Aktuelle kampe
Seneste kamp
Serie A
Sassuolo-Lazio 0-3

Næste modstander
Coppa Italia
Semifinale
Lazio-Napoli
Ons. 4. marts 2015
20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Besøgende
Gæster online: 2
Ingen brugere online

Antal brugere: 191
Ikke aktiverede brugere: 0
Nyeste bruger: Martin P87
spacer
Nyeste artikler
Efter Cataldi venter...
Danilo Cataldi
Brayan Perea
Keita Baldé Diao
Filip Đorđ...
spacer
Partnere


www.live-fodbold.dk
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Sidst aktive debatter
Emne Svar Sidste indlæg
CI 14/15: Lazio-Napoli (semi1) 2 Salas9 03.03 19:37
Tips 14/15: Runde 26 5 Apo 03.03 18:42
BettingE liga 14/15 Stillingen 1 Apo 03.03 05:08
Tips 14/15: Runde 25 9 Apo 03.03 05:05
Serie A 14/15: Lazio-Fioren... 0 Blood 02.03 11:17
Serie A 20 Royal 01.03 20:54
Serie A 14/15: Sassuolo-Lazio 22 Byri 01.03 15:24
Vintermarkedet 2015 139 OPR 28.02 20:54
Skader 22 Apo 25.02 12:12
Tips 14/15: Runde 24 13 Apo 25.02 06:21
Formello: Klose og Candreva tilbage fra start, Mauri ude
Skrevet af Apo d. 03 marts 2015 18:52© foto di Federico Gaetano

I morgen spilles den første af to vigtige kampe, når Lazio og Napoli mødes til den første semifinale på Stadio Olimpico. Biancocelesti har revanche på programmet, efter Napoli vandt 1-0 på Olimpico i Serie A 18. januar.

Stefano Pioli må i morgen undvære målmand Federico Marchetti samt kaptajn Stefano Mauri. Begge blev skadet i kampen mod Sassuolo. Værst er det gået udover Mauri, der har problemer med den ene tå, hvilket også kan holde kaptajnen ude mod Fiorentina på mandag. Marchetti fik derimod en mindre skade, da Zaza tacklede målmanden i de sidste minutter af kampen, men er udtaget til i morgen. Det er dog Berisha, der starter i målet, eftersom han indtil videre har stået i alle pokalkampene.

Foran Berisha vender Basta tilbage på højreback, mens de Vrij, Mauricio og Radu igen er klar på de andre positioner i forsvaret. Pioli ønsker ikke at afvige fra sin 4-3-3 formation, og det betyder også de stærkeste på midtbanen, hvor Cataldi, Biglia og Parolo endnu engang agere midtbane trio. Cataldis unge alder afskrækker i hvert fald ikke Pioli fra at give den unge ørn endnu en chance, mens Parolo har karantæne på mandag mod Fiorentina, og derfor skal spille 90 minutter igen i morgen.

Med Mauri ude vender Klose tilbage som spidsangriber mod Napoli, mens Candreva skubber Keita på bænken. Felipe Anderson får genvalg, da han ligner en mand, der er tæt på at finde sin storform igen efter et mål og assist i søndags mod Sassuolo.

Cana er ude med karantæne, mens Konko stadig er ude med skade i låret. Ciani er ligeledes ikke 100 % klar igen, men forventes at blive udtaget mod Fiorentina på mandag. Lulic og Gentiletti kæmper stadig for at vende tilbage på grønsværen hurtigst muligt, mens Djordjevic og Pereirinha stadig har længere udsigter foran sig, før de kan vende tilbage til træningsbanerne på Formello.

Forventet startopstillinger ifølge lalaziosiamonoi.it (4-3-3): Berisha; Basta, de Vrij, Mauricio, Radu; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Klose, Felipe Anderson. 

