Aktuelle kampe
Seneste kamp
Supercoppa italiana
Juventus-Lazio 2-3

Naeste modstander
Serie A
Soen. 20. august 2017
Lazio-SPAL
Kl. 20:45
Stadio Olimpico

spacer
Soccerway
spacer
Facebook

VIVA UBUNTU
spacer
Se indlg
sslazio.dk - danske biancocelesti | Società Sportiva Lazio | Spillere/Rygter
Forfatter Handler det sidste år set fra nu
Blood
Skribent

Brugers avatar

Rang:
Coppa delle Coppe


Antal indlg: 7953
Bopl: Odense
Tilmeldt: 24.08.07
Lagt p d. 25.06.2012 15:24
Jeg tænkte lidt over, hvilke spillere vi hentede sidste sommer og vinter, og hvilken succes/manglende succes de har haft. Og samtidig over hvad vi solgte/lånte ud i samme periode (af direkte værdi for førsteholdet - det vil sige leje ud af talenter og salg af overskud bliver ikke regnet med).

Ind (22,7 mio. euro)
Sommer: Marchetti, Stankevicius, Konko, Lulic, Cana, Cisse, Klose
Vinter: Alfaro

Lånt ind
Sommer:
Vinter: Candreva

Ud (18 mio. euro)
Sommer: Muslera, Berni, Lichtsteiner
Vinter: Cisse

Lånt ud (4,2 mio. euro)
Sommer: Foggia, Zarate, Floccari
Vinter: Sculli

(priserne er taget herfra http://it.wikipedia.org/w/index.php?title=Societ%C3%A0_Sportiva_Lazio_2011-2012)


Vi har intet transfer underskud, men var tæt på at bruge 10-20 mio. euro i vinters på Nilmar og/eller Honda. Det vil sige, at vi bør have gode penge til rådighed denne sommer. Men for disse transfers, hvad blev det så til...

Mål:
Muslera og Marchetti går lige op i min bog, og at Marchetti er italiener, gør mig ganske tilfreds. Som andenmålmand havde jeg foretrukket at beholde Berni, men han ville prøve noget nyt...

Forsvar:
Lichtsteiner er uerstattelig. Jeg vil skide på hvad folk siger om Sergio Ramos, Lahm osv., der er ingen bedre højre back i verden. Han ville videre, og det er der intet at gøre ved.

Stankevicius er elendig. Lulic og Konko er MEGET offensive, men det gav også nogle nye taktiske muligheder. Det er til tider godt at have et par rigtige wingbacks. Så selvom begge kræver støtte fra resten af forsvaret (hhv. Diakite eller Radu som back i modsat side), så kan de bidrage på mange måder, specielt også længere fremme på banen (når Konko får chancen der).

Vi mangler stadig 2 rigtige backs, som både kan bidrage offensivt og defensivt, men det hænger ikke på træerne i moderne fodbold. Vi blev svækket defensivt, men hvordan erstatter man Lichtsteiner.

I løbet af sæsonen viste Garrido og Scaloni dog endeligt niveau, og reddede meget.

Midtbanen:
Udover Lulic' bidrag senere i sæsonen, så kom Cana til. En tyrker-tosse ville mange mene, men i løbet af sæsonen spillede han faktisk nogle gode kampe, og blev som stort set alle andre skadet på et uheldigt tidspunkt. Sculli løftede sit niveau i første del af sæsonen, og det samme gjorde erstatningen Candreva efter et par dårlige kampe i starten.

Angreb:
Her forsøgte vi at blive forstærket... Zarate og Floccari blev lejet ud og erstattet af Cisse og Klose. Cisse skuffede fælt (vi fik dog pengene igen), men Klose var alt hvad vi drømmede om.


Det er dog altsammen meget spændende, men det afgørende inden sidste sommer var, at vi havde en startopstilling og begrænset bredde.

Muslera/Berni/Bizzarri
Lichsteiner-Biava-Dias-Radu
Brocchi/Matu/Gonzalez-Ledesma
Mauri-Hernanes-Zarate
Floccari

Det var alt vi havde. Kozak, Cavanda og de andre var på vej op, men ikke i nærheden af startere. Resten var lort, ja selv Rocchi!

På mål var vi fint besat, og fik hurtigt erstattet Marchetti. Forsvaret havde ingen bredde... Garrido, Diakite og Scaloni var elendige på daværende tidspunkt. Den defensive midt så ganske fin ud, men på de offensive pladser manglede vi virkeligt noget.

