Til Bunden

May 15, 2018

Lazio spillere til VM i Rusland

12 comments

Nu begynder de første bruttotrupper at blive udtaget, og den første Lazio spiller (eller nu ser vi om han fortsætter) til VM er Nani, der er i Portugals 35 mands bruttotrup. Jeg vil dog blive overrasket over om han ender med at blive udtaget efter denne sæson - omvendt tilbyder han en masse erfaring.

May 15, 2018Edited: May 16, 2018

Brasilien har vist udtaget deres 23... Jeg tvivler på at FA eller Lucas overhovedet er i spil. Der er simpelthen bedre alternativer, men med en skade, så ved man aldrig. Bliver Lucas udtaget, så bliver det sgu vigtigt at få hente Cristante, da Lucas virkeligt er en spiller, som kunne bruge en god lang sommerferie efter alt han har leveret denne sæson (ud af samme tangent: synd for Parolo og Immobile, at de ikke skal med, men godt for os).

 

Er der andre end dem her, som overhovedet er i spil? (jeg har ikke styr på alle holds bruttotrupper osv. på nuværende tidspunkt)

Australien: Oikonomidis

Belgien: Lukaku

Portugal: Nani

Serbien: Basta og SMS

Spanien: LA

Uruguay: Caceres

 

Hvis Caceres og Lukaku bliver udtaget, så presser det forhåbentligt på for, at vi får en ny starter i centerforsvaret og i venstre, da vi ellers nemt starter sæsonen ret tyndt på de pladser...

 

SMS og LA kan nemt spiller sig til at blive solgt for en formue til et hold, som spiller med om CL trofæet (Barcelona og Real for LA, mens Juve m.fl. kunne være interesseret i SMS).

 

Jeg tror ikke på, at Nani bliver. Han har simpelthen vist, at han ikke har kunne tilpasse sig vores spil i de sidste par kampe. Han er ikke en dårlig spiller, men han skal bare tilbage til Spanien, hvor de sætter pris på ham.

 

Oikonomidis kan måske spille sig til et salg til en klub, hvor han kan bruges. Jeg tror ikke på, at han bliver til noget, at vi kan bruge. I hvert fald ikke på kort sigt. Men selv hvis han bliver udtaget, så tvivler jeg lidt på, at han får spilletid.

 

Så det eneste potentielle bøvl er vist LA og SMS, og hvis de bliver udtaget og får spilletid, så virker et meget dyrt salg måske oplagt... Selvom begge er utroligt gode spillere, så har jeg ikke noget problem med at dem sælge dyrt til større klubber. Cristante og et par ordentlige angribere kan hurtigt lukke det hul, og så er der også råd til at lukke alle de andre huller, så startopstillingen nærmer sig reelt CL niveau.

 

Helt ærligt... Det her kunne være meget værre... Jeg tror faktisk, at vi med lidt held kan slippe helt fornuftigt fra det her VM...

May 16, 2018

Jeg lagde nærke til at Basta lige pludselig blev udtaget til det serbiske landshold for nogle måneder siden. Måske han også drager med? Men ellers så har vi vel ikke flere nej.

 

Caceres er lige blevet udtaget, så han er også på vej til Rusland denne sommer.

May 16, 2018

Caceres er kun til bruttotruppen, men den trup ligner 26 spillere, så det kan nemt blive til et VM for ham...

 

Basta havde jeg faktisk troet havde kontraktudløb denne sommer, men stadig så regner jeg ham ikke for meget værd til næste sæson. Men nu ryger han på listen alligevel.

May 16, 2018

Der er 26 spillere... De må da kun have 23 med???

May 18, 2018

Kan være at Uruguay har betalt lidt ekstra og får lov til 26 spillere ;-)

 

Ej, det må være en bruttotrup så.

May 18, 2018

Tror jeg ikke Uruguay har råd til, men nu er turneringen trods alt i Putinstan... :p

 

Nani skulle være droppet af Portugal igen...