De udtagne

Målmænd: Marchetti, Berisha, Strakosha;

Forsvar: De Vrij, Mauricio, Novaretti, Radu, Braafheid, Cavanda, Basta;

Midtbane: Biglia, Candreva, Cataldi, Ederson, Ledesma, Onazi, Parolo, Felipe Anderson, Oikonomidis;

Angreb: Klose, Perea, Keita.
0 Kommentar(er) · Udskriv
Lækket telefonsamtale uheldig for Lazio-bossen
Skrevet af Apo d. 02 marts 2015 19:16


Lotito: “Diakite’ ha già firmato per l’Inter illegalmente”Man skal åbenbart passe på, hvad man siger. Også selv om man tror, at man har en privat samtale med en kollega. Det har Lazios præsident, Claudio Lotito, for nyligt måtte sande. Han er således havnet i strid modvind, fordi de italienske medier er kommet i besiddelse af en telefonsamtale mellem Claudio Lotito og Salernitanas ejer. I den lækkede samtale, der nu pludselig er dukket op, langer præsidenten ud efter flere navngivne personer fra det italienske fodboldforbund.

Hvordan og hvorfor samtalen er blevet lækket, nævner historierne ikke noget om, og udgangspunktet må da også være, at private samtaler er fortrolige. Som frontfigur for et af Italiens pt. bedste hold må man dog nok trods alt forvente en vis offentlighed omkring sin person, så måske fortryder Claudio Lotito sin åbenmundenhed. Eller også gør han ikke. Var det noget, man kunne spille på, ville oddsene nok være på, at han ikke fortryder noget. Indtil videre har vi dog ikke kunne finde odds på denne type begivenheder på bet365, hvor du altså må nøjes med at spille på fodbold. Alt andet er nok også en blindgyde.

Claudio Lotito bekræfter sine udtalelse

Noget af det Claudio Lotito fik nævnt var, at Serie B-præsidenten, Andrea Abodi, er en idiot, og at  Juventus' præsident, Andrea Agnelli, hader ham. Som om det ikke var nok, så fik han også lige fornærmet nogle af de mindre italienske klubber. Det kom sig af kommentaren, at det ville være en katastrofe for Serie A tv-rettighederne, såfremt byer som Frosinone eller Carpi skulle se deres bys hold rykke op i den fornemste række i Italien.

Men fortryder han så sine udtalelser? Næ, det lader det i hvert fald ikke til. I et interview med den italienske avis Corriere della Sera bekræfter han nemlig, hvad han har sagt uden at trække udtalelserne tilbage og uden på nogen måde at bløde op for udtalelserne. Alt andet ville måske også være dumt, når nu engang samtalen er lækket til de italienske medier. Men Claudi Lotito lader ikke engang til at fortryde noget, da han slår fast, at hans udtalelse fuldt ud har hold i virkeligheden.

Således spørger han drillende i interviewet med Corriere della Sera, om nogen kunne forestille sig, at hold som Carpi, Frosinone, Sassuolo, Empoli og Cesena skulle være i Serie A på samme tid. Han anerkender, at byerne er fantastiske italienske byer, men at deres fodboldhold er små og svage. Det er således hans vurdering, at det utvivlsomt ville være værst for den enkelte klubs økonomi og dermed den samlede italienske fodboldøkonomi. Præsidenten er heller ikke bange for at rose sig selv som den person, der skaffede 8,9 mia. til Serie A, ligesom det var ham, der fik Sky og Mediaset til at forhandle. Hans idé med, at kun det øverste hold i Serie B skulle kunne rykke op, blev afslået af Abodi, og det var derfor, at han skulle kaldes en idiot, der er ligeglad med økonomi og tv-rettigheder.

Om der kommer endnu et kapitel i historien vides endnu ikke, men hvis I hører flere rygter her på sslazio.dk, videreformidler vi dem naturligvis.
1 Kommentar(er) · Udskriv
Efter Cataldi venter Lazio på sin Crecco
Skrevet af Apo d. 28 februar 2015 08:09© foto di Federico Gaetano

Lazio satser på sine talenter. Efter Cataldis gennembrud sidste år på sit lejeophold hos Crotone vendte midtbanespilleren modnet tilbage og er nu ved at spille sig i start 11-eren. En enestående bedrift, hvis man ser på nærmest alle af de spillere, som Lazio tidligere har lejet ud og forventede at få tilbage stærkere og mere modnet end før. 

