Til Bunden

Apr 12, 2018

Serie A 17/18: DERBY!!! Lazio-riomma

56 comments

Gider ikke tænke på den lorte-EL kamp mere, så lad os i stedet snakke om kampen på søndag. De amøber har fået stiv pik i CL, og vi er blevet kneppet i EL, så nu er det på tide, at vi Curva Sud ned på jorden igen. Den kamp skal bare vindes. X er en sejr for Inter, så kampen, skal, VINDES!

 

Vi kan tage opstilling osv. fra i morgen af, når vi ved noget om skader og form... Jeg kunne også godt tænke mig, hvis nogen kan gøre mig klogere på, hvordan det elendige hold fra den anden ende af byen har slået Barcelona ud (så ikke selv kampen)... Hvad har de at byde på? Det sædvanlige eller noget ekstra?

Roma vandt en fortjent sejr, uden at være prangende. Barcelona var simpelthen bare helt væk, ligesom vi var den sidste halve time igår.

 

Flyver til Rom iaften og er godt nok noget mere nervøs, end jeg var for et par dage siden.

Er der nogle der ved hvor mange billetter der er solgt til på søndag?

Apr 13, 2018

Michael: de forventes minimum 50.000 på stadion. Der kan sagtens blive udsolgt til denne kamp.

 

Varm op til kampen med podcasten, hvor jeg blev interviewet om vores rivalisering med Roma: http://ruradio.dk/album/fodboldfjender/

 

Og giv gerne feedback, jeg er spændt på at høre jeres kommentarer til min podcast debut 👍

 

Angående selve kampen. Jeg begynder at blive mere og mere motiveret, men synes stadig ikke skuffelsen er vasket væk fra i går. Tror faktisk det er godt at kampen kommer så kort tid efter Salzburg, der er ikke tid for spillerne til at overtænke kampen: rejs dig op, tag dig sammen og VIND den kamp!

Apr 13, 2018

Apo jeg synes godt du lige kunne nedgøre riomma merda noget mere! Ellers en lækker kommentar du giver til snutti!

 

Nu glæder jeg mig bare til søndag. Forza Lazio!

Apr 15, 2018

Atalanta-Inter 0-0...

 

Med en sejr så har vi 3p ned til både inter og amøberne... Og taber vi, så er det riomma som har det forspring. Og spiller vi X, så er Inter kun 1p fra romerne... Forhelvede en sejr vil varme i morgen.

Apr 15, 2018

Byri: Modtaget! Nu har Asger og Rasmus også skulle skære et interview på 2 x 45 minutter ned til samlet 20 minutter, så der er nogle ting, der er blevet redigeret væk. Så det er desværre ikke alle mine guldkorn, der er med, men sådan er det :-) Men jeg er glad for at mine kommentarer om Totti kom med, som du også selv nævner.

 

Apr 15, 2018

Det virker godt nok ikke som en rigtig podcast, men mere som en spørgeskema undersøgelse. Der er intet flyende i det, og det havde været fedt, hvis dig og ham kunne have haft lidt frem og tilbage også (det bliver sgu lidt for akademisk og mangler lidt "banter"). Men du gør det rigtigt godt (jeg synes også riommanistaen gør det godt).

Apr 15, 2018

Nu må klokken godt snart slå 20:45, kan ikke holde ud at vente længere!

Apr 15, 2018

I det mindste ser viaplay fornuftigt ud, mens man venter...

 

Apr 15, 2018

Tak. Kan godt følge dig, Blood. Ved også de havde deres problemer med optagelserne - både Jonas og jeg var inde og blive interviewet sammen første gang, hvor vi pingpongede meget mere. Men de optagelser gik tabt, og vi måtte interviewes hver for sig over Skype efterfølgende. Men jeg lovede at vi var friske til et nyt interview næste gang :-)

 

Til kampen i aften er dette vores opstilling:

 

Strakosha

Luiz Felipe-de Vrij-Radu

Marusic-Parolo-Leiva-SMS-Lulic

Felipe Anderson

Immoible

 

Så Luis Alberto på bænken. Kontroversielt!

Apr 15, 2018

Det virker til at begge hold stiller meget ens op... Det andre kommer med en 3-4-2-1, men de 2 er schick og nej-golan, som godt kunne ligne nej i en SMS rolle, og sick i en FA-agtig rolle. Så det bliver nok meget balanceret med kamp på midtbane, hvor mange kan skyde både med frem og komme hjem, men der opstår nogle 1-mod-1 kampe på wingbacks, som kan være afgørende. Det vil sige Marusic får det hårdt imod Kolarov, men så må han sgu bare vise niveau...

 

Jeg tror også, at de måske satser på at nej-golan, sick og sækko kommer til at spille 1-mod-1 overfor vores 3 i forsvaret. Så det kan nemt ende med at nej-golan mod Lucas kampen bliver afgørende. For Lucas kommer nok til at skulle dække den grimme amøbe op hele kampen, hvis forsvaret ikke skal få det svært.

 

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om FA fra start... Det er typisk kampe med mange dødbolde, og derfor er LA oplagt... Det virker lidt mystisk, men der er nok en mening med galskaben...

Apr 15, 2018

Haha, godt klaret med øgenavnene.

 

Enig i din analyse, men jeg tror også at Roma forventer at skulle spille på omstilling med deres 3-4-2-1. Det er super defensivt. Så vi skal frem og score først og lukke af bagved. Og det jeg ikke nødvendigvis fan af... Men lad os nu se. Frygter virkelig at deres overselvtillid er nok til at ryste os mentalt og vi slet ikke kommer ind i kampen fra start. Er generelt bare meget bekymret for denne kamp efter i torsdags.

 

Håber at alle jer, der er på stadion får en fed oplevelse. Derby er for vildt.

 

FORZA LAZIO!

Apr 15, 2018

Er så hamrende nervøs. Også lidt overrasket over, at Inzaghi går med Felipe fremfor Luis Alberto, men har en god fornemmelse af, at han leverer i dag, Felipe.

 

Sergej må meget gerne steppe op i dag. Jeg synes ikke, det har været imponerende på det seneste.

 

FORZA LAZIO

Apr 15, 2018

FED TIFO!

Apr 15, 2018

Igen igen vinder vi på tifo! as riomma er til grin!

Apr 15, 2018

Er det bare mig, eller ligner Strootman seriøst en abe, når han står med åben mund? :D

Apr 15, 2018

Gør de alle sammen ikke det Blood?

Apr 15, 2018

Det er måske er projektere lidt meget... Dog mener jeg det helt seriøst om Strootman, for 5 min ca. så han i hvert fald fucking sjov ud :D

Apr 15, 2018

Unødvendigt med et gult så tidligt, Lucas.

Apr 15, 2018

Tåbeligt Leiva, du er den erfarne i denne kamp!

Apr 15, 2018

Strakoshas selvtillid er vel snart HELT i bund?

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com