3 spillere blev hentet til forsvaret, som endeligt gav os noget bredde... Vores centrale akse blev med Cana cementeret som vores stærkeste del af truppen. Lulic og Konko bidrog med noget bredde. Cisse og Klose tog over for Zarate og Floccari, men efterlod stadig store huller i det offensive dele af midtbanen. Da Cisse floppede blev han erstattet af talentet Alfaro.


Forskellen på sommeren 2011 og nu, er at hvor vi i 2011 havde 12 markspillere som ville spille hvis de var frisk, så har vi nu alle disse vi kan rotere mellem (indtil folk bliver solgt:
Biava, Diakite, Dias, Radu, Scaloni, Garrido, Cavanda, Lulic, Konko
Brocchi, Matu, Gonzalez, Ledesma, Cana
Mauri, Hernanes, Sculli, Candreva, Zarate, Foggia
Klose, Rocchi, Kozak, Floccari

Det er en fordobling! Nogen skal nok blive solgt, og nogen skal nok skuffe, men vi står langt stærkere i bredde nu end for 12 måneder siden. Vi kigger på spillere i Lyon og Bayern fremfor Young Boys...


Ederson og Yilmaz er langt mere interessante udsigter nu end Lulic og Alfaro var da vi hentede dem. Så jeg syntes måske det var på tide, at vi var lidt positive over hvilke spillere vi bliver sat i forbindelse med.

For 12 måneder siden var man blevet kaldt idiot, hvis man regnede Pazzini, som et muligt transfermål, nu er der folk, som kræver indkøb på dette niveau.


Vi har været gennem meget lort i mange år, hvor bredde var ikke eksisterende. Sidste sæson holdt vi 4.-pladsen gennem et skadeshelvede. Nu har vi en stærk og bred trup med tydelige huller, som blot skal lukkes. Sidste sommer manglede vi efter Muslera og Lichtsteiners afgang op imod 10 spillere for at være konkurrencedygtige i toppen.

Nu mangler 4-5 spillere (Cassani, Balzaretti/Antonelli, Ederson og 2 af Diamanti/Lodi/Yilmaz), og det er realistisk (med de rigtige delmål, transfers og resultater), at vi fra sommeren 2013 (vi kommer til at mangle en sommer mere med 1-2 kæmpeindkø kan kæmpe med om guldet. Lad os nu få hævet stemningen lidt
blood_lazio@hotmail.com https://www.facebook.com/bloodlazio Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Curva Terrorista
Laziali

Brugers avatar

Rang:
Aquila


Antal indlg: 2820
Bopl: Formello
Tilmeldt: 07.07.10
Lagt p d. 25.06.2012 16:11
Yilmaz er allerede Lazio spiller.

Jeg synes stadig det er håbløst, for vi kigger jo netop i 9 ud af 10 tilfælde, og som altid, på spillere fra niveauet UNDER, hvad vi bør kunne forvente, og i det hele taget burde købe fra.

Vores generelle politik har i flere år, været at hente 10 spillere fra 3.lag, i stedet for 2-3 fra noget nært det højeste, til akkurat de samme penge. Til hvilken nytte ? At få en bred trup med en masse elendighed og ekstremt lavt bundniveau, som har gjort os ude af stand til at holde på de ellers flotte placeringer vores bedste spillere har spillet os frem til, til ekstrem stor skuffelse for netop disse, samt os fans.

Vi har i løbet af de sidste 6 år været kædet sammen med spillere som Criscito, Cassani, Montolivo, Rossi, Matri, Pazzini, Podolski, Balzaretti, Berbatov, Hernandez, Dos Santos osv osv osv. Havde vi kanaliseret al vores energi, såvel som transferbudget, i retningen af 2 klassespillere fremfor en broget flok på 17 hvert vindue, havde vi været Scudetto og CL favoritter år frem. Selvfølgelig kan vi ikke få alle, nogle har flere penge osv osv bla bla bla, fact er at vi har handlet som HUNDE, og at der INGEN tegn er på at dette ændre sig i nær fremtid.

Marchetti/Muslera
Cassani/Konko-Dias/Biava-Radu/Criscito-Balzaretti/Kolarov/LDS
Ledesma/Matuzalem-Hernanes/Dos Santos-Mauri/Montolivo/
Hernandez/Foggia-Klose/Pazzini-Podolski

Bare en masse random navne, der har været tusind andre lige så store navne på bud, vi kunne havde smadret alt og alle, i stedet er vi brændt inde med 20 lorte spillere som ingen vil have, og en stamme som ikke kan spille 40 kampe og forventes at vinde en skid.