May 18, 2018

Overrasker mig ikke, holdet har erfaring i andre spillere + Nani har spillet som en sæk kartofler denne sæson.

May 21, 2018

Lukaku er i Belgiens 28 spillers bruttotrup...

May 21, 2018

Skulle lige til at skrive det samme. Håber han kommer med og får spilletid (forventer dog maks at han kommer med på bænken). Det giver erfaring, og som du skriver tidligere Blood, så kan det 'tvinge' ledelsen til at investere i en ny venstre wingback, da han nu får en super lang sæson, og han er ikke ligefrem stabil.

 

Eller at vi kan sælge ham og tjene på ham, og købe en stærkere spiller end ham :-)

May 25, 2018

Luis Alberto er desværre ikke udtaget til Spaniens trup. Godt for os, men super øv for ham efter en vanvittig sæson. Mon ikke han sigter efter EM 2020?

 

Derudover er Basta ikke udtaget til bruttotruppen, som jeg ellers havde i kikkerten.

 

Det betyder at det faktisk kun er Lukaku, SMS og Caceres vi skal holde øje med af Lazio spillere til sommerens VM.

 

Jeg har endnu ikke set Oikinomidis navn dukke op, men har heller ikke set Australiens bruttotrup endnu.

May 25, 2018

Lukaku går sgu nok i stykker igen, så vi kan få hentet en ekstra venstre wingback... SMS spiller sig nok til et salg... Og der skal fanme meget til før, at Caceres spiller sig til et salg. Eftersom vi kan har Radu og talenter udover ham, så skal der 10 mio. euro på bordet minimum inden, at jeg bare vil overveje at sælge... Oikonomidis spiller i sin egen verden foreløbigt...

New Posts
  • Novara slog Pisa ud af Coppa Italia forleden, og Serie C mandskabet skal derfor møde Lazio til januar i 1/8 finalen. Lazio skal højst sandsynligt møde Inter i kvartfinalen, der skal op imod Benevento i deres 1/8 finale. Og så blev Genoa her til aften slået ud af Entella fra Serie C .... Efter Genoa ellers scorede på hele tre straffespark løbet af de første 120 minutter!!!
  • Jeg kan forstå at i år viser Viaplay ikke Serie A, hvilket er noget pis for at sige det lige ud. Derfor ville jeg høre, om der nogen der ved noget om hvem der har fået rettighederne til at vise Serie A i år.
  • Lodtrækningen er på mandag, og Lazio er blandt de seedede hold. Det betyder at vi blandt andet kan møde FCK. Her er en liste over potentielle modstandere: Unseeded: AEK Athens (GRE), Astana (KAZ), Celtic* (SCO), Crvena zvezda (SRB), Dortmund* (GER), FCSB (ROU), København (DEN), Ludogorets (BUL), Lyon (FRA), Marseille (FRA), Napoli* (ITA), Nice (FRA), Östersund (SWE), Partizan (SRB), Real Sociedad (ESP), Spartak Moskva* (RUS) Seedningslaget, som vi selv er en del af, og derfor ikke kan trække: Seeded: AC Milan (ITA), Arsenal (ENG), Atalanta (ITA), Athletic Club (ESP), Atlético Madrid* (ESP), Braga (POR), CSKA Moskva* (RUS), Dynamo Kyiv (UKR), Lazio (ITA), Leipzig* (GER), Lokomotiv Moskva (RUS), Plzeň (CZE), Salzburg (AUT), Sporting CP* (POR), Villarreal (ESP), Zenit (RUS) * Fra Champions League gruppespillet Ønskemodstander: FCK Værste modstander: Dortmund Hvad tænker I?
 
 
 
Næste modstander

Serie A

Sassuolo-Lazio

Søn. 24.. november

Kl.15:00

Mapei Stadium

© 2017 sslazio.dk.  Oprettet i samarbejde med Wix.com