Til Bunden

Apr 23

Coppa Italia: Milan-Lazio

27 comments

Sæsonen står eller falder i morgen. Bliver sæsonens vigtigste kamp.

 

Jeg vægter Coppa Italia rigtig højt og det har jeg sådan set altid gjort.

Forstår ikke man nogensinde ønsker at smide en turneringen.

Man spiller for at vinde pokaler!

 

Ryger vi ud imorgen så tror jeg virkelig ikke på at vi kommer i Europa League næste år.

 

Champions League har jeg opgivet.

 

Når det er sagt så tror jeg virkelig på det i morgen!

Vi har spillet godt på San Siro.

Især vores 2 sejre mod Inter på samme stadion.

Og ved I hvad?

Vi kan gøre præcis det samme i morgen!!!

 

FORZA LAZIO

 

 

 

Apr 24

Jeg så et sted, at nogle siger at aftenens kamp ikke nødvendigvis, kan redde sæsonen, men derimod redde vores værdighed. Om vi så vinder pokalturneringen, så har vi ikke levet op til ambitionerne om CL. Giver dem ret!

 

Det ville selvfølgelig være fedt at gå videre til finalen og forhåbentlig også vinde et trofæ, men med vores ambitioner in mente betyder det ikke at sæsonen er reddet. 25 spillere + Inzaghi har sig selv at takke for det. Ja, vi er skuffet over Badelj, Durmisi og Berisha, men alle 3 har vist at de kan præstere på højt niveau tidligere i deres karrierer, så enten har de ikke de påkrævede karakteristika, hvilket kommer ned til Tare og Inzaghi(måske Lotito hvis der ikke har været budgetteret ambitiøst nok). Truppen er stort set den samme som i sidste sæson, så derfor er der ikke nogle gode undskyldninger for de forringede resultater. Det er kun Napoli og Chievo, der sammenlignet med sidste sæson har fået færre point end os. Vi har 12 point færre end sidste sæson efter 33 kampe. Sidste sæson var klubrekord ift. antal point, men det ændrer ikke på at det vi alle så i sommers som en forbedret trup ikke har udmøntet sig i bedre resultater.

 

Spillerne skylder at give 100%, og sørge for at de 4.000 laziali, der tager til San Siro får en god oplevelse.

 

Coppa Italia er dog vigtigere end som så. Der er rygter om at Lotito har fortalt Inzaghi, at der skal sikres EL for at han kan beholde jobbet. Naturligvis er der ingen, der bekræfter historien, men ikke desto mindre kan jeg godt følge Lotitos argument. Vi står over for en revolution i truppen, og den skal tilpasses efter en træners ønsker, og derfor er det ekstremt vigtigt, at der er 100% tiltro til den pågældende træner. De Zerbi fra Sassuolo nævnes som en mulig efterfølger...MEN Inzaghi er træner, og bliver sikkert også. Der er intet, der tyder på at spillerne mangler tiltro og respekt for Inzaghi.

Der har fra fansenes synspunkt været absurde valg fra Inzaghi, men jeg har lidt på fornemmelsen at han ser noget til træning fra Patric, der får ham til at håbe på pragtpræstationer i kamp. Patric er jo en spiller, der har en fremragende teknik, og på flere måder kan ses som en dygtig atlet. Patric må være en fryd at se til træning. Intet pres, men derimod frihed, og ingen konsekvenser ved fejl. Det jeg tror Patric mangler er "coolness i pressede/stressede situationer". Når Patric fucker up, er det ofte enkelte graverende personlige fejl. Han kan endda have spillet en fin kamp, men så alligevel formå at lave én snotdum fejl, der ødelægger resultatet, og dermed også vores indtryk af hans præstation. Så jeg tror lidt at Inzaghi er enormt tålmodig og håbefuld. Før hver kamp håber jeg på Luiz Felipe-Acerbi-Radu, og kan godt gå med til Bastos fra tid til anden, men Inzaghi har x antal dage mellem hver kamp, hvor Patric "redeems himself".