HVIL I FRED MORTEN BIANCOCELESTE - SAVNET OG ALDRIG GLEMT
Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Blood
Skribent

Brugers avatar

Rang:
Coppa delle Coppe


Antal indlg: 7953
Bopl: Odense
Tilmeldt: 24.08.07
Lagt p d. 26.06.2012 00:27
Montolivo, Podolski, Criscito osv. er spillere vi har kigget på, men aldrig har haft en ærlig mulighed for at få fat på.

Når vi har været sat i forbindelse med spillere fra lag 1, så har det været pga. ledelsen har forhørt sig, men ofte er der ikke sket noget, pga. vores forespørgsler ikke har kunnet medfører en handel.

Podolski kunne måske havde været en mulighed, men de relevante agenter har ikke kunne kommunikere ordentligt videre til Formello, hvad prisklasse at en evt. handel lå i, før det var for sent. Man kunne fristes til at tro det blot handlede om at stille Podolski bedre i lønforhandlingerne ved at få det til at se ud som om, at der var en anden klub han måske tog til, hvis han ikke fik nok.

Criscito har selv udtalt, at grunden til han tog til Rusland var lønnen de kunne tilbyde. En løn han selv mente, at han aldrig ville få i Italien.

Pazzini nævner du også, men det var kun oppe og vende, hvis Zarate skulle til Inter. Inter vil ikke have Zarate, og derfor er denne handel ikke realistisk mere.

Cassani er ikke lag 1, han er lag 2 højest.


Og så syntes jeg det er groft forkert at sige vi har hentet dårlige spillere:
2011: Klose og Marchetti
2010: Hernanes og Floccari
2009: Zarate og Matuzalem
2008: Radu, Brocchi og Lichtsteiner
2007: Carrizo og Kolarov
2006: Ledesma

Det er spillere vi har hentet de somre, som er hentet direkte til at forstærke holdet. Og det er bestemt ikke alle, at vi har hentet de somre, som er gået ind i startopstillingen...

Der har været problemer med nogen, men det viser stadig, at der hver eneste sommer har været forsøgt, at forstærke med både billige spillere, hvor nogen er slået til, men også højt profilerede spillere.

Samtidig så udover 2006/07 (hvor Calciopoli ødelagde ligaen, og gav os en urimelig bonus på flere måder) og 2009/10 (hvor Ballardini fik ødelagt alt alt for meget), så har vi sluttet bedre i ligaen hver eneste sæson siden der kom orden i økonomien i forbindelse med Lotitos overtagelse.

DE spillere du kalder 3. lag er folk, som kommer til for få penge, og slår enten til eller ej, men alt i alt er det billigere end at satse på et etableret navn i forhold til en evner/penge vurdering.

Sidste sæson slog spillede mange af disse 3. lags spillere en afgørende rolle i at vi fik 4. pladsen, mens de store navne lå skadet på stribe. Bizzarri, Scaloni, Diakite, Garrido, Gonzalez og Lulic var forskellen på om vi endte som et midterhold eller som nummer 4. De kunne ikke være erstattet af bedre spillere, da vi ikke havde råd.

Længe var truppen primære problem nemlig bredden. Ikke om truppen var på 20 eller 40 spillere, men om vi havde 10 eller 20 spillere som kunne bruges til noget. Denne sæson var den første, hvor det udenfor startopstillingen kunne bidrage med lige så meget, som dem der startede.

Det er et vigtigt skridt på vej tilbage mod toppen. For først nu kan vi logisk lave de handler du snakker om. Problemet er bare at for få af de 20 gode vi har nu er backs og wings

Vi mangler lige nu bare underskriften på Ederson og Yilmaz, og det er spillere, som større klubber har været efter. Bare fordi det ikke er de navne vi gerne ville høre, så betyder det ikke, at det ikke er klassespillere.


Hvad er det vi "bør" kunne forvente? Vi er en top6 klub i Europas 4. største liga... Vi er ikke engang top50 i Europa (lige nu er vi nr. 72)... Vi skal være heldige, vi skal være heldige, hvis vi kommer videre fra vores EL gruppe. Det er altså ikke for sjov, at Muslera tog til Galatasaray fordi han ville til en større klub.

