Til Bunden

Aug 1, 2018

Presæson 18/19: Arsenal-Lazio

9 comments

Edited: Aug 4, 2018

Spændende modstander på lørdag, glæder mig til at se, hvad Inzaghi finder på.

 

Der går rygter om at for at forbedre forsvaret, så skal der laves om på midtbanen, sådan så SMS' rolle fra sidste sæson udelukkende er offensivt indstillet og ikke har defensive kvaliteter. Derfor er det forventet at Lazio vil spille mere ala en 3-4-2-1 formation den kommende sæson. Måske vi får det at se på lørdag?

 

Kan vi forvente at Badelj, Caceres og SMS allerede er i form nu? Næppe, men jeg håber at de kommer i spil, så vi kan se dem i aktion.

 

 

Den ideelle opstilling (i parentes anden halvlegs opstilling) vil være:

 

Strakosha (Proto)

Caceres(Wallace)-Acerbi(Luiz Felipe)-Radu(Bastos)

Marusic(Patric)-Leiva(Badelj)-Parolo(Murgia)-Lulic(Durmisi)

Luis Alberto(Correa)-SMS(Berisha)

Immobile(Caicedo)

 

Så er der Guerrieri(som nok spiller, hvis Strakosha stadig er skadet) Basta, Cataldi, Minala, Lukaku, Rossi, Jordao, Neto, Sprocati, Lombardi, Filippini, Di Gennaro som alle håber på en plads, men hvor jeg kun forventer en 3-4, der kommer med til kampen.

 

Jeg har ingen forventninger til resultatet, bare at vi kan få vores spil op at køre.

 

Aug 4, 2018

Kampen kan forresten ses på Viaplay

Aug 4, 2018

Og på TV3Max :)

Aug 4, 2018

Og netop derfor skulle Lichtsteiner aldrig tilbage - han er et kæmpe svin, shit en svinestreg på Radu

Aug 4, 2018

Ja Lichtsteiner er jo en kæmpe idiot.. hvad er det for noget at lave i en træningskamp efter 2 minutter. Lulic lavede også lige en hård dobbelttakling på ham lidt efter.

 

Dårligt mål. Skidt forsvarsspil af Wallace og Basta der ikke kommunikerer, selvom Acerbi gør opmærksom at Wallace skal presse ud i banen.

Aug 4, 2018

Og hvordan kunne Caicedo brænde chancen før? Synes det er the usual suspects, der fucker op 🤔

Aug 4, 2018

Parolo er heller ikke uden skyld... 2 100% chancer

Aug 4, 2018

Sidder lidt med følelsen: glad fordi vi så nemt kommer frem til afslutninger eller skuffet over ikke at score på dem?

Aug 4, 2018

Ja enig. Synes også vi har nogle seriøse forsvarskoks, men det vil naturligvis tage os nogle kampe at vende os til ikke at have De Vrij dernede til at styre det.

 

Alt i alt nogenlunde godkendt kamp synes jeg. Det var Arsenals sidste kamp inden sæsonen hvor de åbner med City og man kunne godt mærke de lige var en tand længere i deres opstartsprogram - mest af alt på skarpheden. Hvis jeg var Arsenal fan ville jeg være ret bekymret for forsvarsorganisationen. Vi spiller os frem til mange store chancer.

 

De noter jeg gjorde mig (disse skal dog tages med et gran salt da det jo blot er træning):

 

- vi holder stadig fast i 3-5-1-1 og presser højt det meste af kampen

 

- vores forsvarsorganisation er ikke på plads og Acerbi skal virkelig påtage sig lederrollen hvis vi skal forbedre den defensive ift sidste år. Han gjorde det ikke dårligt, men der er decideret brug for at han spiller ekstraordinært godt i de fleste af vores kampe (som De Vrij stort set altid gjorde) hvis vi skal spille med om CL pladser. Han skal være lederen. Jeg håber han stråler mere igennem næste gang

 

- Wallace og Caicedo var vores dårligste med en meget ukoncentreret indsats fra begge. Wallace ligner indimellem noget fra Brasiliens 3. division, hvor de spiller med klip klapper og på sand

 

- Radu og Lulic spillede begge en god kamp. Erfaringen skinnede igennem.

 

- Offensivt får vi spillet os frem til flere 100% chancer, men scorer ikke. det tror jeg dog nok skal komme

 

- Dejligt at se Durmisi. Spillede ret sikkert og havde to gode oplæg/3. sidste fod som blev til chancer

 

- Proto ser ud til at være et fornuftigt andet valg. ikke første valg.

 

- Correa kom frem til et par chancer, men var meget sløj i afslutningerne, men han har også kun trænet med én gang. Typemæssigt virker han som en lidt ringere udgave af Felipe Andersson, men med mere naturlig fightervilje. Han blev meget centralt og løb ikke mod sidelinjerne.

 

 

 

Aug 4, 2018

Helt enig i dine noter - synes også Badeljs indhop viste, hvad han lige præcis skal bruges til: bryde modstandernes opbyggende spil ned effektivt.

 

Jeg var meget overrasket over at Pedro Neto fik spilletid frem for Rossi - den er stadig åben mellem de to som tredjevalg!

 

Og så var SMS da slet ikke i form, men intet overraskende i det.

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com