Det er lidt indbegrebet af hvad Inzaghi må kæmpe med. Balancen mellem passende og for meget tålmodighed kan være svær at finde.

 

Baseret på hvad vi ser i kamp kan vi alle finde ud af at bænke Patric. Vi kan endda sælge ham til højest bydende til sommer...ja vi havde nok gjort det allerede for længe siden. Gør Inzaghi sit job sværere end det er, eller gør vi det nemmere end det er, når vi ser Patric m.fl. lave graverende fejl i kamp, og hurtigt råber i kor at spilleren skal ud?

 

 

I starten af indlægget kan det lyde som om at jeg modsiger mig selv i forhold til en tidligere kamp-tråd, hvor jeg siger at en plads i top 4 ville en overpræstering. For det er klart at top 4 ville kræve 100 mio.+ euro til stjernespillere, eller at hele truppen havde Atalantas grinta, eller at Tare får lov til at hente de spillere han vil(eksempelvis Grujic m.fl.). Vores trup burde være bedre og bredere end i sidste sæson, så derfor har jeg tidligere i dette indlæg tilladt mig at give udtryk for manglende tilfredshed. Spillere, der præsterede på et højt niveau har underpræsteret i denne sæson(særligt Immobile, SMS, LA, Parolo( han er dog undskyldt pga. alder)).

 

 

Så hvad sker der kl 20:45 i Milano? En manddomsprøve for Lazio spillerne og Inzaghi. Det er tid til at se 11 spillere, der er klar til at gå i krig for trøjen.

Apr 24Edited: Apr 24

Ciro17, jeg er enig i dit tiltag med " Man spiller for at vinde pokaler!" Det som jeg også har nævnt, er dog bare at jeg synes jeg ser at vi ikke har truppen til at spille 3 turneringer på en sæson.

 

Nu spiller vi godt nok ikke EL længere, og vi kan nok heller ikke nå en top 4 plads, så self skal vi gå all in i aften ingen tvivl der!

 

Håber sku det med at Inzaghi ikke er træner til næste sæson, blot er et rygte!

 

Forza Lazio!

Apr 24

Non Mollare Mai!

Apr 24

Nogen der har stream?

Kan se den bliver vist på 3sport eller noget i den stil... Men jeg har ikke Viaplay...

Apr 24

Fuck nu af med den pauseskærm! Nogen som har noget der fungere?

Apr 24

Arh come on... IGEN scorer vi ikke på vores chancer.

Apr 24

Jeg har desværre ikke mulighed for at se kampen i aften, følger med på live scorer.

 

Hvordan spiller vi?

Apr 24

Afventende og stadig usikkert offensivt. Vi kommer stadig ikke frem til noget når vi har bolden, som vi har overraskende meget synes jeg. Milan er nemlig også utroligt bange for at blotte sig, så de går ikke all-in offensivt. Det kan sagtens blive en kamp, der ender i forlænget og straffe.

 

SMS er udgået med en skade i læggen eller anklen, mens Calabria også er udgået med en skade hos Milan. Han var ifølge mig Milans bedste i første halvleg, så et lille plus til os.

 

Bastos havde en vanvittig stor chance lige før pausen efter et frispark fra Luis Alberto. Ellers har Strakosha haft en enkelt god redning.

Apr 24

@Apo Tak for feedback! Forza Lazio sempre!

Apr 24

Vi burde have været foran med i hvert fald én pind nu.

 

Først Bastos og derefter Correa.

Vi spiller ganske udmærket.

Vi skal holde op med at løbe i offside.

Luiz Felipe skal passe på og virkelig ærgerligt med SMS.

 

Bastos spiller rigtig godt. Vinder sine dueller og 1 mod 1.

Apr 24

Bastos igen centimeter fra at bringe Lazio foran...

Apr 24

Vi spiller klart bedst lige nu.

Kom nu Lazio

Apr 24

Jaaaaaaaaa!!!!!!