Jeg syntes faktisk, at vi har hentet spillere over vores niveau, og derved løftet holdet. Nu er vi klar til næste skridt.

Hvordan skal vi hente spillere som Podolski og Montolivo, når CL-klubber som hhv. Arsenal og Milan slår til... I stedet får vi Yilmaz og Ederson, som nok i sidste ende er lige så store statsninger, som Podolski og Montolivo. Det er bare ikke vores ynglingsindkøb, og her er pointen.

Vores problem er ikke at vi købe dårligt eller forkert. Det er at for nogen køber vi for kedeligt. Men de kedelige køb er dem som har skaffet os fra nedrykningstruet til 2 sæsoner i træk, hvor vi har tabt en meget tæt kamp med Udinese om CL-kval.
blood_lazio@hotmail.com https://www.facebook.com/bloodlazio Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Curva Terrorista
Laziali

Brugers avatar

Rang:
Aquila


Antal indlg: 2820
Bopl: Formello
Tilmeldt: 07.07.10
Lagt p d. 26.06.2012 09:10
Som jeg skrev, det var bare en masse random navne, bare et lille udsnit af de spillere vi har været i nærheden af. Marchetti var nice, men Muslera kunne være verdens bedste allerede nu. Floccari er stinkende elendig, Matuzalem er altid skadet men ganske udemærket, Brocchi og Klose gamle, men overall på et nice niveau, Carrizo er ligegyldig. Alt i alt ikke ligefrem i nærheden af det potentiale vi har kunne hente, overhovedet ! Man kunne sagtens forestille sig en situation, hvor Radu, Ledesma mfl, var blandt de dårligste indkøb, og SÅ havde vi virkelig et ondt hold.

Penge er der, vi har bare nogle jøder der sidder og tæller dem hver aften, i stedet for at investere i en bedre trup, for at få bedre resultater. Føj !

Det vi "BØR" kunne forvente, er at vi er en del af udviklingen i italiensk fodbolds tilbagekomst i top fodbolden på højeste plan. Vi har alle midlerne og skal være med blandt de aller bedste. Glem alt om jødeguld og pengeklubber i rusland og kina. De eksisterer ikke på et grundlag der er holdbart på sigt. At muslera tar til en muslimsk klub i et land der ikke eksisterer for at komme til en større klub er utopi, det er ren og skær ÆVL ! Der findes ingen større klubber end S.S. Lazio udenfor Europa (udover Sydamerika hvor der er 5). Galatasaray er en forvokset udgave af Esbjerg fB, grundet religiøs tilslutning, og fordi folk ikke har en kæft andet at gi sig til i sådan et lorte land. I Europa vælger folk at gå til fodbold, i omverdenen går man til fodbold fordi der ikke sker andet i ens liv.

Vi har alle forudsætninger for at hente de bedste spillere, kom igang !


HVIL I FRED MORTEN BIANCOCELESTE - SAVNET OG ALDRIG GLEMT
Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Blood
Skribent

Brugers avatar

Rang:
Coppa delle Coppe


Antal indlg: 7953
Bopl: Odense
Tilmeldt: 24.08.07
Lagt p d. 26.06.2012 13:02
Floccari var oplagt at hente efter hans første halvsæson med 9 mål i 18 kampe... Carrizo (hvis vi ser bort fra pas fuck-up'et) var manden Peruzzi og Ballotta valgte af alle keepere i verden.

Det kan godt være de så floppede, men der var ingen spillere i verden på deres position. som var mere oplagt af hente på daværende tidspunkt.

De præsidenter som ikke tæller pengene er dem, som endte med at sælge hhv. Di Canio og Nesta i sin tid, fordi de ikke kunne styre økonomien... Der er ingen logik i at bruge penge, bare fordi man har dem. De skal bruges, når den rigtige handel kan laves, og ofte så ved vi (fans) ikke, hvad er muligt under hvilke forhold.

Pointen med at Galatasaray er på papiret en større klub, er at de derfor virker mere interessante for spillere (du ved: ludere), som ikke direkte har noget forhold til italiensk fodbold, og det skal sætte i relief, hvordan det kan være meget svært for at få spillere fra lag 1, da vores chancer for at spille CL er mere begrænsede end Galatasarays. Kultur, værdier og traditioner er i denne sammenhæng underordnet, for kiggede vi på det, så er det kun en idiot, som ville spille nogen andre steder i verden... Det som tiltrækker internationale spillere er penge og CL.