Der er dog noget der tyder på at successen kan gentages allerede til næste år med den unge Luca Crecco fra årgang '95, der i øjeblikket er lejet ud til Ternana i Serie B. Når sæsonen slutter vender den venstrebenet altmuligmand tilbage og er klar til at give en kamp for at kæmpe for sit yndlingshold SS Lazio. Crecco er langt foran i sin udvikling end sine kollegaer, der ligeledes er lejet ud til Serie B mandskaber, og har allerede fået sin debut for Lazio i Serie A tilbage i 2013, da Petkovic var træner. Hos Ternana har Luca Crecco spillet 25 af de 27 spillerunde, hvor han har spillet 1422 minutter. En enkelt gang har den unge ørn siddet over med karantæne, mens det derfor kun er én gang at han har siddet på bænken i alle halvfems minutter. Ternana træner Tesser har brugt Crecco i adskillige positioner, men oftest som venstremidt på en midtbane af tre eller som offensiv midt. Crecco er en altmuligmand på midtbanen, hvor han er startede som venstre wing, hvorefter han blev rykket ned på venstreback. På den måde minder han utrolig meget som Lulic, der kan spille mere eller mindre alle positioner på venstre side af banen.

Crecco håber at kunne gøre Cataldi kunsten efter, og mon ikke det giver blod på tanden at se sin tidligere holdkammerat gennem Lazios ungdomsrækker slog igennem på den måde som Cataldi er ved at gøre i øjeblikket. Det bliver i hvert fald spændende at følge til sommer når diverse træningslejre løber af stablen med Crecco i Lazios trøje igen, men først gælder det de sidste måneder af opholdet hos Ternana, hvor Crecco stadig skal holde sin startplads.
0 Kommentar(er) · Udskriv
Side 1 af 869 1 2 3 4 > >>
Nyheder
27-02-2015 | Formello: Mange valg frem mod Sassuolo. Mauri på toppen?
23-02-2015 | Velkommen tilbage til Gentiletti og Lulic
22-02-2015 | Formello: Biglia ramt af feber, Lulic og Gentiletti på Formello
22-02-2015 | De Vrij: "Vi drømmer om Champions League."
19-02-2015 | Formello: Forberedelserne mod Palermo forløber fint
18-02-2015 | Forlænges Mauri til 2017?
14-02-2015 | Braafheid udtaget igen
12-02-2015 | BettingExpertligaen opdateret
05-02-2015 | Formello: Stille dag på kontoret for truppen, undtagen Klose...
03-02-2015 | Glæde hos Braafheid: "Jeg er tilbage på banen!"
Alle Nyheder - Nyhedsarkivet
Navigation
Forside
Debatforum
Søg
Kontakt siden
Chatroom
spacer
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
spacer
Afstemning
Hvem var kampens bedste spiller mod Palermo?

Marchetti

Cavanda

de Vrij

Cataldi

Biglia

Parolo

Candreva

Klose

Mauri

Andre (Mauricio, Radu, Ledesma, Keita, Onazi)

Du er nødt til at logge på for at stemme.
spacer
SHOUT!!
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Apo
02/19/15 16:59
Hør evt. folk her i en tråd og på Facebook? Jeg vil gerne hjælpe med at stable en rejse på benene, hvis det er.

Apo
02/19/15 16:58
Synes da at du kan begynde at tage initiativ allerede nu, lige pludselig er det maj

Byri
02/19/15 16:49
Jeg ville virkelig gerne der ned i år hvis det kan lade sig gøre. Håber der bliver stablet noget sammen her på siden!

Dicanio9
02/18/15 15:50
Jeg skal derned igen Byri

Apo
02/18/15 06:36
@Byri: Tror ikke det bliver for mit vedkommende heller denne gang.

Byri
02/05/15 17:41
Hvor mange tager ned og ser Lazio- roma?

Apo
02/04/15 08:01
Det fungerer heller ikke i mercato tråden!

sslazio_dk
02/03/15 20:59
Argh ved ikke hvorfor man ikke kan klikke paa det, smider det ind i mercato traaden istedet for...

sslazio_dk
02/03/15 20:59
https://fbcdn-sphotos-g-a
.akamaihd.net/hphotos-ak-
xpf1/v/t1.0-9/10978634_77
4366435975277_44215543548
86683680_n.jpg?oh=a13962d
6ed9441236db5acf00712f2cd
&oe=5567F1B9&__gda__=1431<


Blood
01/22/15 23:13
Vi overlever nok (forhåbentligt)... God ferie

Replikarkiv
spacer