Apr 24

JAAAAAAAA CORREAAAAAAAA

Apr 24

Correa og Immobile oppe i tempo er rent guld! <3

Apr 24

JAAAAAAAAAAAAA!!

CORREAAAAAAAAA

Apr 24

Åbner lige for streamet og så scorer vi! Hvor er det bare lækkert at se!

Apr 24

Immobile kæmper og holder utrolig godt på kuglen.

 

Bastos har dog klart været vores bedste spiller synes jeg.

Utrolig sikker og rydder bare godt op.

Apr 24

Immobile, Leiva og Parolo er alle er gult kort fra en karantæne. Det samme er Marusic, Patric, Wallace og SMS, der jo ikke er på banen lige nu.

Apr 24

Fin med Caicedo på banen, han holder bedre på bolden end Correa, der dog endelig har spillet en god kamp.

Apr 24

Lige i fucking hovedet på Kessie og Bakayoko!! Håber de går rundt med Acerbis trøje på stadion nu.

 

Kom så med den pokal!!!

 

FORZA LAZIO!

Apr 24

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAAAAAAAAAK !

 

NU HAR VI SLÅET BEGGE MILANO HOLD UD PÅ SAN SIRO I POKALTURNERINGEN.

 

COPPA ITALIA FINALE 2019!!!

 

KOM SÅ MED DEN POKAL.

 

4 PLADS ELLER EJ.

 

JEG VIL HAVE DET TROFÆ TIL KLUBBEN! !

Apr 24

Helt enig. Et trofæ betyder mere end deltagelse i Champions League for mig.

 

Men noget af det fedeste ved at være i finalen er at lige nu frygter alle Roma fans at vi løber med et nyt trofæ, mens de atter engang ender en sæson uden sølvtøj. Ca 22 dage med konstant dårlig mave over at frygte at Lazio vinder Coppa Italia. Det er det det ligeså meget drejer sig om for mig.

 