Kina og USA er plejedomshjem... Rusland spiller med i de europæiske turneringer, og derfor en lige så spændende liga, som alle andre i UEFA. Om de har pengene om 5 år kan en spiller være ligeglad med, jeg vil dog sige at det økonomiske boom i russisk fodbold har vist sig at være mere stabilt end når en italiensk klub smed om sig med pengene.

Vores transfer har ikke være super, men truppen er blevet stærkere og stærkere hvert eneste år... De eneste større problemer, vi har haft, har været træneren skyld. Næste sæson skal vi bare være en smule heldige, så er vi med i CL, og kan derefter hente et par spillere fra lag 1 i stedet for nu, hvor vi kan hente 2-3 spillere fra lag 2 (Marchetti, Dias, Hernanes, Klose osv.), og det løse fra lag 3...


Yilmaz og Ederson lukker for mig nogle huller og ingen af de 2 behøver nødvendigvis at starte... Hvis Zarate og Floccari kommer tilbage er det forstærkninger, men det er ikke nødvendigt, som sådan. Lulic, Foggia, Sculli, Rocchi, Konko, Candreva (jeg forventer klausulen aktiveret), Gonzalez, Mauri og Ceccarelli gør vi har muligheder på fløjen. Zarate giver os endnu flere muligheder på fløjen.

For mig at se, så mangler kan vi lukke alle huller undtagen venstre back med spillere vi allerede ejer, samt Ederson, Yilmaz og Candreva. Så er det brugt 14 mio. euro. Antonelli (eller en anden) for 6 mil. = 20 mio. i alt, som er vel fair nok for indkøb.

Hvis vi så får solgt noget, så er der penge i kassen igen, og så kan vi købe igen. Hvis fx Cana ryger til Trapzonspor i handel for Yilmaz, så er der måske også nogle penge i overskud.

Marchetti (Berardi)
Cavanda - Diakite - Radu - Antonelli (Crescenzi, Sbraga)
Ederson - Ledesma - Hernanes (Zampa)
Candreva - Kozak - Lulic (Rozzi, Barreto, Ceccarelli, Mendicino osv.)

Det kan vel sagtens være et superhold 5-10 år frem... Og så handler det om at få fyldt ud med unge italienere og egne talenter til at udfordre alle udlændingene i fremtiden...

Hvis vi hentede Yilmaz, Ederson, Antonelli og Candreva nu, og så kun købte italiensk U21 landsholdsspillere fremad, så kunne vi vel lave et klassehold, uden nogensinde at købe spillere fra lag 1... Pointen er jo netop, at spillere fra lag 1 sjældent er pengene værd, og så smutter de typisk igen indenfor 2-3 år, så de bliver aldrig en af de helt vigtige spillere.

Folk som Bizzarri, Scaloni, Konko, Biava, Dias, Garrido, Gonzalez, Brocchi, Cana, Matuzalem, Mauri, Foggia, Sculli, Zarate, Rocchi, Klose, Floccari skal ikke nødvendigvis ud, men de 11 øverste skal være dem vi satser på og giver chancen. Dem i parenteserne skal også prøves på sigt.

Og hvem ved det kan være folk som Tuia, Luciani, Cinelli, Cinque osv. en dag alligevel rammer formen, og vi så kan lokke dem hjem til Rom... Måske endda Kiko Macheda... Sådan plejer Juve og Milan jo at gøre med deres talenter.
blood_lazio@hotmail.com https://www.facebook.com/bloodlazio Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Curva Terrorista
Laziali

Brugers avatar

Rang:
Aquila


Antal indlg: 2820
Bopl: Formello
Tilmeldt: 07.07.10
Lagt p d. 27.06.2012 06:52
Plejedomshjem Hvis dansk sprognævn læser med herinde blir du anholdt !

Men ja, vores tranfers har været elendige, og det ser stadig ud til at fortsætte.HVIL I FRED MORTEN BIANCOCELESTE - SAVNET OG ALDRIG GLEMT
Send privat besked
Forfatter RE: Handler det sidste år set fra nu
Blood
Skribent

Brugers avatar

Rang:
Coppa delle Coppe


Antal indlg: 7953
Bopl: Odense
Tilmeldt: 24.08.07
Lagt p d. 27.06.2012 19:28
de kommer bare
blood_lazio@hotmail.com https://www.facebook.com/bloodlazio Send privat besked
[Top] - [Bund]
Spring til debat: