen / protest for personen, der døde i forbindelse med Inter-Napoli tidligere på ugen.

Dec 29, 2018

Hvor er det fucking dumt det der Maurics..!!

Dec 29, 2018

Øj jeg er så træt af Marusic. Han giver Inter til holdet, og viser ved straffesparket hvor ualmindelig uintelligent en spiller han er.

 

og så skal Strakosha have den.

 

Som skrevet i optakten var det alfa omega ikke at komme bagud, for vi kan ikke være mere offensive mod et hold som Torino. Inzaghi er virkelig på prøve taktisk i anden halvleg.

 

 

Dec 29, 2018

Det virker godt nok som et noget tyndt straffespark, men uanset hvad er det komplet håbløst af Marusic overhovedet at give dommeren muligheden for at dømme den. Absolut ingen grund til, at han overhovedet skal have hænderne på Bellotti. Fact er, at vi aldrig nogensinde kommer til at blive taget seriøst, så længe vores bredde skal komme fra Lulic og Marusic. Det er så åndssvagt, at de skal vælges gang på gang.

Dec 29, 2018

Jaaa!! SMS Så er han fucking tilbage! Dejligt at se, og sikke et mål han laver!

 

Daje Lazio! Kom så, vi tilbage i kampen igen!

 

Ni skal vi ikke lave flere fejl!

Dec 29, 2018

SERGENTEN

Dec 29, 2018

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige....Dommeren sejlede fuldstændig, men det samme gjorde vi også...

 

Skuffende vi ikke får mere ud af det her.

Dec 29, 2018

Virkelig en frustrerende følelse, Torino spiller en fremragende kamp, men vi bør altså vinde denne kamp.

 

Den er frustrerende, fordi vi ikke holder momentum og får vores tredje sejr i træk.

 

Den er frustrerende, fordi spillerne igen ikke bevarer overblikket i en svær kamp. Det er kun ren magi fra SMS, der gør at vi får et point, ellers er vi helt væk i anden halvleg, selvom vi flere gange spiller Torino tynde før de kommer foran. Vi kommer aldrig for alvor med i kampen efter de kommer foran, fordi spillerne bliver ved med at køre hinanden op. Det er simpelthen så øv.

 

Det er frusterende, fordi vi igen viser at vi ikke har spillerne, der skal forestille sig være i spil til startopstillingen levere noget, der ligner en god kamp. Marusic spiller igen en frygtelig kamp, og i dag koster det simpelthen sejren. Inzaghi kan ikke spille med firemandsforsvar fordi Marusic fucker så meget op?! Og så kommer Wallace på banen og er lige ved at koste os sejren pga. han igen-igen laver en kæmpe brøler midt på banen.

 

Det er frustrerende, fordi vi ærlig talt blev snydt for et straffespark begået mod Acerbi. Han bliver skubbet bagfra i skudøjeblikket. Undskyld what?! Der er altid frispark i den situation.

 

Eneste lyspunkter er SMS' og Luis Albertos præstationer, de er for alvor ved at stemple ind igen. Det er rigtig ærgerligt at der nu er pause, for de er først ved at blive varme nu. Jeg håber de begge får spilletid mod Novara 13. januar i Coppa Italia, da de skal holdes i kampform inden Napoli 20. januar.

 

Vi overvintrer på fjerdepladsen, hvilket er ret sensationelt taget vores november og december resultater taget i betragtning. Så det er flot, Serie As subtop er mega stærke i år, så at vi kan holde fjerdeplads på trods af pointtab til Chievo, Sassuolo, Sampdoria, Atalanta og Torino viser at vi trods alt er rigtig godt med.

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com