Sempre Roma Merda

New Posts
  • Oprykkerne fra Syditalien får en svær opgave her til eftermiddag, da Lazio søger revanche efter det pinlige nederlag i torsdags til Celtic, der i sidste ende har slukket den europæiske drøm i denne sæson. Et ellers pudsigt tidspunkt for Lazio til at falde sammen på den måde, da de ellers har været i succes i Serie A de seneste seks runder. Der kan selvfølgelig være flere årsager til det, og den vigtigste fokuspunkt lige nu er at holdet kan holde motivationen til den sidste kamp i en tæt kampprogram, der har betydet at Lazio har spillet én kamp hver tredje dag siden sidste landsholdspausen i midt oktober. Til eftermiddagens kamp er Correa igen blevet klar, hvilket er en klar forstrækning ift. en småskadet Caicedo, der reelt set ikke bidrog med særlig meget mod Celtic. Immobile spiller selvfølgelig og vil forsøge at udbygge sin føring på topscorerlisten. Bag de to vil Luis Alberto igen være at finde på midtbanen som playmakeren, mens Leiva, SMS og Lazzari får genvalg. Lulic er tilbage på venstre wingback efter Jony igen skuffede i en Europa League kamp. Mon ikke Lukaku er andet valg på de plads efterhånden? I forsvaret skal Inzaghi forsøge sig med at undvære Radu, der ellers har spillet konsekvent i Serie A denne sæson. Løsningen ser lige nu ud til at være at Acerbi rykker over på hans plads, Luiz Felipe tager den centrale position, mens Patric er tilbage i højre side i forsvaret, som han faktisk har mestret denne sæson. Strakosha selvfølgelig på mål. Tre point er alt, hvad det handler om i eftermiddag, og herefter kan Inzaghi og ledelsen begynde at se på, hvad der gør at Lazio igen i år underpræsterer i Europa League, men stadig formår at sige at top 4 er målsætningen for sæsonen. FORZA LAZIO
  • Det bliver ikke den store optakt i denne omgang, og faktisk får jeg heller ikke set kampen, da jeg skal til koncert (bang, hvis ikke jeg husker forkert, var du også til Tremolo Beer Gut, sidst de spillede på Loppen - er du der i aften?) Ift. kampen i aften har det tunge kampprogram sat sig hos spillerne og Radu, Marusic, Immobile, Caicedo og Correa har alle været stærkt tvivlsomme op til kampen, mens Cataldi er ude med karantæne. Det ser ud til at det kun er Immobile og Caicedo, der bliver klar af de ovenstående spillere. Adekanye har ikke imponeret nok til træning til at Inzaghi tør satse på den unge angriber. Luis Alberto og Lulic forventes at blive sparet, mens Leiva, SMS og Lazzari alle højst sandsynligt skal forberede sig på at spille begge de to resterende kampe inden landsholdspausen. De utrættelige Acerbi og Strakosha, er de eneste sikre kort i defensiven, hvor Vavro, Bastos, Luiz Felipe og Patric kæmper om den sidste plads i startopstillingen. Lalaziosiamonoi forventer følgende opstilling, men den kan blive ændret mange gange fra nu frem til kampen bliver sparket igang: LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Vavro, Acerbi; Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Jony; Caicedo, Immobile.   A disp .: Proto, Patric, Bastos, Luis Alberto, Berisha, Adekanye All . Inzaghi. Som vi har diskuteret tidligere er det måske en god grund til netop at spare en masse spillere, der tydeligvis har brug for en pause, men det virker til at ledelsen gerne vil gå all-in for at hente tre point i aften. Vi må se, om det betyder en ærgerlig skade til en vigtig spiller. FORZA LAZIO!
  • Så er vi her igen. Optakten til Milan-Lazio i Serie A skal skrives. Skabelonen er nem, den kan genbruges hvert år: Lazio har ikke vundet dette opgør siden 1989, Milan er i øjeblikket ikke, hvad de har været, Lazio har gang i en fornuftig stime, finde en masse gode eksempler på det lige akkurat er i år, at forbandelsen bliver brudt, en forventet startopstilling, bum. Så er den optakt skrevet. Og hvorfor er det lige at skabelonen kan genbruges? Ja, for Lazio har jo aldrig formået at slå Milan i dette opgør, ligegyldigt hvor optimistisk vi ser på det. Sidst Lazio vandt dette opgør var Di Canio 21 år, Maldini scorede selvmål, internettet eksisterede ikke, muren var ikke væltet i Berlin, Schlüter var dansk statsminister og jeg var ikke født. Inzaghi har egentligt haft et fint tag på San Siro - han har slået Inter på denne bane to gange i Serie A, og vi skal ikke længere tilbage end 24. april i år, hvor Lazio rent faktisk vandt over Milan på San Siro - det var bare i Coppa Italia. Derfor KAN Lazio godt gøre det. Så hvorfor er det at Milan igen og igen formår at hente point mod Lazio? Og hvorfor er det at det lige netop ofte er kampen mod Lazio, der får dem kickstartet til at deres sæson bliver påbegyndt? Uden at dykke for meget ned i de tidligere opgør, men i stedet kigge på morgendagens kamp, så kan det simple og nemme svar være følgende: Lazio er lige netop den størrelse modstander, der ikke er skræmmende nok til at Milanspillerne skal gå og frygte en lussing, men samtidigt er Lazio heller ikke en dårlig nok modstander til at man skal undervurdere dem. Sagt med andre ord: Lazio er den perfekte modstander for Milan til at genstarte en sæson på. Og i år er ingen undtagelse. På trods af at Gattuso ikke er en drømmetræner, så var det alligevel en kende overraskende at ledelsen ikke valgte at fortsætte med den tidligere midtbanegladiator, da han trods alt hev nogle imponerende resultater hjem ud af en trup, der ikke just har skreget på stjerner i hans tid som Milantræner. At opgaven så ovenikøbet blev overdraget til Marco Giampaolo, skreg det endnu mere til himlen at ledelsen ikke har kunne lokke de største trænernavne til Milanello. At den tidligere Sampdoria-træner ikke overlevede mere end syv Serie A runder overrasker dermed heller ikke mange. Afløseren er nu Stefano Pioli, som er en garvet Serie A træner, der også har haft sin succes hos Lazio. Og hvad excellerer Pioli i? At få ustabile hold til at spille stabilt og lige akkurat holde skruen i vandet, for derefter at forsvinde, hvor en ny træner kan tage over og bygge videre. Vi har set det mest tydeligt i Lazio og Inter, og i mindre grad i Bologna og Fiorentina. At Pioli er ny Milan træner, viser måske mere, hvor åndsvagt det var at opgive Gattuso, men lad den diskussion lægge til en anden tid. Med en midlertidig løst trænersituation er det nu resultaterne, der skal på bordet. Pioli har stået i spidsen for holdet mod Lecce, Roma og Spal, der har givet fire point af sig. Nej, det er ikke godkendt, og spillet har ikke hængt sammen, som en velsmurt maskine. Viljen har dog været der, og specielt præstationen i Rom viste at holdet gerne vil spille op med de bedste og give det et forsøg. Hvilken type kamp har Milan derfor brug for lige nu ovenpå deres sejr over Spal? Jep, en kamp, hvor de kan vise at de er ovre krisen, og at de er i stand til at vinde over et stærkt mandskab på San Siro. Her passer Lazio, som beskrevet tidligere, perfekt ind i den kategori. Værsgo, med den forklaring, så kan vi godt pakke fyrværkeriet væk, og gemme dem til næste sæson, hvor der er en ny chance. Men. Hvis vi nu alligevel skal forsøge at skabe lidt håb og optimisme om at vi ikke går ind i de tredje årti i træk uden en sejr på San Siro over Milan i Serie A, så er der heldigvis gode argumenter for det. Som beskrevet i en tidligere optakt, så er formlen til sejr i et tætpakket kampprogram, som vi er midt i lige nu, kontinuitet og en trup, der kan supplere hinanden og kender hinandens spilmønstre. Sejren over Torino cementeret det uden at det kan negligeres: Lazio er i storform. At Cataldi, Patric og Marusic kan gå direkte ind i startopstillingen og spille som om de er regulære startere, så har vi fat i noget af det helt rigtige. Når vi ovenikøbet har en Immobile i målhumør, som vi allerbedst kan lide det, så kan vi ikke komme udenom at søndag kan være dagen, hvor vi hiver de tre point hjem. Inzaghi har endda endnu engang en skades - og karantænefri trup at vælge ud fra. Det betyder at vi højst sandsynligt atter engang vil se et skift i start 11'eren. De oplagte er at Lazzari vender tilbage på højrewingback, Leiva tilbage på den centrale plads på midtbanen og Correa op ved siden af Immobile. I forsvaret vil vi højst sandsynligt se Radu på bænken, da han ikke har spillet tre kampe på en uge denne sæson, mens Luiz Felipe kan skubbe en ellers velspillende Patric ud på bænken. Alt er endnu åben, og det kommer i sidste ende an på om Inzaghi vælger at stille sig defensivt og satse på kontraangreb - hvor Luiz Felipe og Bastos er favoritter, eller om Inzaghi forventer at være mere offensivt orienteret - hvor Patric og Vavro lige pludselig kan være med igen, da Acerbi så vil rykke ud på venstreside af forsvaret. Forventet startopstilling: Strakosha; Luiz Felipe-Acerbi-Bastos; Lazzari-SMS-Leiva-Luis Alberto-Lulic; Correa-Immobile Så skal vi til sidst huske på at Immobile har mulighed for at skrive sig ind som den kun sjette spiller i Lazios historie til at score 100 mål for Lazio. En bedrift vi ikke har oplevet siden Rocchi i 2011 opnåede samme præstation. FORZA LAZIO!
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com